Αρχική Αθλητικα ‘Ασχημη μέρα για Ολυμπιακό ,αλλά προκρίθηκε ,όπως και ο ΠΑΟΚ!

‘Ασχημη μέρα για Ολυμπιακό ,αλλά προκρίθηκε ,όπως και ο ΠΑΟΚ!

625

 

Δεν ήταν καλή αγωνιστικά ημέρα για τα χρώματα του Ολυμπιακού σε ποδόσφαιρο και μπασκετ,αλλά  στον ουσιαστικό τομέα τα πάντα είναι ακόμα στα …πόδια και στα …χέρια του.

Στο μεν ποδόσφαιρο με πολύ άσχημη εμφάνιση έχασε στο Βέλγιο απότην Αντβέρπ με 1-0 και πέρασε ως δεύτερος.Αυτό είναι μεν άσχημο,αλλά την ευκαιρία του να περάσει θα την έχει ,έστω και αν οι αντίπαλοι θα είναι πολύ δύσκολοι

Στην κλήρωση της Δευτέρας (13/12) θα αντιμετωπίσει κάποια από τις ομάδες που πήραν την τρίτη θέση στους ομίλους το Champions League, δηλαδή τη Μπαρτσελόνα, τη Σεβίλη, τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, τη Σερίφ, την Αταλάντα, τη Λειψία, την Πόρτο και τη Ντόρτμουντ.

Η Αντβέρπ είναι κατά σύμπτωση η πρώτη ομάδα που έκανε μεταγραφή μεγάλου Ελληνα ποδοσφαιριστή και μάλιστα ήταν αυτή που πήρε τον σέντερφορ του Ολυμπιακού και της Εθνικής γιώργο Σιδέρη…

Ο ΠΑΟΚ με καθαρή νίκη 2-0 επι της Λίνκολν επισης προκρίθηκε.Τα γκολ Ζιβκοβιτς και Σβάμπ.

Και το μπάσκετ δεν πήγε καλά με τον Ολυμπιακό να χάνει 81-76 από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.Παρόλα αυτά διατηρείται στην τρίτη θέση και όλα καλά.

Στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός σε αντίθεση με τη συντριβή του ΠΑΟ ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστικός μέχρι το 35ο λεπτό και συχνά έπαιρνε “κεφάλι” στο σκορ.Το 64-66 του 35ου λεπτού έγινε 69-66 με καλάθια των Ουόλτερς, Κάλινιτς και το τρίποντο του Λάζιτς ένα λεπτό πριν το φινάλε έφερε τους Σέρβους στο +8, απέναντι στον Ολυμπιακό που ήταν κάκιστος στη δ’ περίοδο.

Εντυπωσιακή η Φενερ νίκησε στην Αγία πετρούπολη τη Ζενίτ αλλά είναι πολύ χαμηλά στη βαθμολογία,όπως θα δείτε πιο κάτω. Σειρά παίρνει ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Άλμπα Βερολίνου.

Ερυθρός Αστέρας-Ολυμπιακός 81-76

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-Φενέρμπαχτσε 80-86

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ούνικς Καζάν 74-85

Μπάγερν Μονάχου-Αναντολού Εφές 83-71

Μπασκόνια-Βιλερμπάν 91-66

Η κατάταξη:

Μπαρτσελόνα 11-2

Ρεάλ Μαδρίτης 11-2

Ολυμπιακός 9-5

Αρμάνι Μιλάνο 8-5

ΤΣΣΚΑ Μόσχας 8-5

Ζενίτ Αγίας Πετρ. 8-6

Ούνικς Καζάν 8-6

Μακάμπι Τελ Αβίβ 7-7

Βιλερμπάν 7-7

Μπάγερν Μονάχου 7-7

Αναντολού Εφές 6-8

Ερυθρός Αστέρας 6-8

Μονακό 5-8

Άλμπα Βερολίνου 5-8

Μπασκόνια 5-9

Φενερμπαχτσέ 5-9

Παναθηναϊκός 3-10

Ζαλγκίρις Κάουνας 3-10