Αρχική Αθλητικα ΑΕΚ-Ολυμπιακός:Ισοπαλία στο ντέρμπι της κακιάς ώρας…

ΑΕΚ-Ολυμπιακός:Ισοπαλία στο ντέρμπι της κακιάς ώρας…

775

Eχουμε γράψει αρκετές φορές ότι οι παίκτες που έχει ο Ολυμπιακός στη μεσαία γραμμή είναι ,εκτός του Βαλμπουενά,να δένουν τα παπούτσια του Φορτούνη για να παίξει.

Ο Ολυμπιακός ταλαιπώρησε τα μάτια των τηλεθεατών στο πρώτο ημίχρονο χωρίς τον Φορτούνη.Απέναντί του επίσης μια ομάδα που ταλαιπωρούσε τα μάτια και έτσι κουτσά-στραβά φτάσαμε στο β ημίχρονο,αφού οι τηλεθεατές συχνά γυρνούσαν στα συνδρομηιτκά κανάλια σε άλλα μάτς του εξωτερικού που ήταν πολύ καλύτερα.

Στο β ημίχρονο εδέησε ο Μαρτίνς να βάλει τον Φορτούνη και ο Ολυμπιακός ανέβηκε μερικές κλάσεις.Με ενέργεια του Φορτούνη άνοιξε το σκορ αφού  έδωσε τη μπάλλα,όπως μόνο αυτός ξέρει και εκείνη έφτασε  γρήγορα στην αμυνα της ΑΕΚ που δεν είχε καμία ισορροπία και ο Βρουσάϊ άνοιξε το σκορ με ωραίο γωνιακό σουτ.

Ο Φορτούνης όμως δεν είναι αμυντικός και δεν μπορούσε να αποτρέψει την ισοφάριση της ΑΕΚ στο 80 με τον Σιμόες(κεφαλιά) σε ένα ντέρμπι μάλλον αργό,με λίγες φάσεις και ό,τι θετικό έχει το πήρε στο β ημίχρονο με τις αλλαγές και κυρίως επειδή ο Φορτούνης ανακάτεψε το γήπεδο.

Η ΑΕΚ είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο 90 με τον Τάνκοβιτς να δέχεται τη μπάλλα μόνος έξω απο τη μικρή περιοχή στο κέντρο της και να σουτάρει άουτ!

Στο τελευταίο δευτερόλεπτο σε κόρνερ του Ολυμπιακού ο Εμβιλά έστειλε με κεφαλιά τη μπάλλα στην εστία,αλλά στη γωνία που ήταν ο Τσιντώτας που έδιωξε έυκολα.

Οι δυο προπονητές μίλησαν για τον κακό αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και για τη μαχητικότητα των παικτών αλλά στο παρελθόν είχαμε πολύ χειρότερα γήπεδα στην Ελλάδα και πολύ καλύτερα παιχνίδια σε αυτά…

Λαο πάντως στο πρώτο ημίχρονο,πριν μπει ο φορτούνης ο αγωνιστικός χώρος ήταν καλύτερος και το ματς πολύ χειρότερο με τη μπάλλα στον αέρα και όχι κάτω.

ΕΥΡΩΠΗ

Η είδηση είναι ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχασε πεναλτυ και έτσι η Γιούβε έμεινε στο 1-1 με την Αταλάντα,η οποία την ισοφάρισε στο β ημιχρονο.

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη σπουδαία ματς στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με την Εβερτον να προηγείται στο Λέστερ 2-0 και την Αρσεναλ να είναι στο γήπεδό της  στο 1-1 με την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος Σαουθάμπτον.Η Αρσεναλ παίζει την τελευταία μισή ώρα με 10 παίκτες