Αρχική Δικαιοσυνη Απίστευτο!Υπουργοί “δικάζονται” σήμερα στην Ψωροκώσταινα 22 χρόνια μετά το φαγοπότι με πλαστά...

Απίστευτο!Υπουργοί “δικάζονται” σήμερα στην Ψωροκώσταινα 22 χρόνια μετά το φαγοπότι με πλαστά χαρτιά! Τα συγκοινωνούντα δοχεία παρανομίας στη Μασονική Στοά και οι “στρατηγικές σφαίρες και αγωγές” κατά δημοσιογράφων…

6165

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Τα μάθατε τα νέα;

Οι ευρωπαϊκοί θεσμοί (κοινοβούλιο,Επιτροπή κλπ)κάνουν κινήσεις υπεράσπισης δημοσιογράφων.

Μας καλούν μέσω της ΕΣΗΕΑ να δώσουμε στοιχεία για “στρατηγικού χαρακτήρα” νομικές επιθέσεις(αγωγές,μηνύσεις κλπ)από ανθρώπους της Εξουσίας.

Οι εξουσίες ,ως γνωστόν είναι τρεις.Η Κυβέρνηση με τους αρμούς της(εκτελεστική)η νομοθετική(Βουλή που συμπίπτει εκτός σπάνιων εξαιρέσεων με την Κυβέρνηση) και η δικαστική ,η οποία κανονικά δεν συμπίπτει,αλλά εδώ και χρόνια,μετά τη Χούντα συμπίπτει στις καίριες θέσεις με την κυβέρνηση.

Θα υπερασπιστούν,λέει,τους δημοσιογράφους από αυτές τις νομικές επιθέσεις φίμωσης.

Ti είναι αυτές οι αγωγές-μηνύσεις φίμωσης;

Είναι μια πρακτική που έχει αναπτυχθεί ευρέως σε όλο τον πλανήτη τα τελευταία χρόνια και ονομάζεται SLAPP (Strategic lawsuits against public participation· στα ελληνικά: Στρατηγικές αγωγές κατά της συμμετοχής του κοινού). Η πρακτική συνίσταται σε αβάσιμες ή υπερβολικές αγωγές και μηνύσεις που καταθέτει ένας ισχυρός φορέας ή πρόσωπο (κρατικό όργανο, επιχείρηση, στέλεχος, αξιωματούχος) ενάντια σε ασθενέστερα μέρη, όπως δημοσιογράφοι, ακτιβιστές, πολίτες, υπερασπιστές δικαιωμάτων και συλλογικότητες, που ασκούν κριτική.

Φυσικά ΔΕΝ εμπιστευόμαστε καμία απολύτως υπόσχεση και θα προσπαθήσουμε μέσα από αυτή την πλήρη και απόλυτη έλλειψη εμπιστοσύνης να τους εκθέσουμε στα μάτια της κοινής γνώμης.

Αν κάνουμε λάθος θα παρέμβουν πραγματικά και όχι προσχηματικά,οπότε θα διαψευσθούμε στην πράξη.

Αν δεν κάνουμε λάθος θα εκτεθούν αφού θα παραμερίσουμε το φύλλο συκής.

Γιατί γράφουμε για πλήρη και απόλυτη έλλειψη εμπιστοσύνης;

1)Εχουμε στην Ελλάδα ΤΡΕΙΣ(3)πρόσφατες δολοφονίες δημοσιογράφων.Γκιόλιας,Καραϊβάζ και σε απόπειρα και ως θαύματος Χίος.Πρόοδος των ελληνικών αρχών;

Μηδέν!Βαθμός δυσκολίας της εξιχνίασης;

Τι κάνει νιάου -νιάου στα κεραμίδια…

Ετσι ήταν και στη Μάλτα με την Δάφνη Καρουάνα,και στη Σλοβακία με τον Γιάν Κούτσιακ και την αρραβωνιαστικιά του Μαρτίνα Κουσνίροβα και οι δολοφονίες τους με ευθεία ανάμειξη και πρωθυπουργικών αυλών εξιχνιάσθηκαν πολύ γρήγορα,τηρουμένων των αναλογιών.Είναι ήδη στις φυλακές άτομα αυτών των αυλών με καθείρξεις.

Ιδού λοιπόν κύριοι των έξω και των έσω θεσμών…

Η μυλωνού απο δω,στην Ελλάδα δηλαδή,οι πραματευτάδες απο εκεί,στη Δύση δηλαδή

2)εχουμε δυο δημοσιογράφους οι οποίοι δολοφονήθηκαν στο χαρτί και στο γυαλί πάμπολλες φορές από ανθρώπους αυτών των εξουσιών.Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και Κώστας Βαξεβάνης.

Πάμπολλοι υπουργοί,πρωθυπουργοί,στελέχη των εξουσιών τους εξουθένωσαν έως δολοφονίας αν και είχαν οι δημοσιογράφοι απόλυτο δίκιο.

Εσχατο με Τριανταφυλλόπουλο: βγάζει υπουργό με αθλιότητε ςμε ανήλικα και άλλα περί την γενετήσιο ορμή παραβατικά.Λεξούλα από πουθενά και η κρατική εξουσία ειδοποίησε όλως τυχαίως τον υπουργό να κάνει περατζάδα αθωότητας μιλώντας για άσχετα θέματα και αφού πριν την αποκάλυψη Τριανταφυλλόπουλου τα θέματα του Υπουργείου αυτού είχαν αποτελέσει πεδίο σοβαρής σύγκρουσης των παντοδύναμων που γίνονται κροίσοι με τις συγκεκριμένες μπίζνες και απειλούν να αγοράσουν τα πάντα όλα στην Ελλάδα!!!

Στο περίφημο και παντοδύναμο ΒΒC ο μέγας κεντρικός  παρουσιαστής Έντουαρντς υποχρεώθηκε σε παραίτηση και δημόσια αποκάλυψη-διαπόμπευση αν και νομικά δεν είχε κάνει παράβαση!

Η μυλωνού απο δω,στην Ελλάδα δηλαδή,οι πραματευτάδες στη Δύση…

3)Οι Τριανταφυλλόπουλος και Βαξεβάνης κινούμενοι διαφορετικά ο καθένας είναι μακράν οι πλέον διωχθέντες από την εξουσία με αυτό ακριβώς που λέει ότι θα σταματήσουν οι ευρωπαϊκοί θεσμοί και θα υποχρεώσουν τους εντός της Ελλάδας θεσμούς να προστατεύουν την διακίνηση πληροφοριών.

Πριν από αυτούς ήταν ο Ρίζος,η Αυριανή,η Ελευθεροτυπία της πρώτης περιόδου κλπ

Προσοχή: Για τους δημοσιογράφους διακινητές των πληροφοριών μπορεί να έχει καθένας θετική η αρνητική γνώμη για τον τρόπο ζωής τους,έκφρασης,τις πολιτικές επιλογές τους κλπΑυτό δεν μπορεί να είναι λόγος για να δολοφονούνται με σφαίρες η με το χαρτί.Είναι απλά πρόσχημα.

Ποιοί είμαστε εμείς που τα γράφουμε αυτά;

Οταν αποχωρήσαμε με βία και  παραίτηση από τον Ελ Τύπο και Ρίζο αντίστοιχα είχαμε στην πλάτη μας τέτοιες ακριβώς δικαστικές διώξεις.Σε μία απο αυτές οι κυνηγοί μας ήταν ΔΥΟ(2) πρώην πρωθυπουργοί,ένας πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας και 4-5 υπουργοί των δυο(τότε) κομμάτων εξουσίας.Ηταν το σκάνδαλο Ερυθρού Σταυρού-Υγεία για το οποίο μας κάλεσαν και τα καταθέσαμε με εκ των υστέρων συγχαρητήρια στην Εξεταστική επιτροπή της Βουλής και τα πρακτικά είναι στη διάθεση καθενός.Μας άλλαξαν τα φώτα και ηθικά και επαγγελματικά.

Ουδείς-παρά τα συγχαρητήρια- ήρθε να μας ρωτήσει αν χρειαζόμαστε κάτι να σηκωθούμε.Ουδείς!!!

Σε μία περίπτωση αρπαγής ανηλίκου απο κυκλώματα εμπορίας οργάνων κλπ μας κοινοποίησαν απόλυση ημέρα μεγάλης γιορτής γιατί δεν συμμορφωθήκαμε και γράψαμε χωρίς κανένα σχόλιο περί ενοχής η αθωότητας ότι παραπέμθηκε σε δίκη στέλεχος της κρατικής εξουσίας ,το οποίο είχε άμεση σχέση με πολιτικούς.Και έβγαλαν σε βάρος μας μια κατάπτυστη απόφαση μέχρι το Εφετείο.Στον Αρειο Πάγο δεν καταφέραμε καν να φτάσουμε γιατί η εξουσία βρήκε τον τρόπο και “αγόρασε” το ΜΜΕ,στο οποίο εργαζόμαστε.Πολλά λεφτά.Και μας άδειασε…

Φυσικά δεν είμαστε μοναδική περίπτωση.Ιδιαίτερα στην επαρχία,όπου υποστήκαμε και εμείς αυτές τις κατάπτυστες συνέπειες είναι κανόνας.

Υπο λευκό ποινικό μητρώο των περισσότερων εξ ημών καταδεικνύει τη…”στρατηγικότητα” της βιομηχανίας των αγωγών…

Π.χ.«Σε ένα χρόνο και έξι μήνες με αναστολή καταδικάστηκαν αντίστοιχα δύο υψηλόβαθμα στελέχη της Ελληνικός Χρυσός στο Πρωτοδικείο Πολυγύρου για ρύπανση του νερού στην Ολυμπιάδα και το Στρατώνι. Η δίωξη προέκυψε μετά από αναφορά του Δήμου Αριστοτέλη, καταγγελίες πολιτών το 2015 αλλά και τα πορίσματα της Επιθεώρησης Μεταλλείων για μια σειρά παραβάσεων της περιβαλλοντικής νομοθεσίας εκ μέρους της εταιρείας. Πρόκειται για τους….”

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος κ.Στ.Πουλημένη ανέφερε τα ονόματα των αξιωματούχων καταδικασθέντων.Και της κοινοποίησαν αγωγή για αποζημίωση 100 χιλιάδων ευρώ για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!!!Μόνο και μόνο γιατί ανέφερε την καταδίκη τους για τόσο σημαντικό κοινωνικό θέμα…

Σε άλλη δίκη στη Θεσσαλονίκη είχαν επιστρατεύσει εν ώρα υπηρεσίας δικαστικούς υπαλλήλους για να “διευκολύνουν”-κρατήσουν υπόθεση ενός πολιτικού που έκανε τον ορισμό αυτής της δικαστικής προσπάθειας φίμωσης.Δηλαδή αγωγή για τρομακτικά ποσά σε δημοσιογράφο,δικηγόρο,εισαγγελέα,επιστήμονα.

Φίμωτρο στην κυριολεξία.

Ο δημοσιογράφος είναι ο φίλος μας Στέργιος Καλόγηρος (VERGINA TV,SMILE TV…)ο οποίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του προχθές ως Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και θα διαβάσετε τη δήλωση ανακοίνωσης σε διπλανή στήλη.

Τέτοιες υποθέσεις με υπουργικές αυλές και υπουργούς σε βάρος μας είναι τόσες,ώστε να μας φέρνουν στη θέση πίσω από Τριανταφυλλόπουλο και Βαξεβάνη.Εξαρουμένου φυσικά του θύματος της εξουσίας Στεφ.Χίου.

Θα τις στείλουμε στους θεσμούς αυτούς που θα μας προστατεύσουν για να λάβουν μέτρα;

Οχι βέβαια!

Διότι δεν τους έχουμε καμία απολύτως εμπιστοσύνη για τους πραγματικούς σκοπούς και δεν πιστεύουμε ότι θέλουν να προστατεύουν ΟΛΟΥΣ τους δημοσιογράφους αυτής της κατηγορίας,αλλά ΜΕΡΙΚΟΥΣ δημοσιογράφους αυτής της κατηγορίας…

Παράδειγμα: Προχθές(κυριολεκτικά)πήγαμε στο Εφετείο για έρευνα-παρακολούθηση μιας φοβερής δίκης σε εξέλιξη.Εμπλεκόμενοι,αρχικά κατηγορούμενοι και στη συνέχεια απλοί μάρτυρες της…αθωότητας των άλλων 10 αυλικών τους που είναι κατηγορούμενοι είναι και τρεις(3)πρωην Υπουργοί!!!

Η έχουσα μεγάλο σθένος και ίσως άγνοια κινδύνου Νομική συμβουλος του Κράτους (δηλαδή δικηγόρος του Δημοσίου- Νομικού Συμβουλίου του Κράτους) εξιστόρησε με το νι και με το σίγμα επί ώρες το σκάνδαλο αρπαγής δημοσίου χρήματος.

Και παρά τον καύσωνα παγώσαμε όταν συνειδητοποιήσαμε τι συνέβη και εξηγήσαμε την “απώθησή”μας από την αίθουσα.

Οι πράξεις αρπαγής δημοσίου χρήματος με πλατογραφίες και κόλπα έγιναν το φθινόπωρο του 2001 έως και και το 2003.

Δικάζονται σε πρώτο βαθμό μετά από είκοσι(22 και 20 )χρόνια!!!

Ουδείς δημσοιογράφος ήταν στην αίθουσα της τόσο σημαντικής δίκης με 3 υπουργούς στο κάδρο(των μαρτύρων ντε…)και ένα σκάνδαλο που είχε προκαλέσει μεγάλο θόρυβο.

Προφανώς χαλάσαμε την “ωραία ατμόσφαιρα” και μας απώθησαν,ενώ παρατηρούσαμε την επικριτική στάση της έδρας στην πλευρά του…Δημοσίου.Καμία αμφιβολία για την αθώωση(ήδη αθώωση πρότεινε ο εισαγγελέας) και όποιος τόλμησε να γράψει κάτι για το σκάνδαλο αυτό είναι εκτεθειμένος  τώρα σε αυτές τις επιθέσεις,από τις οποίες δήθεν θα έχουμε προστασία.Τολμάμε να γράψουμε ονόματα;

Να αρκεστούμε στα χαμόγελα των κατηγορουμένων,σημείο βεβαιότητας για την αθώωση.

Ο κύριος μοχλός του σκανδάλου και κατηγορούμενος σε αυτή τη δίκη έχει προταθεί ως μάρτυρας …υπεράσπισης στο σκάνδαλο της μασονικής στοάς της Ελλάδας από το καταδικασθέν σε κάθειρξη μεγαλοστέλεχος της Στοάς για υπόθεση τεραστίων χρηματικών ποσών και πλαστογραφίες.

Κοινο σημείο:και η δίκη της μασονικής στοάς γίνεται το 2003 για πλαστή απόφαση του Συμβουλίου επικρατείας του 2004!!!Δηλαδή το κοινό σημείο είναι η …ταχύτητα φωτός της δικαιοσύνης .Σε “μόλις” 22 χρόνια έφτασε τις υποθέσεις στον ΠΡΩΤΟ βαθμό Δικαιοσύνης.

Γιαυτή τη Δικαιοσύνη μιλάμε και γιαυτή την επίδραση της πολιτικής.

Αυτές οι εξουσίες θα προστατεύσουν την δημοσιογραφική έρευνα στόχος των οποίων είναι οι στρατηγικές φίμωσης με αγωγές και μηνύσεις;

Υπάρχει και ένα ακόμα για τον…Τοτό!

Πάντως το κείμενο αυτό θα το κοινοποιήσουμε επίσημα στην ΕΣΗΕΑ.Και εκείνη στους ..θεσμούς.Αν οι θεσμοί δεν λειτουργούν προσχηματικά,ιδού η Ρόδος.Μας καλούν,μας πείθουν για τις προθέσεις τους και τους δίνουμε(και εμείς) τα στοιχεία που έχουμε.

Αν δεν μας καλέσουν καν(σχεδόν βέβαιο…) τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;

Στις στρατηγικές αυτές εντάσσεται και υπόθεση στη Δυτική Ελλάδα.Εκεί,όπως επίσημα έγινε γνωστό, 141 γυναίκες έχουν μπει παράνομα και εκβιαζόμενες στο διαδίκτυο σε στιγμές ιδιωτικών σεξουαλικών στιγμών τους.Αρμόδια να ψάξει η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη.

Μία απο αυτές συνοδεύσαμε στην καταγγελία της στην υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πριν χρόνια.Ακόμα δεν έχει κληθεί καν για απλή ΠΡΩΤΗ κατάθεση!!!Γιατί αν κληθεί η λύση είναι “τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια”;

Η υπόθεση σχετίζεται με τη μήνυση εναντίον μας στελέχους της  τοπικής Αστυνομίας και η μήνυση αυτή δεν είναι άσχετη με τη φίμωση,από την οποία μας προστατεύει,λέει,η κίνηση των θεσμών…

Στην επόμενη ζωή θα μας προστατεύσει,όπως τους Καραϊβάζ,Γκιόλια και Χίο;

Από την πλευρά της δημοσιογραφίας τι συμβαίνει;

Ας δούμε δυο παραδειγματα:1) με τον πρώην Υπουργό Γιάννη Ραγκούση και 2) με την ληστεία των πολιτών μέσω των αδικαιολόγητα πανάκριβων εισιτηρίων στην ακτοπλοϊα.

Τα παραδείγματα είναι σε ανύποπτο χρόνο και προέρχονται από την έγκυρη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ,οι δημοσιογράφοι της οποίας ουδέποτε θα ήταν στόχοι στρατηγικών αγωγών και μηνύσεων φίμωσης.

Ενας μη δημοσιογράφος,ο οποίος όμως έχει εξασφαλισμένη(σε κάπως σιτεμένη επιχειρηματική ηλικία)μια σελίδα στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει(με τίτλο “για γέλια η για κλάματα”) για τον πρώην υπουργό και στέλεχος σήμερα του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Ραγκούση πόσο ψεύτης και υποκριτής  είναι.

Γράφει,την κρίσιμη ημερομηνία των εκλογών της 25/6/2023,για συγκεκριμένο τρομερό ψεύδος του πρώην υπουργού που είναι το εξής:

Αδωνης Γεωργιάδης στη Βουλή:

“…Είπατε κύριε Ραγκούση ότι φύγατε απο το ΠΑΣΟΚ το 2012.Δεν το θυμόμουν και ανέτρεξα στο Διαδίκτυο.Η ημερομηνία 17-8-2017 σας θυμίζει κάτι;Ησασταν υποψήφιος για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ.Δεν ντρέπεστε να λέτε ψέμματα στη Βουλή ότι παραιτηθήκατε απο το ΠΑΣΟΚ το 2012;…”

Και ο επιχειρηματίας -αρθρογράφος συμπληρώνει ότι του φαίνεται αδιανόητο ψέμα να ισχυρίζεται ο Ραγκούσης ότι είχε αποχωρήσει απο το ΠΑΣΟΚ ενώ ήταν υποψήφιος για αρχηγός του το 2017

Εμείς ανατρέχουμε κατά συμβουλή του εν λόγω στο διαδίκτυο γιατί διαφορετικά το θυμόμαστε.

Η κατάπτυστη λίστα Λαγκάρντ

Ιδού τι λέει στην ανακοίνωση του ο κ. Ραγκούσης το 2012:

“…Ως μέλος κυβερνήσεων που κατ’ επανάληψη βρέθηκα προ τετελεσμένων γεγονότων και υποχρεώθηκα να εγκρίνω περικοπές μισθών και συντάξεων προκειμένου η Ελλάδα να παραμείνει όρθια ,θεωρώ πολιτικά ανήθικο και
κοινωνικά εξοργιστικά άδικο ό,τι έχει επιβεβαιωθεί σχετικά με την περιβόητη πια λίστα «Λαγκάρντ » .

Λίστα που αφορά στον πυρήνα της ,την αποφασιστικότητα ή μη να χτυπηθεί η φοροδιαφυγή με την ίδια αυστηρότητα που περιορίστηκαν εισοδήματα και επιβλήθηκαν νέοι φόροι . Θεωρώ στο σύνολό τους αδιανόητα ,για ευνομούμενη πολιτεία ,όσα για πρώτη φορά ακόμη κι εμείς μαθαίνουμε και δύο φορές αδικαιολόγητα . Το ποτήρι ξεχείλισε .

Με βάση αυτά το λιγότερο που η συνείδησή μου επιβάλει είναι να αποχωρήσω από το σημερινό ΠΑΣΟΚ , από ένα ΠΑΣΟΚ στο οποίο έχουν επικρατήσει πλήρως οι αντιλήψεις και οι πρακτικές του πολιτικού κατεστημένου της μεταπολίτευσης . Αντιλήψεις και πρακτικές που οδήγησαν την Ελλάδα στην χρεοκοπία και στην ηθική παρακμή καθώς και την ελληνική κοινωνία στην αγανάκτηση και στην οργή …”

Λέει δηλαδή ότι αποχώρησε από το τότε ΠΑΣΟΚ του 2012.Οπως είχε αποχωρήσει απο τη Νέα Δημοκρατία ο Α.Σαμαράς επι Μητσοτάκη,ύστερα γύρισε,έβαλε υποψηφιότητα για αρχηγός και πήρε και τον Α.Γεωργιάδη στη Νέα Δημοκρατία απο το ΛΑΟΣ.Ο Σαμαράς έφυγε και ανέτρεψε και την κυβέρνηση Μητσοτάκη για “να στραματήσει η κατολί­σθηση της χώρας σε εθνικό, οικονομικό, θε­σμικό και κοινωνικό επίπεδο ξεπέρασε πλέον τα όρια του πολιτικού συναγερμού.”

Εμεινε ,όπως ο Ραγκούσης στον ευρύτερο αντίστοιχο χώρο.Αρα είναι ψέμα ότι ο Σαμαράς αποχώρησε από τη Νέα Δημοκρατία στις 30 Ιουνίου 1993 κύριε αρθρογράφε της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ;

Ο Ραγκούσης εξηγεί ότι ίδια ήταν τα κίνητρα της αποχώρησής του απο το τότε ΠΑΣΟΚ και κατονομάζει την κατάπτυστη λίστα Λαγκάρντ.

Εκτοτε ο Ραγκούσης παρέμεινε,όπως ο Α.Σαμαράς στο ευρύτερο χώρο,συνομιλούσε με διάφορους στα πλαίσια πιθανών συνεργασιών,όπως και τη Φώφη Γεννηματά.Αλλά στο ΠΑΣΟΚ δεν επανήλθε.Εθεσε μαζί με φώφη Γεννηματά,Ανδρουλάκη,αλλά και Σταύρο Θεοδωράκη(!!!) υποψηφιότητα για αρχηγός του ΠΑΣΟΚ με προφανή πρόθεση να κάνει τις δικές του αλλαγές,όπως ο Α.Σαμαράς στη Νέα Δημοκρατία.

Ερώτημα κρίσιμο: ο ευρισκόμενος στη λίστα Λαγκάρντ (κάπου εκεί κοντά στο 300 τόσο…)με ένα γερό ποσό έχει το ίδιο ακριβώς ονοματεπώνυμο με τον αρθρογράφο.Είναι και ουσιαστικά ο ίδιος και άρα μπορούμε πολλά να εικάσουμε για τα κίνηρα της ανακάλυψης ψεύδους εκεί που δεν υπάρχει και αρχίζει η -κατά τη νομική μας άποψη- συκοφαντία κατά του Ραγκούση διώκτη όσων ήταν στη λίστα Λαγκάρντ;

Κύριε Άδωνη ποιόν και τι ακριβώς υπερασπίζεστε στρατηγικά;

Το ερώτημα αν ταυτίζεται με τον αναφερόμενο στη λίστα Λαγκάρντ είναι ακόμα πιο κρίσιμο καθώς ο εν λόγω αρθρογράφος πάντα κλείνει τα άρθρα του με τη φράση “Θεέ μου απο ποιούς γλυτώσαμε” εννοώντας τον ΣΥΡΙΖΑ…

Πάμε στα εισιτήρια-ληστεία των ακτοπλοϊκών:

Ανήμερα των εκλογών η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ έχει ένα ακόμα ολοσέλιδο ρεπορτάζ με (υπο)τίτλο:
“Οι τιμές των εισιτηρίων παραμένουν σταθερές σε σχέση με πέρυσι”

Και γράφει σε αυτό το ολοσέλιδο ότι όλα καλά με τα εισιτήρια που παραμένουν στις αυξημένες τιμές  του κορονοϊού ,περίοδο γαι την οποία αποζημιώθηκαν πλήρως.

Υστερα έρχεται το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και γράφει για αδικαιολόγητες αυξημένες τιμές κλπ κλπ

Ύστερα έρχεται η Κυβέρνηση και υιοθετώντας το ρεπορταζ του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ αναγγέλλει μέτρα μείωσης των τιμών γιατί πράγματι είναι αδικαιολόγητα…

Και πράγματι ανακοίνωσαν κάποιες μειώσεις (της πλάκας…)επιβεβαιώνοντας το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

Στρατηγική εγκυρότητας της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ δεν το λές…

Ενα άλλο πρόβλημα ήταν και είναι η πανεπιστημιακή Αστυνομία,η δημιουργία της οποίας ήταν άξονας της κυβέρνησης Μητσοτάκη για να παταχθεί η μετατροπή των χώρων του Πανεπιστημίου σε άντρα παρανομίας χωρίς προηγούμενο στο εξωτερικό.

Αλλά η “λεπτομέρεια” είναι οτι η Αστυνομία θα κυνηγούσε βρόμικα κολλάρα στον περίγυρο των πανεπιστημίων και όχι …πανβρόμικα κολλάρα στις αίθουσες των Πανεπιστημίων όπου κάθε συναλλαγή είναι στο “πρόγραμμα” χωρίς προηγούμενο πουθενά στη Δύση.

Βαφτίζονται καθηγητές συγγενείς και φίλοι με τα γνωστά κόλπα.

Ο Πρόεδρος της Υπηρεσίας Ελέγχου των πτυχίων καταδικάστηκε(μαζί με άλλους) ως συκοφάντης  της δημοσιογράφου Δήμητρας Φωτιάδου και δεν τρέχει τίποτα…Κάνουν καριέρα και ως υπουργοί και πολιτικοί άνθρωποι με πλαστά στην ουσία των σπουδών πτυχία που πήραν το καλώς έχει από το όργανο ελέγχου.

Μάρτυρας κατά της δημοσιογράφου,η οποία όμως δικαιώθηκε και η Αννα Διαμαντοπούλου…

Το φοβερό φαγοπότι εντός των αιθουσών διοίκησης και διδασκαλίας των πανεπιστημίων,οι φοβερές σεξουλικές παρενοχλήσεις,ο νεποτισμός και οι συναλλαγές για …εξώγαμα δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ισως μια χαμαραδούλα κάπου…

Αλλα μας μάρανε το ποιοί μπαίνουν στα προαύλια και ταράζουν(και)αυτού του είδους τις συνεδριάσεις.

Θυμίζει ταινίες από τον Φελλίνι, ταινίες για τη Μαφία και άλλες σχετικές,όπου μαφιόζοι με πανάκριβα κουστούμια και πούρα ταράζονται από Αγιάννηδες του δρόμου η ακτιβιστές κατά της Μαφία και της Κλεπτοκρατίας…

Αλήθεια κύριοι θα στηρίξετε δημοσιογράφους να ψάξουν πως γίνεται να παραιτήθηκε ο αστέρας του BBC για καταγγελίες ηθικού και όχι παράνομου επιπέδου και να μην κουνιέται φύλλο για τις καταγγελίες και τις παρανομίες υπουργών,όπως αυτή η καταγγελία στον Τριανταφυλλόπουλο,ή αυτή η προαναφερόμενη δίκη στο Εφετείο για το φαγοπότι Υπουργών η οποία  συνδέεται με τις δίκες στη Μασονική Στοά σε επίπεδο προσώπων και την τεχνογνωσία των πλαστογραφιών;

Σας περιμένουμε με φακέλλους,όχι απλώς λόγια…