Αρχική Αθλητικα Αρνητικό ρεκόρ και ήττες για Ολυμπιακό-Σάκκαρη

Αρνητικό ρεκόρ και ήττες για Ολυμπιακό-Σάκκαρη

598

 

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το “μελάνι” του ρεπορτάζ για τον άθλιο μπασκετικά Παναθηναϊκό στο Κάουνας και ήρθε ο Ολυμπιακός να πάρει τη σκυτάλη.

Κατάφερε να κάνει αρνητικό ρεκόρ καθώς σε μία ολόκληρη περίοδο κατάφερε να βάλει μόνο τρεις(3)πόντους.Και δέχθηκε 20.

Στο ημίχρονο ήταν στο 44-44.στο τέλος ης τρίτης περιόδου έχανε 68-66.Ως τότε είχε τα πάντα απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφες.Και στο τέλος έχασε 88-69.Σε ποιά κριτική να αντέξει μια ομάδα που πήρε πρωταθλήματα Ευρώπης,έχει ικανότατους παίκτες σε άμυνα και επίθεση,έχει προπονητή πρωταθλητή Ευρώπης και δεν καταφέρνει να βάλει πάνω απο 3 πόντους σε μία ολόκληρη περίοδο.Ενας νεαρός της ακαδημίας του να έπαιζε μόνος του και να έκανε επιθέσεις εναντίον των 5 αντιπάλων θα έπαιρνε τουλάχιστον 5-6 φάουλ για βολές και θα έβαζε περισσότερους πόντους.

Φαίνεται πάντως ότι στην ευρωλίγκα με την αποχώρηση του Μπερτομέου άνοιξε τον ασκό του Αιόλου.Η ισχυρή και πρώτη στη βαθμολογία Αρμάνι συνετρίβη 97-71 από την Ούνικς ,η οποία κέρδισε τον Παναθηναϊκό επειδή της πρόσφερε τη νίκη ο ΠΑΟ και ας μην την ήθελε…

Η Μπάρτσα του Καλάθη και του Σαρούνας έριξε την ΤΣΣΚΑ στη…10η θέση αφού την νίκησε με 81-73.Η Μακάμπι του Σφαιρόπουλου πετάει ξανά και νίκησε την ισχυρή ΜΟνακό με 95-84,ενώ η Ζενίτ νίκησε την Αλμπα 75-66.

ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποσύρθηκε από τους τελικούς των κορυφαίων λόγω του τραυματισμού στον αγκώνα.Δήλωσε ότι λάβει ιατρική στήριξη και θα επανέλθει καλύτερος.

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε για 7η φορά σε 8 ημιτελικούς και δεν μπόρεσε να παίξει στον τελικό στο Μεξικό.Εχασε 2-1 από την νεαρή Κονταβέϊτ