Αρχική Αθλητικα Απίστευτος “τελικός”Σίτυ και Ρεάλ 4-3 στο Μάντσεστερ!

Απίστευτος “τελικός”Σίτυ και Ρεάλ 4-3 στο Μάντσεστερ!

581

Ενα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου ,ένα ματς που ήταν ουσιαστικά  τελικός έγινε για το Τσάμπιονς Λίγκ στο Μάντσεστερ. Η Σίτυ του Πέπ Γκουαρντιόλα προηγήθηκε τρείς φορές με δυο γκολ διαφορά και έμοιαζε να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό,αφού στη ρεβάνς η Ρεάλ χρειαζόταν τρία γκολ διαφορά.Ο Γκουαρντιόλα είχε ως το ματς αυτό 11 νίκες 5 ισοπαλίες και 4 ήττες απο τη Ρεάλ και με δυο γκολ διαφορά…χαίρετε τελικός για τους Μαδριλένους.

Ομως τρεις φορές η Ρεάλ απαντούσε σχεδόν αμέσως στα γκολ και το ματς έληξε με 4-3 με δυο γκολ του Μπενζεμά(το 3ο της Ρεάλ με πέμαλτυ δικό του) και ένα απίθανο του Βινίσιους ππυ έδειξε την κλάση του όταν έφυγε με ντρίπλα -προσποίηση κάτω απο το κέντρο και με όλους στο κατόπι του έβαλε απίθανο γκολ.

Ο γάλλος εκεί που κανείς δεν περίμενε να μακροημερεύσει ως διάδοχος του Ρονάλντο στη Ρεάλ μετά και τα σκάνδαλα στην προσωπική του ζωή ήταν αρχηγός στο ματς καθώς μόνος του στα περισσότερα ματς για όλες τις διοργανώσεις οδηγεί τη Ρεάλ στην κορυφή.

Η Σίτυ με όργια του Ντε Μπρόϊνε στο πρώτο 20λεπτο του ημιτελικού(γκολ και ασιστ) προηγήθηκε 2-0.Ο Φερναντίνιο μόλις μπήκε σε καταπληκτικό συνδυασμό σέρβιρε στον Φόντεν και το τέταρτο ο Σίλβα με επίσης απίθανο τρόπο.

Η ρεβάνς ανοιχτή για έναν ακόμα τελικό απρόβλεπτο αφού και οι δυο ομάδες μπορούν να πάρουν την πρόκριση στη Μαδρίτη.

Τετάρτη βράδυ η Λίβερπουλ υποδέχεται την έκπληξη Βιγιαρεάλ στο Ανφιλντ για το άλλο εισιτήριο