Αρχική Αθλητικα Ενός κακού μύρια έπονται στον Άρη…

Ενός κακού μύρια έπονται στον Άρη…

599

Ο Άρης στο δρόμο που χάραξε ο ….Αλαφούζος στον Παναθηναϊκό!.Μετά τους γνωστούς εξευτελισμούς του ΠΑΟ από τη Λαμία(μέχρι και …4 του έβαλε στη Λαμία και μας είπαν ότι έφταιγε το χιόνι)ήρθε η σειρά του Άρη.

Αυτή τη φορά το χιόνι γκρέμιζε μέρος της σκεπής (τόσα χρήματα έχει επενδύσει στον ΠΑΟ ο Αλαφούζος…)της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και δεν ήταν στη Λαμία.

Εκεί ο Αρης αποκλείστηκε την ημέρα βαριάς καταδίκης του(6 χρόνια) ιδιοκτήτη του Θοδωρή Καρυπίδη για απάτη στην Κομοτηνή.

Το αστείο και οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι ο ιδιοκτήτης του Άρη καταδικάστηκε για μία υπόθεση σουπερ μάρκετ ύψους 140 χιλιάδων ευρώ με αντίδικο την οικογένεια του Βρύζα ενώ στη χώρα μας τα κανόνια εκατομμυρίων,ών ουκ έστι οροφή απο σουπερ μάρκετ( π.χ.Μαρινόπουλος,Αρβανιτίδης,Βερόπουλος κ.α.)ακούγονται με μεγάλο κρότο ακόμα και σε υπερατλαντικούς και …μεσοατλαντικούς φορολογικούς παραδείσους,όπου είναι παρκαρισμένα εκατομμύρια και…όλα καλά!Το ίδιο και στις τράπεζες…

Ο “Αρης”είναι σήμετα μια λεγεώνα ξένων που με αφροσύνη δημιούργησε ο Καρυπίδης,χάνοντας ,όπως και ο Αλαφούζος την ευρεία λαϊκή στήριξη ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων.Σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια δεν μπόρεσε να βάλει ένα γκολ στη Λαμία και στο παιχνίδι κυπέλλου σήμερα δεν το κατάφερε ούτε από το πέναλτυ αφού κέρδισε δυο και τα έχασε και τα δύο.

Ενα άουτ και το δεύτερο που “πόνεσε”πολύ το έπιασε στο τελευταιο λεπτό των καθυστερήσεων της…παράτασης ένας απο τους λεγεωνάριους.

Το γκολ της Λαμίας δυο λεπτά πριν το τέλος ο Τζανετόπουλος απο κόρνερ.

Η Λαμία πήγε για πρώτη φορά στον ημιτελικό και θα πάιξει με τον…Αλαφούζο ,ο οποίος θα προκριθεί μετά το 4-0 επι της Καρδίτσας.Φυσικά η Λαμία έχει ελπίδες και για τελικό,αφού έχει πάρει τον “αέρα” και του Παναθηναϊκού και της λεγεώνας που εκείνος ονομάζει “παναθηναϊκό”.

Εταιρείες ιδιωτικές είναι και περί ορέξεως …κολοκυθοκορφάδες γιας όσους απο μας έχουμε τη γνώμη ότι είναι πιο ελκυστικό να βλέπει κανείς παιχνίδια όπως το Ούτρεχτ-Χέρκουλες…