Αρχική Αθλητικα Διέλυσε τον ΠΑΟ ο Ολυμπιακός και τον σπρώχνει να αλλάξει προπονητή!

Διέλυσε τον ΠΑΟ ο Ολυμπιακός και τον σπρώχνει να αλλάξει προπονητή!

636

 

Στα  20 λεπτά του β ημιχρόνου κρινόταν στον Πειραιά η τύχη του προπονητή Δημήτρη Πρίφτη στον Παναθηναϊκό.

Το πρώτο ημίχρονο ο ανύπαρκτος Παναθηναϊκός έβλεπε τον Ολυμπιακό να πετάει μέσα έξω απο τη ρακέτα και να είναι σαρωτικός

Το “ντέρμπι αιωνίων” στο πρώτο ημίχρονο είναι μόνο στα χαρτιά.Στην πράξη ο Ολυμπιακός βρήκε απέναντι μια ομάδα πιο αδύναμη από όλες τις ομάδες Α Εθνικής που έχει αντιμετωπίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα και το σκορ της πρώτης περιόδου ήταν 36-11!!!

Ο Παναθηναϊκός ήταν ανύπαρκτος και στην άμυνα και στην επίθεση.Μέσα στη ρακέτα ο Ο λυμπιακός έκανε πάρτι και το ίδιο έκανε και απο την γραμμή του τρίποντου με 6/8.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού παρά τα ταϊμ άουτ δεν μπορούσε να στήσει ούτε μια αξιοπρεπή ζώνη,ούτε αξιοπρεπή μπλακ άουτ στο εσωτερικό.

Στη β περίοδο ο Παναθηναϊκός ισορρόπησε και το επι μέρους σκορ ήταν 22-22 για να κλείσει το ημίχρονο με 58-33.

Προφανώς αν υπήρχε ανάλογο β ημίχρονο και διαφορά 40 πόντων και πάνω ο Δημήτρης Πρίφτης θα είχε φύγει μόνος του και ας τον κρατούσαν με το ζόρι…Ολα φαίνεται πήγαν στην κόψη του ξυραφιού αφού απο την εμφάνιση του β ημιχρόνου και το τελικό αποτέλεσμα για το οποίο ο Δημήτρης Πρίφτης θέλει ένα θαύμα επιεγόντως προέκυψε θολούρα και πονοκέφαλος για τον ΠΑΟ και χαράς ευαγγέλια για τον Ολυμπιακό που εδραιώθηκε στην ευρωλίγκα πετυχαίοντας εν τέλει την μεγαλύτερη νίκη του στο θεσμό επι του Παναθηναϊκού,παρουσία μάλιστα και του εμβληματικού Ντίνο Ράτζα σταρ και των δυο ομάδων…

Τελικό σκορ στο 101-73 ενώ η διαφορά είχε φτάσει και στους 33 πόντους.

Ο μεν Ολυμπιακός εδραιώνεται και με το αποτέλεσμα και κυρίως με την γεμάτη εμφάνιση στα φαβορί της φετινής ευρωλίγκας.Ο δε Παναθηναϊκός έχει το νου του στο αν θα αποκτήσει το πολυδύναμο πράσινο κέντρο στο Βοτανικό με ταυτόχρονη παρουσία εκεί και του ποδοσφαιρικού και του μπασκετικού και όλων των άλλων τμημάτων.

Αν στο επόμενο δίμηνο πραγματοποιηθούν οι υποσχέσεις της Πολιτείας και του Δημάρχου Μπακογιάννη και πεισθούν στο πράσινο στρατόπεδο τότε ο Παναθηναϊκός θα είναι η μόνη απο τις ιστορικότερες ομάδες της Ευρώπης που μετά 114 χρόνια ιστορίας θα αλλάξει έδρα.

Οι εγκαταστάσεις στη Λεωφόρο θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό με άπλωμα του γηπέδου προς τις παιδικές χαρές κλπ,χωρίς όμως χώρους ανάλογους με τις εγκαταστάσεις του Καραϊσκάκη και της Νέας Φιλαδέλφειας.

Σε άλλη χώρα απλώς θα κατεδάφιζαν γύρω πολυκατοικίες και …βενζινάδικα κλπ αποζημιώνοντας καλά τους ιδιοκτήτες και θα έμενε εκεί η ιστορική έδρα.

Στην Ελλάδα όμως οι μοναδικοί αμετακίνητοι θεσμοί είναι οι οικογένειες Καραμανλή,Παπανδρέου,Μητσοτάκη και οι τρομερές καταθέσεις κλεμμένων σε φορολογικούς παραδείσους.Αυτά δεν αλλάζουν.Ολα τα υπόλοιπα αλλάζουν…

Αν το ζήτημα λυθεί ευνοϊκά για τον ιδιοκτήτη του μπασκετικού Παναθηναϊκού τότε θα επανέλθει και είναι βέβαιο ότι ο Παναθηναϊκός θα ξαναγίνει πιο ανταγωνιστικός,έστω και αν ποτέ δεν θα φτάσει ξανά στα επίπεδα του Ομπράντοβιτς.

Για τον ποδοσφαιρικό δεν τίθεται θέμα.Θα κινείται μεταξύ 4ης και 8ης θέσης γιατί στα επόμενα χρόνια ο αλαφούζος θα εξαοκολουθήσει να έχει προτεραιότητα τις…μάσκες για τον κορονοϊό.