Αρχική Ελλαδα Αποκάλυψη: Κόλπο γκρόσο α λα Σημίτη ο Κυριάκος ,το “πόθεν αίσχος” και...

Αποκάλυψη: Κόλπο γκρόσο α λα Σημίτη ο Κυριάκος ,το “πόθεν αίσχος” και 3 δικαστίνες Λύκαινες!!!

1288

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Οταν κυβερνούσε ο -κατά Καραμανλή-“Αρχιερέας της Διαπλοκής” ,δηλαδή ο Κώστας Σημίτης ο αδελφός Σπύρος,του βαθέως γερμανικού κράτους “έλυνε και έδενε” και μεταξύ αυτών παρείχε γέφυρα παρασκηνιακής συνεργασίας της ελληνικής κυβέρνησης με τη Γερμανική εξουσία αθέατη από άλλους.

Ετσι τουλάχιστον νόμιζαν…

(Αλλά η ιστορία της γέφυρας του ποταμού Κβάϊ είναι ακόμα ανεπανάληπτη…)

Οταν ο Σημίτης βρέθηκε στριμωγμένος οικονομικά έβαλε διάφορους “μπιστικούς” στη χώρα να γράφουν ότι “εξασφάλισε από τα ευρωπαϊκά ταμεία τόσα και τόσα δις  κλπ”

Τεχνηέντως γερμανικά κανάλια με εντολή της γερμανικής εξουσίας προσέδιδαν αξιοπιστία στις πληροφορίες αυτές.

Αφού δημιουργήθηκε μια “βάση δεδομένων” άνθρωποι του Σημίτη με προφανή υπόγεια βοήθεια απο γερμανικούς διαύλους πήραν ρευστό από την…Κίνα,ενόψει κινεζικών επενδύσεων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη κλπ.

Ετσι η κυβέρνηση Σημίτη φάνηκε “νοικοκύρης” και η υπόλοιπη Ευρώπη (πλήν Γερμανίας φυσικά…)διαπορούσε γα το πως η ελληνική κυβέρνηση εξοικονόμησε χρήματα και προχωρά η Ελλάδα ,χωρίς να έχει απόλυτη ανάγκη ευρωπαϊκά κεφάλαια-δάνεια κλπ

Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη βρίσκεται έως και σήμερα μπροστά σε ένα τεράστιο πρόβλημα.

Οπως και η Κυβέρνηση Σημίτη κάθε άλλο παρά επιθυμεί να πατάξει την διαφθορά.Τουναντίον…

Ομως δει δει χρημάτων για να πορευτεί η χώρα.

Οι Βρυξέλλες(με την ευρεία έννοια…) κατέστησαν σαφές ότι δεν θα λάβει η Ελλάδα ούτε ευρώ από τα 72 δις του Ταμείου ενα δεν δημιουργήσει την κατάλληλη ελεγκτική δομή.

Αυτό ήταν σαφές από τον περασμένο Οκτώβριο,όταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε αναγγείλει ότι “η Ελληνική κυβέρνηση νοικοκύρεψε τη χώρα μετά την λαίλαπα ΣΥΡΙΖΑ και εξασφάλισε μαζί με την εμπιστοσύνη των Βρυξελλών το τεράστιο για τα δεδομένα ποσό των 72 δις ευρώ για τους Ελληνες πολίτες”.

ΟΙ Βρυξέλλες στην πραγματικότητα είπαν “ναι,αλλά μόνον  εάν λειτουργήσει πρώτα η ελεγκτική δομή”.

Αυτή η δομή ήταν το κρίσιμο.Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη προσπάθησε μέσω Αμερικής και Γερμανίας να αναβάλλει την λειτουργία της δομής “εν ευθέτω χρόνο”.

Δεν έλαβε τη βοήθεια που περίμενε.Τουναντίον…

Χρήματα δεν έρχονται ,οι εκβιασμοί δεν περνούσαν και τότε προσέτρεξε στους μηχανισμούς Σημίτη…

Εβαλαν “μπιστικούς” στην Ελλάδα να γράφουν ότι εξασφαλίστηκαν άμεσα 12 δις που θα τρέξουν στους τάδε και τάδε τομείς κλπ.Εκρυβαν τεχνηέντως ακόμα και το τεράστιο πρόβλημα του Ελληνικού,το οποίο φρενάρισε η αμερικανική κοινοπραξία και εξέθεσε ανεπανόρθωτα τον Αδωνη και την Ελληνική Κυβέρνηση που έμειναν με το κλειδί από τις μπουλντόζες στο χέρι επι δυο χρόνια…

Τα δημοσιεύματα έλαβαν την κατάλληλη παρασκηνιακή βοήθεια από γερμανικούς διαύλους και οι σημιτικοί “εμπειρογνώμονες” πήγαν στην Κίνα για λογαριασμό και ως απεσταλμένοι της Ελληνικής Κυβέρνησης,να εξασφαλίσουν άμεσα ρευστό κάμποσα δις,ώστε να τρίβουν τα μάτια τους οι Βρυξέλλες για το νοικοκύρεμα που έκανε η Ελληνική Κυβέρνηση.

Μέχρι χθες το βράδυ οι Βρυξέλλες όχι μόνο δεν έτριβαν τα μάτια τους,αλλά καθάριζαν τα γυαλιά τους για να δουν αν στην σύμβαση που θα περάσει σήμερα απο τη Βουλή η Ελληνική Κυβέρνηση θα ψηφίσει αυτά ακριβώς που θέλουν οι Βρυξέλλες για την ελεγκτική δομή ή μήπως έχει βάλει με αόρατο μελάνι κάποιον αστερίσκο…

Η σύμβαση ψηφίζεται ακριβώς στην αποκάλυψη των δηλώσεων “πόθεν έσχες” για πολιτικούς,συγγενείς κλπ.

Σήμερα Παρασκευή είχαμε προγραμματίσει να αποκαλύψουμε με ονόματα και βούλευμα τρεις δικαστίνες Λύκαινες.Ως μέρος ενός διεφθαρμένου συστήματος εξουσίας που εξοντώνει χωρίς αιδώ,χωρίς έλεος πολίτες που θα αποκαλύψουν το αδίστακτο σε κάθε βρομιά τραπεζικό πολιτικό σύστημα.

ΟΙ Λύκαινες δεν δίστασαν να γράψουν στο βούλευμα ότι μια γυναίκα “είναι κατα τους ισχυρισμούς της έγκυος στον ένατο μήνα”!!!

Το έγραψαν απορρίπτοντας στην ουσία τους…ισχυρισμούς για να μπορέσουν να την τσακίσουν ως πολέμιο του διεφθαρμένου τραπεζικού συστήματος.

Αυτό δεν θα τολμούσαν να το γράψουν σε χαρτί ούτε γυναίκες σε άγρια κατάσταση στα βάθη της ζούγκλας του περασμένου αιώνα.

Θα έλεγαν:

“να γράψουμε κάτι άλλο.Εγκυμοσύνη στον έναντο μήνα δεν είναι ισχυρισμός.Φαίνεται.Και η γέννα είναι ζήτημα ωρών…Θα μας φάνε εμάς ζωντανές οι άλλες γυναίκες,αν κάνουμε τέτοιο πράγμα οι γυναίκες σε γυναίκα”.

Και όμως…Οι Λύκαινες το έγραψαν.

Και το θύμα τους(στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας!..) έχασε το παιδί πάνω στη γέννα,λίγες ημέρες αργότερα..Προφανώς όχι τυχαία…Και όχι αναίτια…Ερχονται ντοκουμέντα!

Οι αθεόφοβες…Και υπηρετούν κανονικά στην υψηλόβαθμη Δικαιοσύνη.Αυτή που συντηρεί την διαφθορά με τρόπο αδίστακτο.

Πόσο αδίστακτο;

Αυτόν που αποκαλύπτει ανακοίνωση της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.

Γράφει ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης παραβιάζει το …Σύνταγμα διότι,διότι κλπ.

ΟΙ δικαστές το γράφουν με τον πιο επίσημο τρόπο,με ανακοίνωσή τους,για το σημερινο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Το είχαμε προγραμματίσει για σήμερα,ώστε άυριο να αποτελεί το θέμα μας στην τρίωρη ραδιοφωνική εκπομπή με τον Κώστα Ουίλς.

Αλλά μας πρόλαβαν οι διακοπές.Η εκπομπή σταμάτησε.Και θα ξαναρχίσει το πρώτο Σάββατο του Σεπτεμρίου.

Για να μην ξεχαστούν οι Λύκαινες και το χάλι της Ελληνικής Δικαιοσύνης το αναβάλλουμε μέχρι τότε…

Για την αθλιότητα ,το μέγα σκάνδαλο με τα “πόθεν έσχες” θυμίζοντας την δήλωση του άλλοτε κυβερνητικού εκπροσώπου Βαγγ.Αντώναρου””δηλώνονται τα έσχες,αλλά όχι τα Πόθεν” παραθέτουμε ενδεικτικά πρωτοσέλιδα.

Η ΑΥΓΗ και η Καθημερινή.Και οι δυο καταγγέλλουν ως σκάνδαλο απόκρυψης παράνομων περιουσιών την διαδικασία αυτή.Κάθε μια με δική της βέβαια στόχευση.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ θρηνεί διότι με την αποκάλυψη των παρανομιών χάνει και η συμπολίτευση και η αντιπολίτευση γιαυτό καλύτερα θα ήταν να μην καταγγέλλει κανείς τίποτα…

Το πρωτοσέλιδο της ΕΣΠΡΕΣΣΟ το βάζουμε για να αντιληφθείτε ότι τα…νιάτα παίρνουν τη σκυτάλη!