Αρχική Αθλητικα Δεν βγαίνει στον Αλαφούζο η πολιτική του ποδοσφαίρου καθώς ξανάέχασε και έπεσε...

Δεν βγαίνει στον Αλαφούζο η πολιτική του ποδοσφαίρου καθώς ξανάέχασε και έπεσε 3ος…Αποτελέσματα.

86

«Υπάρχουν δύο σημεία. Παίξαμε τέλεια τακτικά, ελέγξαμε το παιχνίδι, οι παίκτες τα έδωσαν όλα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αξίζαμε τη νίκη.

Αυτό που είδαμε σήμερα είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο. Ο διαιτητής έσπρωχνε μια ομάδα, της έδωσε πέναλτι που δεν ήταν, δεν της έδωσε κόκκινη κάρτα, δηλαδή δεύτερη κίτρινη σε παίκτη της (σ.σ. Γέντβαϊ). Αυτός ο παίκτης θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει,

Δεν μας έδωσε κάποια φάουλ έξω από την περιοχή, αντίθετα έδινε σε αυτούς πολύ εύκολα φάουλ. Είναι απίστευτο να έρχεσαι από άλλη χώρα και να σφυρίζεις έτσι, να έχεις μια συμπεριφορά προς μία ομάδα. Δείτε το πέναλτι που πήρε ο Παναθηναϊκός με τον Ατρόμητο. Δεν ξέρω τι κάνουν οι διαιτητές, τι θέλουν. Θέλουν να καταστρέψουν την ισορροπία του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου».

Αυτά δήλωσε ο “τσιρίδας” μετά το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού με 2-1.

Ο Τερίμ του ΠΑΟ δήλωσε ότι οι απουσίες δεν είναι δικαιολογίες και ο ΠΑΟ δεν άξιζε να κερδίσει αφού δεν έπαιξε καλά.

Ο ΠΑΟ θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο τέλος χάρη στον Μπακασέτα που έδωσε μια καταπληκτική μπαλιά αλλά ο Μπλαντένοβιτς μόνος του το έχασε στις καθυστερήσεις .Ο Γεντβάϊ επίσης απο καλή θέση αστόχησε ελάχιστα στις καθυστερήσεις.

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλύτερος στην ουσία από τον ΠΑΟ και ενδεικτικό είναι ότι η πρώτη τελική στην εστία του ΠΑΟ έγινε στο 40 με γκολ οφσάϊντ.

Ηταν φλύαρος έξω απο την περιοχή,είχε ένα σουτ στην εστία στο β ημίχρονο,αλλά χωρίς τον Ντεσπόντοφ μάλλον θα ήταν χειρότερος του ΠΑΟ στην ουσία και όχι στη φλυαρία.

Το θλιβερό στον ΠΑΟΚ είναι η εικόνα του προπονητή του(μάλλον δεν την πολυθέλει την πολιτική του…ποδοσφαίρου…),στον ΠΑΟ η εικόνα του ιδιοκτήτη του που αρχίσει να μη νιώθει καλά…Η πολιτική του ποδοσφαίρου μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας (μετά την πολιτική των σεισμών)για να λειτουργήσει πρέπει ο Τερίμ να φανεί πολύ καλύτερος από τον Γιοβάνοβιτς.Αν αποκλειστεί απο τον Ατρομητο την Τετάρτη για το κύπελλο το τρένο φέτος χάθηκε,εκτός και να ο ιδιοκτήτης για να μην έχει μεγάααααλο πρόβλημα στο τέλος του πρωταθλήματος φέρει τη…μικτή Ευρώπης.Ο Μπακασέτας στο δεύτερο κιόλας ματς έδειχνε να είναι ….μόνος του απέναντι στον ΠΑΟΚ…

Η ΑΕΚ χωρίς προβλημα κέρδισε 3-0 τον ΟΦΗ και 3-1 0 Ολυμπιακός τον ΠΑΣ.Με το ίδιο σκορ κέρδισε και ο Αστέρας τον ίδιο Ατρόμητο που κέρδισε τον Τερίμ στη Λεωφόρο.

Ο Αρης κέρδισε 1-0 εκτός την Κηφισιά,2-1 η Λαμία εκτός τον Παναιτωλικό και 2-2- ήρθαν Σέρρες και Βόλος.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.

Ο Παυλίδης έβαλε ξανά γκολ στο 2-2 της Αλκμάαρ που έπαιξε πολύ με 10 παίκτες,ο Γιαννούλης μπήκε 10 λεπτά στο τέλος στο 5-2 της Λίβερπουλ επι της Νόριτς.Κυριακόπουλος και Λυκογιάννης δεν έπαιαν στα παιχνίδια των ομάδων τους στο Ιταλικό πρωτάθλημα το οποίο πάει κατα τη μεριά της Ιντερ που μπορεί να ξεφύγει και 4 βαθμούς αν κερδίσει το λιγότερο ματς.