Αρχική Ελλαδα Απίστευτο χάδι της Δικαιοσύνης και βόμβες για το σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ-μίζες-πλαστογραφιες!Τα 760...

Απίστευτο χάδι της Δικαιοσύνης και βόμβες για το σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ-μίζες-πλαστογραφιες!Τα 760 χρόνια κάθειρξης σε 15 επώνυμους ,έγιναν μόνο 50 και λιγότερα σε 2 σε μέγα σκάνδαλο!..

1265

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Απίστευτος Παύλος Πολλάκης με μια φοβερή επίθεση σε συστημικά ΜΜΕ,πολιτικούς και δικαστές της ΝΟΒΑΡΤΙΣ.

Απίστευτες δηλώσεις της μεταφράστριας της ΝΟΒΑΡΤΙΣ,απίστευτες ποινές στο μεγαλύτερο σκάνδαλο γης,στην Αιξωνή.

Ο κ.Πολλάκης αναφέρθηκε ονομαστικά σε μεγαλοδημοσιογράφους και δικαστές και πολιτικούς.Δεν θα δημοσιεύσουμε τα ονόματα γιατί τραξήξαμε στα δικαστήρια με ΑΘΛΙΕΣ δικαστικές αποφάσεις που έβγαλαν συκοφαντίες και την “καλημέρα” πολύ περισσότερα από όσα ο κ.Πολλάκης.

Και ακόμα υποφέρουμε για τεράστια γαλάζια και πράσινα σκάνδαλα,αλλά στο πλευρό μας επειδή δεν ανήκουμε σε κανένα απολύτως κόμμα δεν υπάρχει κανείς δίπλα μας στα δικαστήριά μας.

“Μας καλέσατε και δεν ήρθαμε;” θα αναρωτηθεί κάποιος καλόπιστος και πρόθυμος εξ αυτών.

“Οχι” είναι η απάντηση.

” Όχι.Να βρείτε μόνοι σας με τους μηχανισμούς τις υποθέσεις αυτές,αν δεν τις ξέρετε,όπως είμαστε βέβαιοι.Και να έρθετε μόνοι σας αν έχουμε δίκιο χωρίς να σας παρακαλέσουμε εμείς,για να μην έχουμε υποχρέωση παρά μόνο στην αλήθεια”είναι η απάντηση.

Οπως εμείς βρίσκουμε τις δηλώσεις και τις πράξεις πολιτικών και σημαινόντων προσώπων.Οπως τώρα του Παύλου Πολλάκη.Ο οποίος σε αυτά που λέει δεν έχει ταίρι στο ΣΥΡΙΖΑ.Αντίθετα κάποιοι θέλουν το κεφάλι του.Κι αυτοί είναι εκείνοι που τα έχουν καλά και με το ” διεφθαρμένο σύστημα” και παριστάνουν τους αντιπάλους του συστήματος μιλώντας αόριστα για αποτυχίες κλπ κλπ.Οχι μόνο δεν θα αναφέρουν τα ονοματα των διεφθαρμένων,αλλά ούτε τις καταγγελίες του Πολλάκη και κάθε άλλου ,έστω και χωρίς τα ονόματα.

Γιατί απλά ο κόσμος θα καταλάβει και χωρίς ονόματα.

Ο Παύλος Πολλάκης παρεμβαίνει στο σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ και στις αθλιότητες των πολιτικών και δικαστικών αρχών μας στην αντιμετώπισή του.

Μεταξύ των αθλιοτήτων ο κεντρικός άξονας ήταν ότι “δεν αναφέρει κανένα έγγραφο των αρχών των ΗΠΑ κανένα όνομα κανενός Ελληνα πολιτικού” Και άρα είναι σκευωρία.Με αυτόν τον άξονα οδηγήθηκε η υπόθεση αυτή για χειρισμούς στην ανακρίτρια Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου.Απο το παρελθόν εμφανιζόταν σκληρή και άτεγκτη και μια κραυγαλέα απόφαση στην οποία προήδρευε παρουσιάζουμε στο βιβλίο μας με τίτλο “ΞΥΠΝΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ”  το οποίο θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες.

Η απόφαση αυτή είναι- κατά τη νομική μας άποψη-εξωφρενικά σκληρή και γιαυτό -κατά την νομική μας άποψη πάντα- άδικη, σε βάρος μιας γυναίκας και του συζύγου της που ήταν απο τους πρωτεργάτες στην αποκάλυψη του κακουργηματικού τραπεζικού σκανδάλου της Συνεταιριστικής Λαμίας.

Μια απίστευτη δίκη εναντίον πρωτεργάτη της αποκάλυψης του σκανδάλου αυτού(Γιώργης Μανδηλάς) για το ίδιο σκάνδαλο έγινε προχθές στην Αθήνα και μένει κανείς ανοιχτό με το επίπεδο της ελληνικής Δικαιοσύνης σε ορισμένες υποθέσεις.

Η ίδια ανακρίτρια Αλεβιζοπούλου εμφανίζεται λοιπόν και στην ανάκριση της ΝΟΒΑΡΤΙΣ σκληρή παρότι συνταξιοδοτείται σε 25 ημέρες.Ισως και γιαυτό.

Σε αυτή την υπόθεση που φυσικά ΔΕΝ είναι σκευωρία,αλλά τεράστιο πολιτικο-οικονομικό -φαρμακευτικό σκάνδαλο παρεμβαίνει ο κ.Πολλάκης με αφορμή την αθλιότητα που δεν θα τολμούσαν ούτε στη Ζουαζιλάνδη.Να σβήσουν με την “παράλειψη” στη μετάφραση τα ονόματα των Λοβέρδου-Πατούλη-Φρουζή και Μανιαδάκη από βαρύτατου περιεχομένου έγγραφο των αμερικανικών αρχών για το σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ,για πληρωμή στον Ανδρέα Λοβέρδο κλπ.

Δηλαδή ότι ακριβώς διέψευδαν για να τσακίσουν την θαρραλέα εισαγγελέα Τουλουπάκη,εναντίον της οποίας εξύφαναν νομική αθλιότητα.

Ο Παύλος Πολλάκης στη δήλωσή του αναφέρει στην ουσία της:

“Παίξτε βρε ελεεινοί(σ.σ. αναφέρετε σε ονόματα δημοσιογράφων συστημικών ΜΜΕ), στις εκπομπές σας το έγγραφο του FBI που λέει πως ο Λοβέρδος και ο Πατούλης πήραν μίζες από τη Νοβάρτις!!

Παίξτε, την αρχειοθέτηση του άλλου μιζωμένου του Γ… που γράφει πως πήρε 2.200.000 σε βαλίτσες και φακέλους και του βρήκαν τα 350 χιλιάρικα στους λογαριασμούς του, αλλά τα ονόμασε ο διεφθαρμένος ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Κ…«αδιευκρίνιστα».

Προφανές είναι ότι ο εν λόγω εισαγγελέας αύριο πρέπει να μας κάνει δημόσια δήλωση ότι δεν είναι διεφθαρμένος ,αλλά έδρασε νομικά και να μας πει τι θα κάνει μετά τη δήλωση πολλάκη.Το ίδιο και οι προιστάμενοί του.

Η σιωπή είναι η χειρότερης μορφής επιβεβαίωση και παραδοχή…

Ο Ανδρέας Λοβέρδος μετά την δημοσίευση της απίστευτης και πλαστογραφημένης μετάφρασης χωρίς το όνομά του δήλωσε:

“Επιμένουν στη λάσπη. Ο ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται ξανά το όνομά μου για να εξυπηρετήσει τους γνωστούς σκοπούς του.

Είναι από αδιανόητο έως γελοίο να βάζουν και πάλι μπροστά έγγραφα γνωστά, δημοσιευμένα, κατατεθειμένα στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής από τον εν ενεργεία Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ι.Αγγελή, αξιολογημένα και ενσωματωμένα στη δικογραφία από τον Ιούνιο του 2020. Ο σκοπός τους όμως είναι γνωστός: συνεχίζουν αυτό που κάνουν διαχρονικά, να σπιλώνουν, δηλαδή, πρόσωπα με τις ψευτοκατηγορίες των γνωστών κουκουλοφόρων».

Ομως το θέμα είναι η ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ της μεταφρασης και το σβήσιμο των ονομάτων των πολιτικών και των στελεχών της ΝΟΒΑΡΤΙΣ και όχι τι συνέβη στη Βουλή.Η μεταφράστρια  δηλώνει ότι μετέφρασε κανονικότατα το έγγραφο με το όνομα των πολιτικών και έτσι το επέστρεψε.

Αρα το θέμα γίνεται ακόμα πιο σοβαρό καθώς ήδη άρχισε εισαγγελική έρευνα.Διότι αν η μεταφράστρια το έστειλε με τα ονόματα ποιός το πλαστογράφησε και βρέθηκε ΧΩΡΙΣ τα ονόματα των πολιτικών και στελεχών της ΝΟΒΑΡΤΙΣ;

Διαβάστε τη δήλωση-βόμβα της μεταφράστριας κ.Καρατζά,όπως την δημοσίευσε η ΑΥΓΗ:

“Βάσει της ημερομηνίας και λοιπών χαρακτηριστικών της μετάφρασης προκύπτει ότι το μόνο που μπορώ να ανακτήσω είναι το κείμενο της μετάφρασης μου.

Μεταφραστική Υπηρεσία

Η μετάφραση έγινε με το παλιό σύστημα, δηλαδή μέσω της Μεταφραστικής Υπηρεσίας του ΥΠ.ΕΞ. Η υπηρεσία αυτή καταργήθηκε στις 1 Σεπτεμβρίου 2021 και έκτοτε η αρμοδιότητα διεξαγωγής μεταφράσεων για τις διακρατικές ανάγκες πολιτών και υπηρεσιών περιήλθε στους Πιστοποιημένους Μεταφραστές του ΥΠ.ΕΞ.

Με το σύστημα της Μεταφραστικής Υπηρεσίας τα κείμενα – πηγή τα παραλάμβανα σε έντυπη μορφή από τη Γραμματεία. Η παράδοση της μετάφρασης ήταν επίσης σε έντυπη μορφή και την καταθέταμε μαζί με τα κείμενα – πηγή. Οι μεταφραστές δεν κρατούσαμε αντίγραφο των κειμένων – πηγή. Ούτε η Μεταφραστική Υπηρεσία.

Νέο Σύστημα

Με το νέο σύστημα, η όλη διαδικασία γίνεται ηλεκτρονικά. Η παραλαβή και παράδοση εγγράφων γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης των μεταφραστών όπως είναι δημοσιοποιημένη στο gov.gr. Άρα είναι εύκολο να εξετασθεί το κείμενο πηγή με την μετάφραση καθώς και τυχόν απόπειρες διαστρέβλωσης – παραποίησης των παραδοτέων και από τις δύο πλευρές. Οι πολίτες έχουν λατρέψει το νέο σύστημα.

Ανυπόστατη κατηγορία – απειλή – συκοφαντική δυσφήμιση

Λέγεται ότι δεν αναφέρονται τα ονόματα τεσσάρων (4) ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση. Από μια γρήγορη ματιά στη μετάφραση μου που ανέσυρα, βλέπω όχι μόνο τα ονόματα αυτά αλλά και τις ιδιότητες τους. Καθώς και άλλα ονόματα. Άρα, για να με κατηγορήσει οποιοσδήποτε για παραποίηση, θα πρέπει να προσκομίσει το κείμενο – πηγή που είχα στη κατοχή μου και μετέφρασα στην μετάφραση μου της 12 Απριλίου 2021.

Σε κάθε περίπτωση, ο φόρτος εργασίας που αντιμετωπίζω δεν μου επιτρέπει να ασχοληθώ περαιτέρω με το θέμα. Για ότι αφορά το κείμενο – πηγή, δυστυχώς δεν έχουμε αυτό που μετέφρασα. Και προσωπικά δηλώνω ότι μετέφρασα το κείμενο που παρέλαβα.

Με εκτίμηση,

       drs. Δέσποινα Ι. Καρατζά 

Πιστοποιημένη Μεταφράστρια ΥΠ.ΕΞ.”

Οσο και αν ψάξαμε δήλωση Πατούλη δεν βρήκαμε…Εκανε;

Είναι ο πρόεδρος και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.Στον Σύλλογο αυτό γιατρός δίκασε συνάδελφό του,η οποία νωρίτερα απέρριψε πρόταση συνεργασίας,ακριβώς στο θέμα για το οποίο τη δίκασε(με άλλους)και την…καταδίκασε!!!

Ρωτήσαμε τον κ.Πατούλη γιαυτή την απίστευτη -α λα Ζουαζιλάνδη-υπόθεση και ακόμα περιμένουμε απο τον κ.Πατούλη απάντηση…

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΑΔΙ

Η κ.Αλεβιζοπούλου μπορεί να έχει αυτή την εικόνα της σκληρής και άτεγκτης δικαστίνας,αλλά υπάρχουν και δυο ακόμα πλευρές:

Πως γίνεται να είναι σκληρή δικαστής και να της γυρίζουν μια μετάφραση χειρότερη και απο τον…πισινό της μαϊμούς και να μην έχει …συλλάβει αυτούς που την έκαναν και εξαφάνισαν τα ονόματα των πολιτικών;Γιατί είναι μαλακή σαν λουκουμάκι γιαυτούς που έκαναν αυτό το ανοσιούργημα και δεν τους πάει μέχρι τέλους,όπως θα έλεγε και ο πολιτικά μουγγός τον τελευταίο καιρό Αντ.Σαμαράς;

 

Η άλλη πλευρά είναι ο εκπληκτικά επιεικής-ως πρόεδρος στο μέγα σκάνδαλο- συζυγός της και σημερινός Αρεοπαγίτης,υπόψήφιος -αν και νέος-για Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου.

Στο μεγαλύτερο σκάνδαλο γης στην Ελλάδα,στην αρπαγή του Υμηττού-Αιξωνής πρωτοδίκως είχαν καταδικαστεί 13 άτομα και αθώωθηκαν μόνο δυο.Με εξη φορές ισόβια αν τα υπολογίσει κανείς ως 100 χρόνια το καθένα και τις άλλες καταδίκες οι ποινές έφτασαν σχεδόν τα 760 κάθειρξης.

Στο 5μελές Εφετείο με πρόεδρο τον συζυγό της κ.Β.Μαχαίρα ομόφωνα το Εφετείο έβαλε μόνο σε δυο κατηγορουμένους 50(απο 25)χρόνια εκτιτέας ποινής και όλοι οι άλλοι αθώοι.Μεταξύ αυτών και ο Αλ Λυκουρέζος.

Πιο λουκουμάκι-ποινή πεθαίνει κανείς.Για το μεγαλύτερο σκάνδαλο γης…Ετσι έκρινε το δικαστήριο σε αυτή τη δίκη με τους επώνυμους δικηγόρους,συμβολαιογράφους κλπ

Είναι εξαιρετικά σύνηθες,έως φαινόμενο οι πρωτοβάθμιοι δικαστές να… αδικούν επώνυμους και οι Δευτεροβάθμιοι να αποδίδουν δικαιοσύνη.

Στις 27 Μαίου,όπως έχουμε γράψει ήδη το Δευτεροβάθμιο Εφετείο αποκατέστησε την… αδικία σε βάρος του μακαρίτη Ακη Τσοχατζόπουλου και της συζύγου του Βίκυς.Απο ποινές κάθειρξης στο πρωτοβάθμιο τους έβαλε μια ποινή εξαγοράσιμη με 5 ευρώ την ημέρα και συνολικά 6-7 χιλιάρικα.Για μίζα στην Ελβετία μισό εκατομμύριο!!! Να μην τους μείνουν και 480 χιλιάρικα να έχουν να πορεύονται στη δύσκολη αυτή εποχή;

Αν ήταν κανένας δημοσιογράφος για συκοφαντική δυσφήμηση γιατί είπε σε κάποιον “τι λές ρε;”θα έτρωγε 2-3 χρόνια.Και κανένας νεαρός των Εξαρχείων με αποτύπωμα σε καμιά κατσαρόλα θα έτρωγε καμιά 10αριά χρόνια.Ησυχάστε.Σε άλλο δικαστήριο με άλλους δικαστές ντεεε….

Δείτε και ακούστε πώς εγκαίρως είχαμε προλάβει την έκρηξη Πολλάκη στην εκπομπή “ALERT στην πολιτική” του Ανδρέα Παπακυριακόπουλου: