Αρχική Θέμα Απίστευτες καταγγελίες γυναικών:Εγκυμοσύνη 17(!!!) μηνών,ξύλο στο Δημαρχείο και αποκάλυψη ταυτότητας γυναίκας-μάρτυρα δημοσίου...

Απίστευτες καταγγελίες γυναικών:Εγκυμοσύνη 17(!!!) μηνών,ξύλο στο Δημαρχείο και αποκάλυψη ταυτότητας γυναίκας-μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος.Εκπομπή-σοκ!

1761

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Η ημέρα (25/11)ορίσθηκε συμβολικά ως ημέρα αποστολής μηνύματος ότι “δεν συγχωρείται η βία κατά γυναικών”.Για κανένα λόγο,αλλά ιδιαίτερα λόγω του ασθενούς (στο μπόξ,στις κλωτσιές,στο μαχαίρωμα κλπ) φύλου τους,της καταγωγής τους κλπ.

Πριν 24 ώρες περίπου έγινε γνωστό ότι ένας “μάγκας”Αντιδήμαρχος της Πάτρας άσκησε βία και μάλιστα ικανή να γίνει πρωτοσέλιδο στη γυναίκα, με την οποία είχε δεσμό.

Ο λόγος σύμφωνα με τα μεταδοθέντα ήταν ότι η γυναίκα αυτή τον έπιασε να την απατά με μια άλλη  τρίτη γυναίκα.

Γιατί τρίτη.Διότι μία η σύζυγος,δύο η ερωμένη που ένιωσε τη βία και τρίτη αυτή με την οποία απατούσε τις άλλες δυο.Η τουλάχιστον έτσι νόμισε η…μεσαία!

Η βία ασκήθηκε ‘οχι σε ιδιωτικό χώρο,αλλά στο Δημαρχείο.

Για δείτε ημέρα που διάλεξε η κρατική η κρατική τηλεόραση να βγάλει για δηλωσούλες για την απογραφούλα και τα λοιπούλια τον Δήμαρχο της Πάτρας Πελετίδη.

Η αγαθούλα και ανυποπτούλα κρατική μας τηλεορασούλα ούτε που σκέφτηκε γιατί μπορεί και να μην το είχε προσέξει να ρωτησει το Δήμαρχο αν πήρε το αυτί του κάτι από την καταγγελία και αν είδε το μάτι του κάτι σχετικό.

Ο μακροβιότερος βουλευτής της Πάτρας Νίκος Νικολόπουλος μας είπε ότι έχει μείνει άναυδος από τον τρόπο διαχείρισης μιάς τόσο σοβαρής υπόθεσης.

Μας κοινοποίησε την πολύ σκληρή ανακοίνωση και ερώτηση που έκανε στο Δήμαρχο Πελετίδη για την εξαιρετικά σοβαρή αυτή υπόθεση,η οποία κατέληξε στην Αστυνομία και διερωτάται πως είναι όλοι στη θέση τους σαν να μην έχει συμβεί ένα τόσο σοβαρό και πρωτάκουστο για δημόσιο χώρο και χώρο δημόσιας υπηρεσίας σκάνδαλο.

Αλήθεια πότε ακριβώς και με ποιό προγραμματισμό η κρατική τηλεόραση αποφάσισε να βγάλει τον Δήμαρχο Πάτρας να μας διαφωτίσει για την Πάτρα;Γιατί δεν τον ρώτησαν για το μέγα σκάνδαλο που καταγγέλθηκε ανήμερα της ημέρας κατά της βίας γυναικών;

Προφανής η απάντηση…Προκύπτει από μια αίτηση μιας γυναίκας που διεκδικεί να πάρει πίσω το παιδί της.Υπόθεση που μοιάζει(και σε κινδύνους)με την τραγωδία στο Χαλάνδρι,δηλαδή την ένοπλη επίθεση μάνας εναντίον του πατέρα για αποστέρηση του παιδιού της.

Η αίτθιση που δημοσιεύουμε είναι πρωτοαφνής.Κάποιοι εμφάνισαν την γυανίκα ως μητέρα που είχε εγκυμοσύνη διαρκείας …17 μηνών. Απίστευτο.Φαίνεται ότι κατά κάποιους Έλληναράδες οι μολδαβές είναι μεν πανέμορφες για ερωτικούς δεσμούς ,αλλά στην εγκυμοσύνη δεν είναι άνθρωποι.δεδομένου ότι οι άνθρωποι εγκυμονούν μέχρι 9 μήνες.

Προφανές είναι ότι αυτό το ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ γραπτό είχε επιρροή και η ΜΑΝΑ έχασε τις δίκες από κάποιον που ισχυρίζεται ότι είναι πατέρας,αλλά αρνείται επίμονα να κάνει τεστ DΝΑ!

Καλύτερο απο προφανές είναι ότι πρέπει να λάβει γνώση της δικογραφίας στην οποία κάποιος τεχνηέντως την κατηγόρησε ότι παρουσίασε απίστευτη εγκυμοσύνη για να χαθεί η δίκη για τον αληθινό πατέρα, ο οποίος “ομολογεί” μεν την πατρότητα,αλλα με τέτοιο τρόπο(εγκυμοσύνη 17 μηνών!!!) που να είναι απίστευτο και να πάρει χαρτί απο τη Δικαιοσύνη ότι ΔΕΝ είναι πατέρας.

Προφανές το στήσιμο απέναντι σε μια γυναίκα που δεν ξέρει τη γλώσσα καλά,δεν μπορεί γενικά να υπερασπιστεί τον εαυτό της.Διαβάστε την αίτηση και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό:

ΑΙΤΗΣΗ
Μαρίνας…………… κατοίκου….. γεν Μολδαβία……
Κύριε εισαγγελέα,
Σας προσκομίζω την από  14 Ιουνίου 2021 μήνυσή μου  κατά του Σπυρίδωνος Γ(…),επιβεβαιώνω τα αναφερόμενα σε αυτή και μπορείτε να αντιληφθείτε την τραγωδία μιας μητέρας ,η οποία αποστερείται το παιδί της και μάλιστα αναγκάζεται να καταγγείλει σεξουαλική κακοποίησή του από τον εμφανιζόμενο ως πατέρα του,ο οποίος αναγνωρίστηκε λόγω της εξαπάτησης μου.
Αυτή η εξαπάτηση ήταν εύκολη λόγω των τεραστίων προβλημάτων μου καθώς δεν ομιλώ καλά,δεν καταλαβαίνω καλά προφορικά την ελληνική γλώσσα και πολύ χειρότερα αντιλαμβάνομαι τα γραπτά στην ελληνική γλώσσα.
Αυτό που δεν αμφισβητεί κανείς είναι ότι είμαι η μητέρα του παιδιού αυτού ,όπως αναφέρεται και  τη μήνυση.
Εγώ είμαι εκείνη που όχι απλά αμφισβητώ αλλά βεβαιώνω ότι ο Σπυρίδων Γ(…) δεν είναι ο φυσικός πατέρας του παιδιού και είμαι βεβαία ότι αυτό θα επιβεβαιωθεί όταν πάψει να αρνείται επίμονα και θα δεχθεί να γίνει το τέστ πατρότητας DΝΑ.Φυσικός πατέας του παιδιού μου είναι ο Κωνσταντίνος Τ(…) με τον οποίο είχα ερωτική σχέση διάρκειας άνω του ενός έτους και μέχρι τις αρχές του 2006.
Λόγω των προβλημάτων μου ανακάλυψα τώρα ,από παρέμβαση δημοσιογράφου ,ο οποίος διεξάγει έρευνα, ότι στην αίτηση που σας προσκομιζω ο πραγματικός πατέρας του παιδού Κωνσταντίνος Τ(…)βεβαιώνει ότι εκείνος είναι ο πατέρας,αλλά στο αρχικό κείμενο της μήνυσης με εμφανίζει ο ίδιος ή το δικηγορικό γραφείο που κατέθεσε την αίτησή αυτή ως κάτι άλλο και όχι ως άνθρωπο!
Οπως είναι γνωστό ο άνθρωπος ,η γυναίκα,εγκυμονεί  εννέα(9 )μήνες.Στην αίτηση εμφανίζομαι να είχα εγκυμοσύνη διαρκείας τουλάχιστον 15 μηνών,αν όχι και 17 μηνών(!!!)αφού με εμφανίζει να έμεινα έγκυος απο τον ίδιο μεταξύ  του τέλους  του 2014 και μέχρι τον Ιανουάριο του 2005.Στη συνέχεια βεβαιώνει ότι γέννησα την 1η Μαίου του 2006.
Αληθής είναι μόνο η ημερομηνία γέννησης και προκύπτει απο το προσκομιζόμενο σε εσάς πιστοποιητικό γέννησης.
Προκειμένου να υπερασπιστώ τα δικαιώματά μου ως άνθρωπος και μητέρα παρακαλώ να δώσετε εντολή να μου χορηγηθεί αντίγραφο της απόφασης επι της αίτησης αυτής του Κωνσταντίνου Τ(…),οπωσδήποτε οι προτάσεις που κατέθεσε στη δίκη αυτή καθώς και κάθε άλλο σχετικό καθώς έχω έννομο συμφέρον προκειμένου να υπερασπιστώ τα δικαιώματά μου και να διακριβώσω εάν διαπράχθηκαν σε βάρους παράνομες πράξεις πέραν της εμφάνισής μου ως υπερφυσικού τέρατος η άλλου είδους του ζωϊκού βασιλείου το οποίο είχε εγκυμοσύνη τουλάχιστον 15 μηνών.
Η εδραία πεποίθησή μου είναι ότι μου άρπαξαν το παιδί μου ,όπως αναφέρω στη μήνυσή μου και διεξάγεται ένας ρατσιστικός χορός πάνω στην καταγωγή μου από τη Μολδαβία και στην αδυναμία μου να κατανοήσω την ελληνική γλώσσα.
Με την παρούσα λοιπόν
   ΑΙΤΟΥΜΑΙ
Την χορήγηση αντιγράφου της  απόφασης που εκδόθηκε  επι της αιτήσεως αυτής του Κωνσταντίνου Τ(…), μη αναγνωρισθέντος ακόμα αλλά φυσικού πατέρα του παιδιού μου ,αντίγραφα των προτάσεών του κατά την δικη αυτή καθώς και κάθε άλλο σχετικό που κατατέθηκε στη δίκη αυτή από τους διαδίκους και των δυο πλευρών.
 Σε περίπτωση αδυναμίας εμού της ιδίας για την παραλαβή τους,εάν δεν εκδοθούν εντός της σήμερον ορίζω πληρεξούσιο να παραλάβει τα αντίγραφα αυτά τον  Φίλιππο Ρ.,κάτοικο…..
κάτοχο του υπ αριθμ…..δελτίου αστυνομικής ταυτότητας”
Πάει το μυαλό σας πουθενά αλλού απο το στήσιμο για να δουλέψουν την εκ Μολδαβίας μητέρα;
 Η αίτηση αυτή υποβλήθηκε πριν 15 ημέρες.Η μητέρα Μαρίνα μας τηλεφώνησε τότε πολύ ευχαριστημένη και μας είπε ότι ευτυχώς που δεν έκανε τα χειρότερα που είχε στο μυαλό της και πήγε στον Εισαγγελέα γιατί την έστειλαν σε πρόεδρο υπηρεσίας και εκείνος της είπε  ότι θα τα πάρει σε μερικές ημέρες.Αυτό κατάλαβε από την συζήτηση που είχε μαζί του.
 Χθες μας είπαν ότι η αίτηση αυτή απορρίφθηκε χωρίς καμία απολύτως αιτιολογία.Μια λέξη μόνο: Απορρίπτεται!
Η είδηση μας βρήκε στην Ευελπίδων.Παρακολουθούσαμε μια δίκη με μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος ,την οποία όμως τσάκισαν στα δικαστήρια.
Μας έκαναν τρια πράγματα εντύπωση:
-1.η ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ εκπροσώπηση του μηνυτή με πανάκριβους δικηγόρους,εκ των οποίων ο ένας πρώην Εισαγγελέας Οικονομικών υποθέσεων!!!
2.η απίστευτα θαρραλέα στάση της μάρτυρος-κατηγορούμενης,η οποία μιλούσε με έναν τρόπο που θεωρήσαμε ότι το δικαστήριο και η πρόεδρος που φανερά είχε χάσει (κάκιστα)την αυτοκυριαρχία τηςθα την τσακίσει.την καταδίκασε με μια ψήφο και μας εντυπωσίασε η θαρραλέα στάση μιας δικαστίνας που ζήτησε να αθωωθεί η π΄ρωην μάρτυρας δημοσίου συμφέροντος.
3.Υπάρχει μια εισαγγελική πρόταση- καταπέλτης για τον μηνυτή με την διακομματιή υπεράσπιση για τεράστιο κύκλωμα στην καρδιά του Υπουργείου ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!!!Αλλά εδώ και επτά μήνες το βούλευμα δεν έχει βγει!!!
Eπιθεωρητής του Υπουργείου Οικονομικών είπε,ενώπιόν μας, σε μια διακοπή της δίκης σε έναν μάρτυρα της δίκης ότι έγινε έρευνα αντικειμενική και δεν μπόρεσαν να επιβεβαιώσουν όσα είπε και κατήγγειλε η μάρτυρας δημοσίου συμφέροντος, την οποία τσάκισαν στη συνέχεια με μηνύσεις.
Και ο μάρτυρας του απάντησε:
“Ναι, ήταν τόσο αντικειμενική γιαυτό τώρα ο εισαγγελέας κάνει πρόταση καταπέλτη και σύμφωνη με όσα κατήγγειλε η μάρτυρας που εν τω μεταξύ την τσάκισαν.Η έρευνα η αντικειμενική που λέτε είναι σαν εκείνο το τραγικό ανέκδοτο.Σε αυτό ο πιλότος ενός  μικρού αεροπλάνου που κουβαλάει δυο λευκούς και έναν μαύρο λέει ότι πρέπει να ρίξουν σε μισή ώρα έναν απο το αεροπλάνο, γιατί αλλιώς θα συντριβεί το αεροπλάνο και όλοι από το βάρος.Για να είμαστε αντικειμενικοί και επειδή εγώ είμαι ο πιλότος και αν πέσω θα σκοτωθείτε όλοι θα κάνω απο μία ερώτηση και όποιος δεν απαντήσει θα τον ρίξουμε.Ρωτάει τον πρώτο λευκό: πότε έγινε ο πρώτος παγκόσμιος πόλεμος;Ο λευκός σκέφτεται περίπου 15 λεπτά και τέλος απάντησε σωστά.Ρωτάει τον δεύτερο λευκό: πότε έγινε ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος;Και εκείνος,αφού σκέφεται κάνα 12-13 λεπτά απάντησε σωστά.Τέλος στρέφεται στον μαύρο και τον ρωτάει: πες μας σε 2 λεπτά που απομένουν τα ονόματα και τις διευθύνσεις των θυμάτων των δυο αυτών πολέμων.Καταλάβατε κύριε Επιθεωρητά πόσο αντικειμενικά έριξαν τον μαύρο απο το αεροπλάνο!Τόσο αντικειμενικές  ήταν και οι δικές σας έρευνες
Ακούστε την εκπομπή του Κώστα Ουίλς ,όπου ο καλεσμένος πρόεδρος των μεριδιούχων,δανειοληπτών Κώστας Δημητρακόπουλος(Λαμία) περιγράφει (τελευταία μια ώρα)ακόμα χειρότερα για τον τρόπο απονομής δικαιοσύνης στην Ελλάδα ,την ευρωπαίκή μπανανία του 2021: