Αρχική Αθλητικα Αθλητικές ειδήσεις:Λουτσέσκου (ΠΑΟΚ)-Αλαφουζάκος(ΠΑΟ)5-0! 12-1 Ο Πασχαλάκης!!!

Αθλητικές ειδήσεις:Λουτσέσκου (ΠΑΟΚ)-Αλαφουζάκος(ΠΑΟ)5-0! 12-1 Ο Πασχαλάκης!!!

586

Η ψυχωμένη Γουέστ Χάμ έβαλε τριάρα(3-2)στη Λίβερπουλ,η οποία είχε βάλει 5άρα στη Γιουνάϊτεντ.Αυτό ήταν το σπουδαιότερο ματς στην Ευρώπη σήμερα και ακολουθεί τώρα βράδυ το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ το οποίο ξεκίνησε με 0-1 με πέναλτυ του πρώην της Μίλαν Τσαλχάνογλου και ισοφάρισε 1-1 με πεναλτυ ο Μαρτίνεζ στο 28.Το ματς συνεχίζεται και στο τέλος του θα γράψουμε το αποτέλεσμα.

Στην Ολλανδία  είχε ντέρμπι με Έλληνες.Η Φέγενορντ νίκησε 1-0 την Αλκμααρ των Παυλίδη-Χατζηδιάκου.Στην Τουρκία είχε ματς με Έλληνες.Πέλκας εναντίον Κολοβέτσιου δηλαδή Φενέρ εναντίον Καϊσερί.Ο Κολοβέτσιος)τον έδιωξε ως άχρηστο ο (χαϊδευτικά,δηλωτικό μικρού στο μέγεθος,όχι προσβλητικό)Αλαφουζάκος από τον ΠΑΟ άνοιξε το σκορ για την Καϊσερί και ισοφάρισε στο 98 ο Οζίλ το τελικό 2-2.Ο Γιακουμάκης δεν έβαλε γκολ (μπήκε αλλαγή)σ το 2-4 της φημισμένης Σέλτικ.

Στην Ελλάδα το σπουδαιότερο ματς ήταν ΠΑΟ-ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Στους 30 παίκτες που έπαιξαν οι …25 ήταν ξένοι.Ελληνικό ντέρμπι η ξεφτίλα; Με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο ήταν φανερό τι θα συνέβαινε,αν και αυτή τη φορά χρειάστηκε την βοήθεια του Ισπανού διαιτητή, ο οποίος έδωσε ένα αστείο πέναλτι στον ΠΑΟΚ στο 80 για να διορθώσει το πέναλτι-μάρς που δεν έδωσε στον αστείο στόπερ Βέλεθ νωρίτερα.

Ο Λουτσέσκου έκανε το 5-0 απέναντι στον ΠΑΟ στο πρωτάθλημα και ο Πασχαλάκης έφαγε στο τελικό 1-3 το πρώτο γκολ σε 12 παιχνίδια με τον ΠΑΟ του Αλαφουζάκου.

Ο Ισπανός διαιτητής πάντως μετρώντας προφανώς ως μικρό το μέγεθος του Αλαφούζου(εξ ου και το Αλαφουζάκος) έκανε μια προκλητική διαιτησία υπερ του ΠΑΟΚ.Διαμόρφωσε το 3-1 με δυο δικές του επινοήσεις.Το πέναλτι που καταλόγισε στο 80 και δεν ήταν σε καμία περίπτωση.Χτυπήθηκε στο 89. Kράτησε αντί για 10- 12 λεπτά μόνο 5(παίχτηκαν) απο τα υποδειχθέντα 7 λεπτά καθυστερήσεων.

Ενας βραζιλιάνος μπακ του ΠΑΟΚ έκανε ένα φάουλ για κίτρινη κάρτα έξω απο την περιοχή του ΠΑΟΚ.Δεν δόθηκε.Κοντρολάρισε τη μπάλλα με το χέρι πήγε στην επίθεση και πήρε ένα φάουλ πολύ πιο ήπιο από αυτό που ο ίδιος είχε κάνει.Το έκανε γκολ ο σλοβένος Κούρτιτς που είχε χτυπήσει και το πέναλτυ.Το 1-1 έκανε για τον ΠΑΟ ο πρώην ΠΑΟΚ Μαουρίτσιο.

Φυσικά ακούστηκαν αποδοκιμασίες κατά του Αλαφουζάκου,όχι τόσο για αυτή την ήττα ,όσο για το ότι ο ΠΑΟ είναι μικρός και ασήμαντος στο πρωτάθλημα,όπως και ο ΣΚΑΙ του Αλαφούζου στην κοινωνία.

Αυτονόητο είναι ότι στην κρατική τηλεόραση που λειτουργεί ως παράρτημα του ΣΚΑΙ σε ορισμένες περιπτώσεις τα βρήκε όλα σωστά στο ματς.Γιατί απλά ο Αλαφούζος δεν θέλει(στην πράξη) τον ΠΑΟ στα ψηλά και όχι γιατί του λείπουν χρήματα.Οσα θέλει έχει.Θέλει τον ΠΑΟ κάπου μεταξύ πλέί-άουτ και πλέι οφ δηλαδή από την 8η έως την 4η- 5η θέση.Οχι παραπάνω…

Με τόσο κόσμο στις κερκίδες η Κ21 του ΠΑΟ να έπαιζε ισοπαλία σίγουρα την έπαιρνε.

Στο Βόλο ο “Αρης” με μόνο ξένους κέρδισε τον Μπέο 2-1(καμιά 10αριά ξένους) με φοβερά έκτροπα και 3 αποβολές διαφόρων ξένων που έπαιζαν στις δυο ομάδες.Ανευ καμίας σημασίας οποιαδήποτε αναφορά στο ματς αυτό.

Μια σουπα ήταν  το ματς του Ολυμπιακού(2 έλληνες) με τον Ιωνικό ,ο οποίος έπαιξε με 5-6 Έλληνες.

Η ψυχωμένη Λαμία  του Γρηγορίου χρησιμοποιώντας 10 έλληνες απέναντι σε 10 ξένους του Αστέρα στην Τρίπολη νίκησε 1-0 άνετα.Εκεί ο Αλαφουζάκος(ΠΑΟ) είχε χάσει με “κάτω τα χέρια”.

Στο μπάσκετ ο ΠΑΟ μετά την ξεφτίλα στο Βελιγράδι και στον Αρη σοβαρεύτηκε και κέρδισε άνετα τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη με 17(64-81) ποντους,αλλά ο ΠΑΟΚ στο μπάσκετ είναι “παοκούλης” με 1-5 σκορ.

Ο Ολυμπιακός διέλυσε το Περιστέρι εκτός με διαφορά 26(67-83) πόντων,ενώ ο Απόλλων Πάτρας νίκησε με 1 πόντο(82-81) στη Θεσσαλονίκη τον Ηρακλή