Αρχική Θέμα Εφιάλτης στις κρατικές υπηρεσίες με γυναικοκτονίες, Ναρκόπλοιο,ναρκωτικά επωνύμων και κορονοϊό!

Εφιάλτης στις κρατικές υπηρεσίες με γυναικοκτονίες, Ναρκόπλοιο,ναρκωτικά επωνύμων και κορονοϊό!

1003

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Θεέ μου…

Σε ποιέες κρατικές υπηρεσίες είναι οι ζωές των Ελλήνων;

Τρεις ιστορίες εντελώς χαρακτηριστικές για το άθλιο επίπεδο λειτουργίας διαφόρων κρατικών υπηρεσιών.Πολύ χαρακτηριστικών.Σκοπός της επισήμανσης:να λογοδοτήσουν που πήγαν τόσα χρήματα που εισέπραξε η χώρα απο διάφορα ευρωπαϊκά ταμνεία για δεκαετίες με στόχο την βελτίωση των υποδομών;

Ο σημερινός πρωθυπουργός ,ως υπουργός Μεταρρύθμισης πιρν πολλά χρόνια μας υποσχέθηκε ότι όλοι θα είμαστε συνδεδεμένοι πια με κομπιούτερ και κανείς δεν θα μπορεί να κάνει την παραμικρή “κουτσουκέλα” με σοβαρά εγκλήματα οικονομικά ή ζωής…

Ιστορία 1η: Ναρκωτικά.Η κόρη Λυκουρέζου Μαρία-Ελένη έγινε διάσημη πριν χρόνια όταν παντρεύτηκε τον Απ.Γκλέτσο.Το παρασκήνιο έλεγε ότι έπαιρνε ναρκωτικά και ο γάμος έγινε για να προσπαθήσει ο Γκλέτσος να την τραβήξει έξω απο τον φαύλο και θανάσιμο αυτό κύκλο.

Κάναμε “εφοδο” τότε στον Αστέρα Βουλιαγμένης και βγάλαμε φωτογραφίες έρωτα και ευτυχίας.Ο Γκλέτσος το πήρε είδηση,αλλά ήθελε να περάσει προς τα έξω,ώστε να βοηθηθεί το ζευγάρι σε μια προσπάθεια να βγει και η κόρη στον καθαρό αέρα.

Μονο οι γυιοί Αγγελόπουλοι,σημερινοί ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού δεν είχαν καταλάβει και προσπάθησαν να κινητοποιήσουν τον Γκλέτσο να μας εμποδίσι στη φωτογράφιση που είχε και περιπτύξεις δημόσιες ,όπως σε ταινίες.Ο Γκλέτσος τους αγνόησε μας έκλεισε το μάτι και κάναμε 2-3 πρωτοσέλιδα που πήγαν περίφημα.Όλοι διέψευδαν τις φήμες για ναρκωτικά μέχρι που σε χρόνο ρεκόρ η Μαρία-Ελένη έφυγε απο το γάμο για να ξαναβρεί την ζωή αυτή.

Τα θυμηθήκαμε γιατί η Μαρία -Ελένη εξομολογήθηκε τώρα δημόσια ότι τα ναρκωτικά τότε ήταν ελεύθερα σε κάθε ακριβό και επώνυμο τραπέζι σχεδόν.

Και σχεδόν ανήλικη ακόμα,έβρισκε μετά τα τσιγάρα,όποια ήθελε.το ίδιο και ο Πετιλλόν,το ίδιο τόσοι άλλοι που έχουν το θάρρος να τα πουν δημόσια και να παροτρύνουν σε απεξάρτηση.

Αλλά φυσικά  ελεύθερα κυκλοφορούν ναρκωτικά και στα “πέριξ” μη ακριβά και μη επώνυμα.Ακριβή κοκκαίνη και ηρωϊνη στα μεν,πιο φτηνά στα “πέριξ”.Απλά οι κρατικές υπηρεσίες απουσίαζαν.Κάπου-κάπου έπιαναν κάποιους  μετά την εποχή Ραχωβίτσα-Αγγελάκου ππου έπιαναν επώνυμους εφοπλιστές με καραβιές και δεν δίσταζαν.

Ενας απο δαύτους που έφαγε ισόβια μας απείλησε στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο γιατί γράφαμε και μας υποσχέθηκε αθώωση του και μετά περιποίηση με αγωγή 200(!!!)σελίδων που μας την έδειξε στο διάδρομο του δικαστηρίου!Ξανάφαγε ισόβια γιατί ο Ραχωβίτσας είχε κάνει δουλειά και τσάκωσε και άγριο παρασκήνιο με δικαστές που ήταν μπλεγμένοι και ετοίμαζαν αθώωση.

Ετσι κυκλοφορούν ελέυθερα τα ναρκωτικά και καταστρέφουν ζωές.Η βελτίωση που υποσχέθηκαν φαίνεται στο σκάνδαλο του ναρκόπλοιου.Σέρνεται με πολύ αίμα των μαρτύρων που θα μιλούσαν.Και τώρα ,μετά τόοοσα χρόναι μας λένε ότι ΘΑ έρθει να καταθέσει ένας αμερικανός δημοσιογράφος (Κλάπ)για να βγάλει το φίδι απο την τρύπα.Εμπλέκει και τον πασίγνωστο εφοπλιστή η έρευνά του για την οποία ήταν υποψήφιος για πούλιτζερ,αλλά οι ελληνικές αρχές δεν τον είδαν,δεν τον ξέρουν.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα απο τις εποχές των καραβιών με τα ναρκωτικά από τα οποία πλουτίζουν και γεμίζουν φορολογικούς παραδείσους και τα θύματα επώνυμοι και δυστυχείς που γεμίζουν κάθε μέρα τα Προπύλαια της Ακαδημίας .Εκεί γίνεται ελεύθερη,ασύστολη διακίνηση και χρήση για να υπογραμμίσει το άθλιο κράτος ότι “κατεδαφίζει και την Ακαδημία γιατί δεν την έχει σε καμία υπόληψη”…

Τι είναι Ακαδημία σήμερα;

Τίποτα.Οποιος αμμόρφωτος θέλει του φέρνει τα παρακρατικά κυκλώμτα αόποιο πτυχίο θέλει και ας γράφει το “και” με έψιλον.Βιομηχανία ολόκληρη μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας.

Γράφουμε και καταθέτουμε χωρίς αντίκρυσμα χρόνια τώρα για αυτά…

Και είναι τόσο αδίστακτοι, ώστε να μην δίνουν πτυχία και σε κρατικούς υπαλλήλους που πήραν πτυχίο με ΚΡΑΤΙΚΑ χρήματα απο διπλό πανεπιστημιακό πρόγραμμα, γιατί δεν είχαν,λέει, αίθουσα να τους…ορκίσουν και αφού πέρασε ο καιρός θα τους δώσουν άλλο πτυχίο από αυτό για το οποίο καταβλήθηκαν τα χρήματα!

ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΕΣ

Ενας δικηγόρος μας έλεγε στα δικαστήρια όταν ένας γυναικοκτόνος, αφού σκότωσε την γυναίκα του ζήτησε “να πάω στην ίδια φυλακή με τα άλλα παλληκάρια,να περάσω ωραία και σε 10 χρόνια να φροντίσεις μεροκάματα και να βγω”.

Αυτό μας το έλεγε πριν μήνες.Από τότε οι γυναικοκτονίες είναι πια μάστιγα.Προχθές είχαμε την 16η στην Ελλάδα και την 17η στη Νέα Υόρκη με δράστη τον ομογενή Οικονόμου που σκοτωσε με σπαθί την Αμερικανίδα συζυγό του και σκηνοθέτησε ληστεία.

Γιατί γράφουμε το όνομά του,ενώ στην Ελλάδα δεν γράφουμε κανενός απο δαύτα τα κτήνη ούτε τα αρχικά;

Ανοίξτε τον ελληνικό “ΚΗΡΥΚΑ” της Νέας Υόρκης στο φύλλο της Παρασκευής 10/12.Θα δείτε πλήρη στοιχεία με φωτογραφίες δράστη θύματος.

Ετσι γίνεται στις δυτικές δημοκρατίες.Σε μπανανίες σαν την Ελλάδα εφηύραν την (προσχηματική στα βαριά εγκλήματα)αθλιότητα με τα προσωπικά δεδομένα και σε τέτοια βαριά εγκλήματα.

Γιατί;

Για να μην γράφουμε ονόματα .Ούτε  το όνομα του ψευτογιατρού που “εφαγε”12 καρκινοπαθείς.Αν το γράψουμε πρέπει να γράψουμε και τον πολιτικό που εμπλέκεται.Και ύστερα και άλλον πολιτικό και άλλον και άλλον και άλλον…Με την αθλιότητα δεν γράφεται τίποτα,δεν βλέπει κανείς,δεν ανοίγουν στόματα και όλα καλά…

Και ναι,σε 10 χρόνια τα “παλλικάρια” που κατακρεούργησαν τις γυναίκες τους θα είναι έξω για νέα κατορθώματα…Αυτό “διδάσκει” το ελληνικό σύστημα απονομής Δικαιοσύνης,όπως λειτουργεί στην πράξη…

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών πήγε μια υπόθεση πολύ χαρακτηριστική.

Μια 73χρονη μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο κακήν-κακώς απο το Αργος.Εχασε τη ζωή της στις 26 Νοεμβρίου 2021.Οι συγγενείς ζήτησαν νεκροψία-νεκροτομή υποψιαζόμενοι τα χειρότερα για τη νοσηλεία και επειδή στις αιτίες θανάτου προστέθηκε κορονοϊός που δεν υπήρχε στην εισαγωγή.Υποψιάζονται ότι ίσως κρύβεται κάτι άλλο και ο κορονοϊός γράφεται για να μην ανοίξει το φέρετρο και να γίνει κατευθείαν ταφή.Εχει συμβεί τέτοια “πατέντα”απόκρυψης πραγματικής αιτίας θανάτου.

Το κράτος μας είναι τόσο καλά οργανωμένο ώστε σήμερα μετά 15 ημέρες διαβιβάζεται η υπόθεση πάλι στο Ναύπλιο και νεκροψία-νεκροτομή δεν έχει γίνει ακόμα.Ανεξάρτητα απο τις δικαιολογίες σκεφτόμαστε τη θέση των παιδιών της θανούσης.Το μαρτύριό τους θα το άντεχε ο σημερινός πρωθυπουργός αν στη θέση της ήταν η μητέρα του;Αυτό το “κανονικό”κράτος μας έταξε κι αυτός και οι προηγούμενοι;

Εχουμε τα στοιχεία στη διάθεση όποιου ενδιαφέρεται γιαυτά που γράφουμε…