Αρχική Αθλητικα Διώξτε την ξεφτίλα από το “Θέατρο των …διαβόλων” και πάρτε τον...

Διώξτε την ξεφτίλα από το “Θέατρο των …διαβόλων” και πάρτε τον …Άγγελο! Ο Ολυμπιακός το σουπερ-καπ

1

Νέα ξεφτίλα για την Μάντσεστερ(μια είναι…) στο “Θέατρο των ονείρων”.Εχασε 3-0 και γλίτωσε από 6-8 γκολ από την ρωμαλέα Τόττεναμ του δικού μας Αγγελου Ποστέκογλου.

Ο καραγκιοζάκος που παριστάνει τον προπονητή μάλλον με την σύμφωνη γνώμη του υπέργηρου και μόνου στη ζωή σερ Άλεξ κατάφερε να εξευτελίσει κάμποσες μονάδες παγκόσμιων εθνικών δυνάμεων…Βραζιλίας,Αργεντινής,Ουρουγουάης,Ολλανδίας,Δανίας,Αγγλίας,Πορτογαλίας κ.α.

Φέτος η Μάντσεστερ βρίσκεται επιεικώς στη 12η θέση.Στην πρώτη η Λίβερπουλ του Κώστα Τσιμίκα που κέρδισε και τη Γούλβς,αφού η Σίτυ έφερε 1-1 στο Νιούκαστλ

Καλούτσικα ξεκίνησε και η Γουεστ Χαμ του Μαυροπάνου,ο οποίος ξεκινάει συνήθως βασικός,αν και στο προχθεσινό 1-1 ο Ισπανός λοπετέγκι τον έβαλε από την αρχή στο β ημίχρονο και η ομάδα του ισοφάρισε την Μπρέντφοντ

Ασχημα στην 2η κατηγορία της Αγγλίας ξεκίνησε η Κάρντιφ των Σιώπη και Γούτα.

Αντίθετα καλά πάει στη Γερμανία η νεοφώτιστη Σενκτ Πάουλι με βασικό τον Σάλιακα και όχι οι Αουγκμπουργκ και Βόλφσμπουργκ των Γιαννούλη και Κουλιεράκη,οι οποίοι παίρνουν χρόνο ως βασικός ο πρώτος και τουλάχιστον ένα ημίχρονο ο δεύτερος.

Στο Μεξικό ο Γιακουμάκης έγινε πρώτο θέμα με ελληνικό τίτλο “Σ αγαπώ”(!!!)στην μεγαλύτερης κυκλοφορίας εφημερίδα της πόλης του Μεξικό,αφού γύρισε μόνος του το 2-0 της Πατσούκα με δυο γκολ και μια ασιστ στο τελικό 4-2 με το οποίο η ομάδα του Κρουζ Αζουλ είναι πρώτη με διαφορά 4 βαθμών!

Στα εντός συνόρων ο Ολυμπιακός με λίγο κόσμο στην έδρα του αλλά πέντε(!!!)Ελληνες στο ξεκίνημα(Τζολάκης,Ρέτσος,Μουζακίτης,Αποστολόπουλος,Κωστούλας) νίκησε τον Ατρόμητο εύκολα με 2-0.

O ΠΑΟΚ έχασε στο γήπεδό του από τον Αρη με 1-0 και στην κορυφή πέρασε η ΑΕΚ,η οποία νικησε τον Παναθηναϊκό με 2-0.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Παναθηναϊκό στο σουπερ καπ του μπάσκετ στη Ρόδο με 86-85.Και οι δυο ομάδες έπαιζαν με ελλείψεις παικτών και οι διαιτητές του αγωνα έκριναν το παιχνίδι με κρίσιμα σφυρίγματα και καλάθι που δεν …είδαν!