Αρχική Αθλητικα Εξελίξεις στον ΠΑΟ-Προκρίσεις που κόβουν την ανάσα στο Τσάμπιονς Λίγκ

Εξελίξεις στον ΠΑΟ-Προκρίσεις που κόβουν την ανάσα στο Τσάμπιονς Λίγκ

609

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ,ο θρύλος του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ είχε το πρώτο και πολύ σοβαρό στραπάτσο στον αγαπημένο του Παναθηναϊκό.Απολύθηκε μετά απο ματς με τον Ολυμπιακό.

Ετσι έμαθε στην πράξη ότι το διοικείν είναι τελείως διαφορετικό από το αγωνίζεσθαι.

Στο γήπεδο ήταν ο παίκτης που παρηγορούσε κάθε συμπαίκτη και αντίπαλο για την αποτυχία του.

Θεώρησε ότι και στο διοικείν είναι το ίδιο;

Ο Δημήτρης Πρίφτης είναι ένας πολύ καλός προπονητής.Αλλά για ένα επίπεδο κάτω απο Παναθηναίκό-Ολυμπιακό και ευρωλίγκα όταν οι διοικήσεις δεν του έχουν παίκτες της Ρεάλ ή της Μπαρτσελόνα ή της ΤΣΣΚΑ.Ο Μπαρτζώκας ,ο Σφαιρόπουλος,ο Ιτούδης είναι στο πάνω επίπεδο.Και με τους σημερινούς παίκτες των δυο ομάδων θα κατάφερναν πολύ καλύτερα πράγματα και ο Μπαρτζώκας το αποδεικνύει ήδη με νίκες σε ομάδες με πολύ καλύτερο και ακριβότερο ρόστερ.

Ο Διαμαντίδης απολύθηκε με όλη την ηγεσία γιατι απέτυχαν στο οικονομικό και αγωνιστικό πλάνο,στο οποίο θα έπρεπε να έχουν ισοσκελισμένα έξοδα-έσοδα και αποτελέσματα.

Ο Διαμαντίδης θα έπρεπε να είχε λάβει σκληρές αποφάσεις στο διοικείν.Και ο Πρίφτης έπρεπε να είχε φύγει πολύ-πολύ νωρίτερα.Τον τιμά η σταθερότητα στις σχέσεις και ο ήπιος χαρακτήρας,αλλά στο διοικείν οι αποφάσεις πρέπει να είναι σκλρές προς όλους στην αποτυχία.

Τώρα κλήθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης να είναι γενικός αρχηγός και να βρει καινούργιο προπονητή.Προφανώς αν ο Βοτανικός προχωρήσει άμεσα θα αλλάξουν προς το καλύτερο και προς τα πάνω τα οικονομικά δεδομένα και άρα και τα περιθώρια επιλογών.

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Θρίλερ για πολύ γερά οπαδικά νεύρα στο Τσάμπιονς Λίγκ και χάρμα ιδέσθαι για τους μη οπαδούς των αγωνισθέντων ομάδων.

Η ισπανική Βιγιαρεάλ,το ” κίτρινο υποβρύχιο”προκάλεσε στο Μόναχο εγκεφαλικά και καρδιακά.

Δυο λεπτά

πριν το ματς με την Μπάγερν πάει στην παράταση με 1-1 στα γκολ η Βιγιαρεάλ έβαλε γκολ ,ισοφάρισε το ματς και πήρε την πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ημιτελικούς Τσάμπιονς Λιγκ.

Ψυχοφθόρο θρίλερ και στη Μαδρίτη.

Κανείς στη Ρεάλ παρά τις “νίλες” του 2018-19 με Γιουβέντους δεν πίστευε ότι η ευρισκόμενη ακέφαλη και σε πτώση Τσέλσι του Αμπράμοβιτς θα μπορούσε να αντισταθεί μετά το 3-1 και το χατ τρικ του Μπενζεμά στο Λονδίνο.

Κι όμως.Η Ρεάλ παραίπαιε ,βρέθηκε στο 75 να χάνει 3-0 και δεν φαινόταν φως γιαυτήν.

Ομως ήταν στον αγώνα ο Μόντριτς.Ο Κροάτης έκανε κάτι που μόνο 4-5 μεγάλοι παίκτες μπορούν να τολμήσουν σε τέτοια πίεση.Με εξωτερικό φάλτσο επιχείρησε ψηλοκρεμαστή πάσα σε 25-30 μέτρα σε παίκτη που είχε περιθώριο μερικών εκατοστών ανάμεσα σε δυο αντιπάλους.Ο Μόντριτς κινήθηκε σε αυτά τα εκατοστά και ο νεαρός Ροντρίγκο βρήκε τη μπάλλα στο πιάτο και με μονοκόμματο στην κίνηση έβαλε το γκολ της παράτασης .Ο Μπενζεμά στην παράταση έβαλε  το 4ο γκολ του στους δυο αγώνες με την Τσέλσι,12ο στο Τσάμπιονς Λίγκ και αυτό ήταν το γκολ πρόκρισης.