Αρχική Αθλητικα Αποτελέσματα αγώνων σήμερα!Ολυμπιακός,ΠΑΟ,ΑΕΚ,Αντετοκούνμπο και εξωτερικό.

Αποτελέσματα αγώνων σήμερα!Ολυμπιακός,ΠΑΟ,ΑΕΚ,Αντετοκούνμπο και εξωτερικό.

638

 

Ο πολυβραβευμένος Γιάννης Αντετοκούνμπο απουσιάζει λόγω πρωτοκόλου κορονοϊού από του Μπάκς.Είναι ο στυλοβάτης και αρχηγός τους.Παρά την απουσία του όμως οι Μπάκς νίκησαν και τους Χιούστον εντός και τους Μάβερικς του Ντόντσιτς εκτός και είναι σταθερά στην 8άδα για τους τελικούς.Κάποιοι έλεγαν ότι στις ΗΠΑ θα λάμψει ο Ντόντσιτς περισσότερο από τον Γιάννη.Ομως διαψεύσθηκαν.Ο Γιάννης είναι αθλητής.Ο Ντόνιτσις έχει απλώς χέρι και μυαλό μπασκετικό,αλλά αθλητής δεν είναι στο επίπεδο του Γιάννη,του Τζόρνταν κ.α.Ο Σέρχιο Γιούλ,ο “Τσάτσο”Ροντρίγκεζ της Ρεάλ είναι το ίδιο στυλ με τον Ντόντσιτς.Δεν καθόρισαν τίποτα διαχρονικά παρά την μέγιστη συμβολή τους σε καθοριστικές νίκες για τίτλους.Αντίθετα ο Ναβάρο ήταν και αθλητής.

Ο Διαμαντίδης επίσης,ο Σπανούλης λιγότερο,αλλά κι αυτός προς την ίδια κατεύθυνση.

Ο επόμενος αρχηγός του ΠΑΟ έχει τη θέληση,έχει το μυαλό,αλλά αθλητής δεν είναι.Ο Παπαπέτρου τα δίνει όλα για την ομάδα του.Αλλά δεν μπορεί να είναι διαχρονικός όπως ο Διαμαντίδης,ο Σπανούλης.

Το τελευταίο διάστημα είναι σκιά του Παπαπέτρου που έβαζε 41 πόντους στον αγώνα.Θα ξανάρθει τέτοια περίοδος,όπως θα ξάναρθει και κάμψη.

Χωρίς τον Αντετοκούνμπο οι Μπακς κερδίζουν.Δεν είναι μεν ίδιοι σε καμία περίπτωση,αλλά κερδίζουν.Χωρίς τον καλό Παπαπέτρου ο ΠΑΟ δεν μπορεί να πάει μακριά.

Στο παιχνίδι ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό δεν είχε και τον Σαντ Ρος λόγω κορονοϊού και έχασε στο ΟΑΚΑ με 19 πόντους διαφορά.Δεν είναι η πραγματική εικόνα του αγώνα,αφού στο τέλος της τρίτης περιόδου το παιχνίδι ήταν στο καλάθι,αλλά με άστοχο Νέντοβιτς,ανύπαρκτο Παπαπέτρου και χωρίς κανέναν απο τους 4-5 Αμερικανούς να αποδίδουν ούτε τα στοιχειώδη ο κόσμος δεν μπόρεσε να δώσει ώθηση παρα μόνο στον Παπαγιάννη που ήταν καταπληκτικός και στον Μποχωρίδη.

Ο Ολυμπιακός όταν ο Σλούκας μπλόκαρε,ο Βεζένκοφ κλείστηκε έβγαλε τον Αμερικανό Μακ Κίσικ ,ο οποίος εκτόξευσε την διαφορά απο το καλάθι στον συν 13 και τελείωσε το ματς

Στο ντέρμπι η Ρεάλ νίκησε την ΤΣΣΚΑ 71-65 και μαζί με Μπαρτσελόνα του Καλάθη,Ολυμπιακό και Ζενίτ του Πασκουάλ είναι στην 4άδα.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στα ματς κυπέλλου η προσοχή ήταν στραμμένη στην Κρήτη και στο Βόλο ,καθώς και οι 4 ομάδες μπορούσαν να πάρουν πρόκριση.Ενας απο τους ξένους του ΟΦΗ αποβλήθηκε όμως και οι 15…ξένοι που χρησιμοποίησε ο Άρης νίκησαν με 2-0 και πήραν την πρόκριση.

Το παιχνίδι ήταν εντελώς αδιάφορο ποδοσφαιρικά ,στο γνωστό “τσούκου-τσούκου” εισαγωγής και αν έρθει κάποιο γκόλ…ήρθε.Μετά την αποβολή έγινε εντελώς βαρετό παρά το δυο γκολ που ακολούθησαν.

Στο Βόλο ένα εντελώς ανούσιο παιχνίδι ,χωρίς πραγματικές ποδοσφαιρικές συγκινήσεις.Οι 11 ξένοι του Βόλου παιζόντας με προσοχή να μην τραυματιστούν και χάσουν το επόμενο μικροσυμβόλαιο δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον ΠΑΟ που έπαιζε με το ίδιο στυλ και έβαλε 2-3 Ελληνες.Στο 80 αποβλήθηκε και ένας του Βόλου,οπότε ο ΠΑΟ είχε πιο εύκολο έργο.

Η ΑΕΚ για πρώτη φορά με 5-6 Έλληνες και η Κηφισιά με εννιά Έλληνες πρόσφεραν ωραίο θέαμα,με ενδιαφέρον για τους πολλούς φιλάθλους που βρέθηκαν στην Καισαριανή.Το τελικό 1-1 έδειξε την ποιότητα της νεαρής ποδοσφαιρικά Κηφισιάς που ισοφάρισε.Πρώτο ματς 4-0 για την ΑΕΚ.Ο Γιαννίκης χρησιμοποίησε εντελώς διαφορετική ενδεκάδα απο εκείνη του πρωταθλήματος και της ήττας από τον ΟΦΗ.

Ματσάρα έγινε στη Νίκαια.Ο Ιωνικός προσπάθησε να αντρέψει το 0-2 σε βάρος του απο τον πρώτο αγώνα,ανοίχτηκε,πίεσε,αλλά η Λαμία υπό τον Γρηγορίου είναι σοβαρή ομάδα.Απορρόφησε την πίεση και στην αντεπίθεση ο Ελευθεριάδης έβαλε γκολ,οπότε η πρόκριση τελείωσε με συνολικό 3-0 υπέρ της Λαμίας.