Αρχική Αθλητικα Απίστευτο!Βρέθηκε λύση για να μην γίνονται έκτροπα στα ντέρμπι της Ελλάδας:Ολοι,παίκτες,προπονητές,ιδιοκτήτες,γιατροί,νοσοκόμοι θα...

Απίστευτο!Βρέθηκε λύση για να μην γίνονται έκτροπα στα ντέρμπι της Ελλάδας:Ολοι,παίκτες,προπονητές,ιδιοκτήτες,γιατροί,νοσοκόμοι θα είναι ξένοι!

182

Μετά τα γνωστά που έγιναν στο Φάληρο και διεκόπη οριστικά το παιχνίδι Ολυμπιακού -Παναθηναϊκού έγινε έκτακτη σύσκεψη των αρμοδίων.Μετείχαν όλοι.Από τους κλητήρες μέχρι και τον Πρωθυπουργό με στόχο να βρεθεί τρόπος να σταματήσουν τα …γνωστά που γίνονται στα ντέρμπι.

Η λύση που θα προωθηθεί για  άμεση εφαρμογή στις 32/10/2023 θα προβλέπει ότι όλοι οι παράγοντες των ομάδων θα είναι ξένοι.Από τον πρώτο κλητήρα έως και τον τελευταίο ιδιοκτήτη.Φυσικά ξένοι θα είναι και οι παίκτες,οι προπονητές,οι διαιτητές,οι παρατηρητές των αγώνων,της διαιτησίας,Ολοι ανεξαιρέτως και φυσικά οι γιατροί ,οι νοσοκόμοι,το ΕΚΑΒ,τα ΕΚΑΜ.

Ετσι δεν θα γίνεται τίποτα που να αφορά την Ελλάδα και …όλα καλά!

Στο ντέρμπι Μίλαν-Γιουβέντους αποβλήθηκε παίκτης της Μίλαν και…δεν έγινε απολύτως τίποτα.Η γιουβέντους έβαλε γκολμετά την αποβολή και κέρδισε.Και δεν έγνε τίποτα…Παράξενα πράγματα…