Αρχική Αθλητικα Διαπλανητικά ντέρμπι εντός -εκτός Ελλάδας αγριεμένος ο Γιάννης στον ΝΒΑ!

Διαπλανητικά ντέρμπι εντός -εκτός Ελλάδας αγριεμένος ο Γιάννης στον ΝΒΑ!

575

Στα διαπλανητικά ντέρμπι,δηλαδή τα ματς στα οποία η συντριπτική πλειοψηφία των παιχτών που παίζουν δεν κατάγονται απο τη χώρα του πρωταθλήματος,αλλά απο διάφορες του πλανήτη είχαμε ενδιαφέρονται αποτελέσματα.

Ναι μεν η Μπόχουμ των Λαμπρόπουλου-Σταφυλίδη έκανε την έκπληξη και νίκησε 3-2 στην έδρα της Ντόρτμουντ,όπως και η Μάϊντς νίκησε στην έδρα της την Μπάγερν,αλλά αυτή η νίκη δεν έχει καμία σχέση με τη νίκη-σωτηρία του Διαγόρα Ρόδου στο Αιγάλεω και στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Οι Μπακασέτας και Σιώπης πήραν πρωτάθλημα στην Τουρκία με την Τράμζνσπορ ενώ οι ομάδες των Πέλκα,Κίτσιου,Κολοβέτσιου(Φενέρ,Γκαζιαντέπ,Καϊσερίσπορ) είχαν μια μέτρια πορεία.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην “ελληνοκρατούμενη”Βοστώνη ήταν “αγριεμένος”και έσπασε με τριπλ νταμπλ(24 πόντους-13 ριμπάουντ-12 ασίστ) την έδρα των πολύ καλών φέτος Μπόστον με σκορ 101-89.

Οι Μπάκς χωρίς τον Μίντλετον τα καταφέρνουν καλύτερα στο τέλος καθώς όλο και κάποιος από τους άλλους θα ξεχωρίσει.Αυτή τη φορά ο Ντζρου Χόλιντεϊ έβαλε 25 πόντους και είχε 10 ριμπάουντ.

Στα εντός:

Ο ΠΑΣ γιάννινε έβαλε πολύ δύσκολα στον Ολυμπιακό όταν ισοφάρισε σε 2-2 απο 2-0.Το 3-2 στο 98 από γκολ που πήγε στο παραθυράκι από τον Λόπεζ.Ολα τα γκολ πέτυχαν οι ξένοι,αν και οι μισοί από οσους αγωνίστηκαν ήταν Έλληνες

Στο ντέρμπι της Λεωφόρου για την 3η θέση οι δυο ομάδες παρέταξαν δυο Ελληνες στους 22 παίκτες.Καλύτερη η αρμάδα του ΠΑΟ στο ημίχρονο στο οποίο μπήκε και το γκολ απο τον Ολλανδό Σένκεφελντ.Στο β ημίχρονο ο Αρης έπαιζε με 10 παίκτες,αλλά ισορρόπησε το ματς.

Ιδια περίπου κατάσταση και στην Θεσσαλονίκη στο 1-1 του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.Ξεκίνησαν 4 Έλληνες και τα γκολ Άμραμπατ και Τσόλακ.

Στην Αγγλία η Εβερτον έκανε βήμα σωτηρίας με νίκη 1-0 επι της Τσέλσι