Αρχική Ελλαδα Απίστευτο!Μπλέκουν ανήλικη κόρη πολιτικού σε σκάνδαλο με φόνους,ναρκωτικά,αποπλανήσεις,προστασίες και τοκογλυφίες στη Θεσσαλονίκη!

Απίστευτο!Μπλέκουν ανήλικη κόρη πολιτικού σε σκάνδαλο με φόνους,ναρκωτικά,αποπλανήσεις,προστασίες και τοκογλυφίες στη Θεσσαλονίκη!

2282

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Στο ερώτημα “πως είναι η πολιτική μας σκηνή” απαντούν και οι πλείστοι των πολιτικών  ότι είναι διεφθαρμένη.Εστω και αν ρίχνουν την διαφθορά σε άλλους εκτός του εαυτού τους και  πάντως μέσα στο ίδιο τους το …Κόμμα!

Οπου υπάρχει διαφθορά σημαίνει ότι δεν υπάρχει Δικαιοσύνη αποτελεσματική,αλλά Δικαιοσύνη υποταγμένη στους πολιτικούς,άρα στη διαφθορά.

Τα ίδια μας απαντούν για το χώρο του κοινωνικού κράτους.Τα κυριότερα Ιδρύματα κοινωνικών αποστολών,όπως το Γηροκομείο,το Ασυλο Ανιάτων,ο Ερυθρός Σταυρός βρίσκονται στη Δικαιοσύνη και εκεί με βήμα χελώνας εκδικάζονται λεηλασίες των ταμείων τους και των τεράστιων ακίνητων περιουσιών τους.

Τα ίδια μας απαντούν για το χώρο του “Επιχειρείν”.Διάφοροι που αναδείχθηκαν με πλάτες πολιτικών στην κορυφή των επιχειρήσεων βρέθηκαν στο εδώλιο με βαρύτατα κακουργήματα.Οι μακαρίτες Βγενόπουλος,Κοντομηνάς,Ψωμιάδης(της τράπεζας ,ασφάλειας που ρήμαξε τον κόσμο),οι Κουτσολιούτσοι,οι Καρούζοι πήραν τεράστια “εργα” με πλάτες και στενή συνεργασία πολιτικών.Ο μοχλός διάπραξης των κακουργημάτων οι Τράπεζες που ουσιαστικά και κατα διαστήματα και τυπικά είναι κρατικές και πάντως τις κουμαντάρει η εκάστοτε κυβέρνηση μέσω του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ που διορίζει στην Τράπεζα Ελλάδας.

Επιθυμούν να χρεώνονται βέβαια τα καλά και ο Γ.Στουρνάρας εποπτέυει την “καλή”λειτουργία των Τραπεζών και μας λένε “όποιος έχει στοιχεία για κακή,παράνομη,διεφθαρμένη λειτουργία να πάει στον Εισαγγελέα”.

Οποιος πάει εκεί φίδι…συγνώμη (ν)τροπολογία που τον έφαγε…

Μόλις προχθές,επί του νοικοκύρη Κυριάκου, πήγαν να περάσουν διάταξη που έλεγε ότι όποιος Εισαγγελέας περάσει απέξω απο Τράπεζα και ρωτήσει αν λειτουργεί σωστά η Τράπεζα θα διώκεται ο….Εισαγγελέας που τολμάει να ρωτήσει, ενώ στις τράπεζες δεν έχει καμία αρμοδιότητα,ότι και όσα και όποιοι και αν τα κάνουν!Στο περίπου αυτό έλεγε.

Την πήραν πίσω,λόγω αντιδράσεων.Θα την ξαναφέρουν οσονούπω, γιατί τα κακουργήματα και οι καταδίκες ακόμα και κουμπάρων υπουργών είναι πραγματικότητα.

Μόλις χθες πήγαν να περάσουν διάταξη που έλεγε το εξής απίστευτο για την ….Ζουζιλάνδη:

” Ο Ντάσκας είναι εφέτης και μέχρι σήμερα ήταν υφιστάμενος και ελεγχόμενος από τον Πρόεδρο Εφετών Μητσοτάκη,ή τον προϊστάμενο του Εφετείου,πρόεδρο Εφετών Σακελλαρόπουλο ή τον Επιθεωρητή Αρεοπαγίτη Τσίπρα.Από τούδε ο Ντάσκας μπορεί να προαχθεί σε Αρεοπαγίτη και αυτομάτα να βρεθεί προϊστάμενος και ελέγχων τον μέχρι χθες προϊστάμενό του Μητσοτάκη και τους λοιπούς προέδρους Εφετών που παραμένουν στις θέσεις τους χωρίς προαγωγή”.

Αυτό ήταν-κατά ανεπιβεβαίωτη πληροφορία- επιθυμία του Εσκομπάρ να γίνει στην Κολομβία και του Ελ Τσάπο να γίνει στο Μεξικό,αλλά δεν το τόλμησαν ποτέ οι εκεί κυβερνήσεις-υποχείρια των προαναφερομένων επιχειρηματιών…

Το τόλμησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην Ελλάδα του 2022.

Ξεσηκώθηκαν και οι πέτρες και αυτή η άθλια διάταξη ήταν κύριο θέμα στην πρώτη έγγραφη αντίδραση της Νέας Προέδρου της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων κ.Μαργ.Στενιώτη,η οποία διαδέχθηκε μετά τρεις επιτυχημένες θητείες τον κ.Σεβαστίδη.

Την πήραν,λέει,κι αυτή πίσω.Η εμπειρία μας λέει ότι προσωρινά τα απέσυραν.Διότι είναι τόσοι οι κατηγορούμενοι πρωην πολιτικοί,υπουργοί,κουμπάροι ,φίλοι και συγγενείς που θα προτιμήσουν να πέσουν όλοι μαζί παρά να τους δώσουν αφορμή να ανοίξουν το στόμα τους…Αναφερόμαστε στη χώρα της οποίας πρωην ΥΠΟΥΡΓΟΣ δικάζεται τώρα για συνέργεια σε απάτες και φόνους και κανείς δεν γράφει το παραμικρό.Γιατί δεν έχει,λέει, καταδικαστεί αμετάκλητα και άρα παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα και θα παρέμβει η αρχή του κυρ Μενουδάκου.

Ετσι γράφουμε μόνο το επώνυμο της Πισπιρίγκου και ας μην έχει δικαστεί ούτε σε πρώτο βαθμό,ενώ τους καταδικασμένους τελεσίδικα για την φρικωδία της Ελένης Τοπαλούδη πρέπει να τους αναφέρουμε ως “ο Ροδίτης” και “ο αλβανικής καταγωγής”.Χωρίς όνομα.Και η Εισαγγελία “ξέχασε” να βγάλει μια διάταξη να βάζουμε τα ονόματα και τις φωτογραφίες τους.

Συγγενής τους έχει στενές σχέσεις με πολιτικό της περιοχής…

Κανείς δεν μας υποχρεώνει;

Τις επόμενες ημέρες θα σας αποκαλύψουμε με έγγραφα τι έκανε ένας καταδικασμένος τελεσίδικα δολοφόνος κατα δημοσιογράφων που έγραψαν το όνομά του.

Τι είχε κάνει αυτός;

Βασάνισε,στραγγάλισε και έθαψε τη γυναίκα του στην Κοζάνη και ύστερα την έψαχνε…

Η Εισαγγελέας Τσατάνη μας άφησε με το στόμα ανοιχτό πως κατάφερε και έγραψε κάπου 800 σελίδες πόρισμα που αθώωνε τον Βγενόπουλο.Είχε ξεπεράσει και τον Μπόλτ σε ταχύητα.Αφού ήταν η ανεξέλεγκτη προσωπική της κρίση και είχε δίκιο γιατί είναι εκτός Δικαιοσύνης;

Η Εισαγγελέας της Θεσσαλονίκης έγραψε 10άδες σελίδες για να θάψει τη Γεωργία Μπίκα με βασικό επιχείρημα ότι ήθελε στα 23 της χρόνια ορφανή απο τους πάντες ,τσάμπα ομαδικό σεξ με επώνυμους και ύστερα έστησε εκβιαστικές καταγγελίες σε βάρος τους.

Αφού οι επώνυμοι έχουν δίκιο γιατί δεν δίνουν μια συνέντευξη Τύπου να καθαρίσουν το όνομά τους και να δεχτούν ερωτήσεις,όπως γίνεται σε δυτικές κοινωνίες και με το πόρισμα της Εισαγγελέως στα χέρια τους;

Τώρα ειναι η ευκαιρία.

ΟΙ έντιμοι και νοικοκύρηδες επώνυμοι που ήθελαν απλώς να…ευχαριστήσουν την Γεωργία Μπίκα, τσάμπα μάλιστα, και οι δικαστές που όλα τα κάνουν δίκαια και σωστά έχουν μεγάλη ευκαιρία να δείξουν στην κοινωνία τους βρόμικους και εκβιαστές και το ρόλο ενός πολιτικού στο άγριο ,βρόμικο παρασκήνιο που αφορά …φόνους,εκβιασμούς και κάθε παράνομη φρικωδία στη Θεσσαλονίκη.

Αυτοκτόνησε(;)ένας 50χρονος γυμναστής στη Θεσσαλονίκη και άφησε πίσω διαθήκη-φριχτή καταγγελία για όλα τα παραπάνω,για ανήλικα που πέφτουν θύματα βιασμών,αποπλανήσεων κλπ

Και αναφέρεται σε ανήλικη κόρη γνωστού πολιτικού!!!

 Ετσι κερασάκι στην βρόμικη τούρτα ένας(ακόμα)πολιτικός της Θεσσαλονίκης.

Δείτε τα αποσπάσματα:

 

 

 

 

Τι περιμένει ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ.Πλιώτας ως καλύτερο δώρο αποχαιρετισμού στα(δικαστικά) όπλα,καθώς συνταξιοδοτείται αυτό το μήνα;

Τι περιμένει ο Εισαγγελέας της Διαφθοράς;

Τι περιμένει ο προιστάμενος της Εισαγγελίας Θεσσαλονίκης Γκαμηλάρης;

Γιατί να ψάξει η Αστυνομία και το Τμήμα Ανθρωποκτονιών μια τόσο ευρεία γκάμα κακουργημάτων ,όπως μας είπαν;

Το Ανθρωποκτονιών δεν έχει κανένα δικαίωμα να ψάξει τα εγκλήματα κατά των ανηλίκων.Ούτε τους εκβιασμούς…Ούτε τα ναρκωτικά…Ούτε τα εγκλήματα της νύχτας.

Προφανές είναι ότι χρειάζεται εισαγγελέας Εφετών για τέτοια σοβαρή έρευνα.Να βρει τον πολιτικό και την κόρη του,να πάρει καταθέσεις να κάνει κινήσεις σοβαρές.

Και κάθε κατεργάρης εκβιαστής και εκβιάστρια να πάει στη θέση του(της)και οι επώνυμοι αθώοι να αποκατασταθούν…

Γιατί αλήθεια τα ΜΜΕ δεν κάνουν τον κόσμο άνω-κάτω για την εμπλοκή πολιτικού σε αυτό το σκάνδαλο;

Στη ZOUGLA.GR που “πολεμάει”σφοδρά την υπόθεση με την Γεωργία Μπίκα γράφει τα αντίθετα και ιδού ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα:

“…Το τοπικό σύστημα άσκησης εξουσίας στους κρίσιμους τομείς της Δημόσιας Τάξης και της Δικαιοσύνης ξανακτυπά. Μετά την αυτοκτονία ενός γνωστού γυμναστή, αναρτάται στο Διαδίκτυο ένα περίεργο e-mail το οποίο στη συνέχεια αποσύρεται από το Facebook. Η δομή του e-mail, η γλώσσα, η διατύπωσή του προφανώς και προβληματίζουν. Η ανάρτηση στοχεύει χωρίς αμφιβολία στην έστω έμμεση σπίλωση της Γεωργίας Μπίκα. Κινούνται όλες οι διαδικασίες από την Εισαγγελία. Το θέμα ανατίθεται στη Διεύθυνση Εγκλημάτων κατά Ζωής. Επικεφαλής αυτής της Διεύθυνσης είναι ο αστυνομικός που απαθανατίστηκε να παίζει στο καζίνο των Σκοπίων με την ανώτερη δικαστική λειτουργό. Είναι επίσης ο άνθρωπος ο οποίος ανέλαβε να διεκπεραιώσει την υπόθεση βιασμού της Α.Β. από τον Μάνο Παπαδόπουλο και για την οποία δεν έχει κάνει τίποτε απολύτως. Για τον αστυνομικό αυτόν πολλοί ήταν οι επιχειρηματίες, μεγαλοδικηγόροι, ακόμη και ιερωμένοι που τηλεφώνησαν στη «Ζούγκλα» ζητώντας να μην ασχολούμεθα με αυτόν. Περίεργα όντως πράγματα τα οποία επιβεβαιώνουν την πρώτη εκτίμηση. Πως δηλαδή στη Θεσσαλονίκη λειτουργεί στο απυρόβλητο ένα κύκλωμα με πλοκάμια σε βασικές λειτουργίες του κράτους. Γνωστός επιχειρηματίας της πόλης έλεγε χαρακτηριστικά προ ημερών σχολιάζοντας πρόσωπα και πράγματα εντός του Δικαστικού Μεγάρου της Θεσσαλονίκης: «Εγώ θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη μόνον όταν έχω άδικο και ποτέ για να βρω το δίκιο μου». Αναμένουμε διά τα περαιτέρω…”

Φυσικά δεν θέλουμε να πιστέψουμε λέξη από αυτά.Αλλά όχι στα τυφλά.Να δούμε τον Εισαγγελέα να κινείται και να βγάζει στο φως ΟΛΑ τα ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ αυτή η διαθήκη-επιστολή του αυτόχειρα,για την οποία το ζουγκλα γράφει ότι μπορεί να έχει γραφεί και από δεύτερο χέρι…

 

ΚΟΥΙΖ:

Ποιός τ.Υπουργός του Κυριάκου Μητσοτάκη πλήρωσε έναν λογαριασμό -μαμούθ της ΔΕΗ ύψους 4 χιλιάδων ευρώ που ανήκε σε άλλον για να μην ξεσπάσει σκάνδαλο;