Αρχική Αθλητικα Αποκλεισμός- σοκ του Ολυμπιακού! Οι “(μ)πελέδες”χάθηκαν σε παραπόταμο του Δούναβη!Μαύρο χάλι ο...

Αποκλεισμός- σοκ του Ολυμπιακού! Οι “(μ)πελέδες”χάθηκαν σε παραπόταμο του Δούναβη!Μαύρο χάλι ο ΠΑΟ στη Λεωφόρο…

783

Oι παλαιοί εφοπλιστές έφερναν στην Ελλάδα ξένους μιά-δυό σκάλες κάτω από τον Πελέ.Και αυτοί κρατούσαν την μπαγκέτα σε μια 16άδα Ελληνόπουλα ,τα οποία από τη Δράμα,την Λάρισα,την Καλαμάτα,τη Βέροια,τα Γιάννενα,την Κρήτη αποτελούσαν μονάδες που στη συνέχεια άνοιγαν την πόρτα τεράστιων αγγλικών,ιταλικών,ολλανδικών συλλόγων.

Με τις δικές τους βάσεις η Ελλάδα έγινε πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Οι νέοι εφοπλιστές γέμισαν την Ελλάδα “πελέδες”.Τουλάχιστον αυτά γράφουν οι οπαδικές επάλξεις τους.

Εγκαιρα και επειδή μετά Χριστόν προφήτες δεν υπάρχουν σας γράψαμε για τα καλά παιδιά,αλλά ποδοσφαιρικά “παλτά” ,με τα οποία γέμισε το Κραϊσκάκης,η Φιλαδέλφεια,η Λεωφόρος,η Τούμπα,το Χαριλάου και τα λοιπά σημαντικά γήπεδα.

Απόψε οι “πελέδες” έπαιζαν κάπου στη Βόρεια Βουλγαρία με την “τρομερή”Ράζγκαρντ ή Λουντογκόρετς και στη Λεωφόρο με τον “τρομερό” ΑΠΟΕΛ,του οποίου ο σημαντικότερος παίκτης ήταν ο γερασμένος Ντε Βινσέντι του ΠΑΣ Γιάννινα.

Μπαστούνια οι “πελέδες”.Το σοβαρότερο ήταν για τον Ολυμπιακό, που αφού πέρασε παραπατώντας και “εδώ να πέσω,εκεί να πέσω” τη Νέφτσι αποκλείστηκε από αυτή τη Ράζγκαρντ Λουντογκόρετς,της οποίας ο σημαντικότερος πάικτης είναι ο κύπριος Πιέρρος Σωτηρίου…Οι λοιποί είναι παντελώς άγνωστοι από διάφορα κατάχαμα ράφια του εξωτερικού.Αλλά έριξαν τους “πελέδες” του Ολυμπιακού στον γειτονικό παραπόταμο του Δούναβη…

Αποκλείστηκε στα πέναλτυ (έβαλε μόνο 2 στα 4)και ακολούθησε τη μοίρα της ΑΕΚ και του Αρη που επίσης αποκλείστηκαν από τέτοια υπόγεια ράφια.

Ο σημαντικοτερος του Ολυμπιακού είναι ο Βλαμπουενά που δεν μπορεί να βρεί συμβόλαιο σε καμία γαλλλική ομάδα πρώτης κατηγορίας.Το πρώτο πέναλτυ το έστειλε στα…περιστέρια.Στον αγώνα είχε ισοφαρίσει με πέναλτυ το τελικό 2-2.Ο Σωτηρίου έβαλε και τα δυο πέναλτυ που χτύπησε.Ενα ήταν στο 2-1 του αγώνα.

Ο “πελέ-Χασάν” του Ολυμπιακού για τον οποίο δήθεν είχε πέσει σε κατάθλιψη η Αρσεναλ που δεν τον πήρε το έχασε επίσης.

Οι νέοι εφοπλιστές με πρωτεργάτη τον Αλαφούζο, ο οποίος συγκυβερνά την Ελλάδα χέρι-χέρι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη έριξαν το ελληνικό ποδόσφαιρο στον ευρωπαίκό πάτο.

Ενας θλιβερός Παναθηναϊκός έπαιζε την ίδια ώρα στη Λεωφόρο με τον ΑΠΟΕΛ και κατάφερε να ισοφαρίσει επειδή δυο ελληνόπουλα έκαναν  με τα κερεμμυδάκια τους ξένους “πελέδες” του ΑΠΟΕΛ σε μια φάση.Ο Χατζηγιοβάνης και ο Καμπετσής.

Θα πουν μερικοί ότι ο ΠΑΟ είχε συντριπτική υπεροχή μετά το 1-1,αλλά αγνοούν ότι ο ΑΠΟΕΛ απλως ήθελε να μη χάσει στο φιλικό και να πάνε μετά οι παίκτες για σουβλάκια…

Ο ΠΑΟ χωρίς τον Χατζηγιοβάνη είναι απλά μια ομάδα για το πρωτάθλημα Τύπου,το οποίο βέβαια θα πάρει άνετα,ιδιαίτερα τώρα που οι περισσότεροι δημοσιογράφοι είναι στα μέτωπα με τις φωτιές και δύσκολο να παίξει σε πολλά ματς η τετράδα Κατσιάδας-Λατσούνας-Καραϊσκος-Τζιάρος με μπαλλαντέρ Λογοθέτη…

(Μαύρο χιούμορ για τα μαύρα χάλια…)

Ο Ολυμπιακός μερικές σκάλες παραπάνω,αλλά στη Βουλγαρία τελείωσε και ο “μύθος Μαρτίνς…

Αν την Πέμπτη αποκλειστεί και ο ΠΑΟΚ από την ιρλανδική Μποέμιανς ας κάνουν τη χάρη οι ιδιοκτήτες αυτών των ομάδων και ας τις χαρίσουν στους οπαδούς.Γιατί σοβαρός άνθρωπος να τις αγοράσει δεν θα βρεθεί.

Στο πρώτο ματς στο Δουβλίνο η Μποέμιανς είχε κερδίσει άνετα 2-1 τον ΠΑΟΚ…