Αρχική Uncategorized Παλάτι-Ρατσισμός: Η δολοφονία της λαίδης Νταϊάνα στο προσκήνιο απο τον γυιό της...

Παλάτι-Ρατσισμός: Η δολοφονία της λαίδης Νταϊάνα στο προσκήνιο απο τον γυιό της Χάρι!..

1703

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Πολύ το γυροφέρνουν στα διεθνή ΜΜΕ ,αλλά κανένα δεν λέει ορθά-κοφτά ότι ο γυιός της  αδικοσκοτωμένης Λαίδης Νταϊάνα εννοεί πως η μητέρα του δολοφονήθηκε…

Αναφερόμαστε στην συνέντευξη του Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν Μάρκλ στην περίφημη Οπρα Γουϊνφρεϊ.

Ο Χάρι κάποια στιγμή είπε:

«Έπρεπε να μπω στα παπούτσια της γυναίκας μου για να καταλάβω τι σημαίνει ρατσισμός και μπούλινγκ σε μια έγχρωμη δυναμική γυναίκα που έχει άποψη στο παλάτι». Τα περιστατικά που έζησε μαζί της κάθε μέρα, τα τελευταία δύο χρόνια τον έκαναν να το νιώσει και ο ίδιος. «Ημουν απελπισμένος. Επρεπε να σταματήσω την επανάληψη της ιστορίας «Οταν βρήκα τοίχο, όπου και αν απευθήνθηκα για βοήθεια, τότε πήρα την απόφαση πως έπρεπε κάτι να κάνω για να μην επαναληφθεί η ιστορία της μητέρας μου. Θέλαμε να πάρουμε μια ανάσα απο αυτόν τον συνεχή πόλεμο. Δυστυχώς δεν βρήκαμε πουθενά βοήθεια».

Η μητέρα του επέλεξε ως νέο σύντροφο της ζωής της μετά το επίσημο διαζύγιο τον Αιγύπτιο Ντόντι Αλ Φαγέντ,συνιδιοκτήτη με τον πατέρα του των περίφημων “Χάροντς” του Λονδίνου.

Προφανώς πήγαινε όχι μόνο σε γάμο,αλλά πιθανόν και σε γέννηση άλλου παιδιού.Θα ήταν σκουρόχρωμο,όπως ο πατέρας του πιθανόν.Θα ήταν μουσουλμάνος,οπως ο πατέρας του.Θα ήταν ετεροθαλής αδελφός του διαδόχου του πιο ισχυρού Παλατιού του κόσμου.

Η λύση:ένα βολικό τροχαίο εκτός Βρετανίας.

Ο πατέρας και η συντριπτική πλειοψηφία της κοινής γνώμης υποστηρίζει ως σήμερα ότι δολοφονήθηκε για να μην συμβούν όλα τα προηγούμενα.

Η Νταϊάνα κέρδισε συντριπτικά την κοινή γνώμη και με την περίφημη σιερά “ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ” του παγκόσμιου ΝΕΤΦΛΙΞ.Εκεί αποκαλύπτεται ότι το Παλάτι την ήθελε νύφη και συζυγο του μελλοντικού βασιλιά για να καλύψει την αρρωστημένη σχέση που διατηρούσε όλα τα χρόνια ,έγγαμα και μη, ο Κάρολος με την παντρεμένη Καμίλα Πάρκερ-Μπόουλς,της οποίας ο συζυγος είχε ερωτική σχέση ενδιάμεσα και με την αδελφή του Κάρολου Άννα.

Ο Κάρολος πριν την Νταϊάνα είχε ερωτική σχέση με την μεγαλύτερη  αδελφή της και στράφηκε στην Νταϊάνα επειδή ήταν πιο φιλόδοξη,πιο  βολική,ήταν μόνο 18 χρόνων και χωρίς καμία ερωτική εμπειρία προηγουμένως…

Μετά τη σχέση του Κάρολου με την Καμίλα η απατημένη λαίδη συνήψε ερωτικές  σχέσεις.Μια απο αυτές ήταν με τον λοχαγό του Παλατιού Χιούϊτ.Πλείστοι όσοι υποστηρίζουν ότι η ομοιότητα του Χάρι με τον Χιούϊτ δεν αφήνει πολλά περιθώρια στον Κάρολο,τον κατά το νόμο,πατέρα του Χάρι.Ετσι ερμηνεύουν και την  ανύπαρκτη σχέση μεταξύ Καρόλου και Χάρι.

Ο Χάρι και η Μέγκαν προφανώς θα δώσουν τροφή και σενάρια στα νέα επεισόδια του ΝΕΤΦΛΙΞ για “ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ”.

Ιδιαίτερα έδωσαν έναυσμα για εκστρατεία κατά του Παλατιού με τις καταγγελίες τους ότι η Μέγκαν δέχθηκε ευθεία ρατσιστική επίθεση στο Παλάτι για το χρώμα που θα έχει το παιδί με τον Χάρι.

Ηδη στην Αγγλία αρκετοί θέτουν και θέμα …έρευνας στο Παλάτι για ρατσιστική συμπεριφορά,όπως θα γινόταν σε μια οποιαδήποτε εταιρεία…Καθόλου τυχαία ο Χάρι αποκάλεσε κάποια στιγμή το Παλάτι “η εταιρεία”…

Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης με την οποία ο Χάρι ανοίγει ξανά το θέμα της δολοφονίας της μητέρας του τον Αυγουστο του 1997 στη γέφυρα Ντ Αλμά στο Παρίσι:

“…Πριν φύγουμε υπήρξαν τρεις επαφές με την Βασίλισσα και άλλες δύο με τον πρίγκιπα πατέρα  Κάρολο. Μετά  ο Κάρολος σταμάτησε να απαντάει στα τηλεφωνήματα.Τότε αποφάσισα να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου και να δω εγώ και μόνον εγώ τι μπορώ να κάνω για την οικογένεια μου. Έτσι πάρθηκε η απόφαση της αποχώρησης από το Παλάτι.

Δεν ήξερα τι να κάνω, ήμουν φοβισμένος. Στην αρχή δεν είπα στην οικογενειά μου ότι χρειζόμαστε βοήθεια. Ντρεπόμουν.Ήμουν και εγώ παγιδευμένος και δεν το ΄ξερα. Δεν το είχα δει. Ολη η οικογενειά μου είναι παγιδευμένη μέσα σε ένα σύστημα. Δεν μπορούν να φύγουν».

Μέγκαν: «Αφησα την καριέρα μου, την ζωή μου, τους φίλους μου, τα πάντα γιατί τον αγαπώ. Εγραψα επιστολές στην βασιλική οικογένεια και τους λέω πως εγώ εδώ είμαι, αξιοποιήστε με όπως εσείς νομίζετε».
Αλλά δεν υπήρξε καμία καθοδήγηση. Δεν υπάρχουν σχολεία για το πως κάθεσε, πως μιλάς, πως σταυρώνεις τα πόδια σου ως μέλος της βασιλικής οικογένειας. Δεν ήξερα καν τον βρετανικό ύμνο και κάνενας δεν σκέφτηκε -μέσα στον μηχανισμό- να μου πει πέντε πράγματα και για την κοινωνία. Μοναχή μου τα βράδια γκούγκλαρα τα πάντα και έκανα μόνη μου πρόβες για να τους κάνω περήφανους».

Χάρι: «Οταν ξεκίνησαν οι ρατσιστικές επιθέσεις στη Μέγκαν από τα βρετανικά ταμπλόιντ περισσότεροι από 70 βουλευτές, Συντηρητικοί και Εργατικοί βγήκαν και επώνυμα στήριξαν την συζυγό μου. Ούτε ένας από την οικογενειά μου δεν έκανε την παραμικρή κίνηση ή δήλωση. Αυτό με πονάει βαθιά. Αλλά για να είμαι δίκαιος επίσης ξέρω πως τα μέλη της οικογενειάς μου φοβούνται μην μπουν στο στόχαστρο των ταμπλόιντ.”

Η Οπρα του έκανε ερώτηση  για το πως θα αντιδρούσε η πριγκίπισα Νταϊάνα σε αυτή την κατάσταση και εκείνος απάντησε πως «Η μητέρα μου θα ήταν πολύ θυμωμένη με τις εξελίξεις. Σίγουρα θα είχε πέρει το μέρος μας. Νιώθω την παρουσία της σε όλες μου τις κινήσεις. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ μαζί με την συζυγό μου και απαντάμε ενωμένοι στις ερωτήσεις. Δεν μπορώ να φανταστώ πως ήταν για εκείνη που αντιμετώπισε μόνο της όλα αυτά που έζησε. Ηταν σκληρό για μας αλλά τουλάχιστον είχαμε ο ένας τον άλλον.Δεν πρόκειται ποτέ να αποκαλύψω τις συζητήσεις που έκανα με την οικογενειά μου για το θέμα του χρώματος του γιού μου. Εκείνη την εποχή που έγιναν ήμουν σε περίεργη θέση, σοκαρισμένος. Δεν αισθάνομαι άνετα να το συζητήσω δημόσια. Αλλά η ερώτηση τι χρώμα θα έχουν τα παιδιά μπήκε στο τραπέζι αμέσως μετά τον γάμο, πριν ακόμα η Μέγκαν μείνει έγκυος».
ΟΠΡΑ:«Αν με κάποιον τρόπο σας είχαν στηρίξει θα είχατε μείνει;

Χάρι-Μέγκαν:«Χωρίς αμφιβολία, ναί» …