Αρχική Αθλητικα Στέφθηκε στο Λονδίνο ο Κάρλος Αλκαράθ νέος βασιλιάς στο τένις!

Στέφθηκε στο Λονδίνο ο Κάρλος Αλκαράθ νέος βασιλιάς στο τένις!

409

Είχαμε ξαναγράψει πριν μερικές ημέρες ότι ο 20χρονος Ισπανός Κάρλος Αλκαράθ δεν είναι ούτε Μεντεβέντεφ,ούτε Τσιτσιπάς,ούτε Σβέρεφ…Εχει πόδια με φοβερούς τετρακεφάλους,δικεφάλους,κοιλιακούς,χαμηλό κέντρο βάρους.Σιδερένιος από κορυφής έως ονύχων! Με τις καλύτερες δηλαδή προδιαγραφές να διαδεχθεί τον σιδερένιο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος είχε διαδεχθεί τον σιδερένιο Ράφα Ναδάλ ,ο οποίος είχε διαδεχθεί τον σιδερένιο Ρότζερ Φέντερερ.

Οι άλλοι ακολουθούν.Το σώμα του Μεντβέντεφ είναι λεπτό και ψηλό με μυϊκό σύστημα αθλητή του ύψους.Το ίδιο περίπου του Σβέρεφ.Του Τσιτσιπά μοιάζει περισσότερο με σώμα μπασκετμπολίστα,χωρίς καθόλου “σιδερο” στους τετρακεφάλους,δικεφάλους…

Είναι παίκτες να συμπληρώνουν την 20άδα της κατάταξης,αν δεν αποκτήσουν ίδια πόδια με τους προαναφερόμενους.

Ο Αλκαράθ νίκησε στις λεπτομέρειες 3-2 τον κατά 16 χρόνια μεγαλύτερό του Τζόκοβιτς,ο οποίος διεκδικούσε το 24ο γκραν σλαμ και ο Αλκαράθ το 2ο.

Επομένως ο Αλκαράθ αν δεν χαθεί ξαφνικά ,όπως ο Τιμ,ο Ρούμπλιεφ,ο Ζβέρεφ έχει όλα τα προσόντα να ξεπεράσει σε βάθος 15 ετών τους προαναφερόμενους.Οι νορβηγοί Ρουντ και Ρούνε φαίνονται επίσης να είναι ικανοί,αλλά η διαφορά των μυικών συστημάτων τους είναι μεγάλη.