Αρχική Αθλητικα Ελληνικά “καφενεία” με προσωπικό λεγεωνάριους στα κύπελλα Ευρώπης!

Ελληνικά “καφενεία” με προσωπικό λεγεωνάριους στα κύπελλα Ευρώπης!

174

Ο Παναθηναϊκός όσο άντεχε ο Ιωαννίδης έπαιξε στα ίσια την γαλλική Ρεν στη Βρετάνη.Ο Ιωαννίδης κέρδισε το πέναλτυ ταλαιπωρούσε μαζί με τον Βαγιανίδη απο δεξιά την γαλλική ομάδα και ισοφάρισε νωρίς το γκολ που είχε δεχτεί με τραγική επιπολαιότητα ο Μπρινιόλι.Ο Ιταλός πήγε να πιάσει τη μπάλλα χωρίς τον κανόνα που λέει οτι ο τερματοφύλακας,όσο και έυκολο αν είναι το σουτ βάζει όλο το κορμί πίσω απο τη μπάλλα και τα πόδια κλειστά κάτω.Πέρασε ανάμεσα και θα είναι στις γνωστές φάσεις των αστείων γκολ.Ο Ιωανν.ιδης ισοφάρισε και πήρε και αποβολή του βασικού στοπερ της Ρεν.Ο ΠΑΟ κράτησε την κατοχή ως το τέλος του ημιχρόνου με το γνωστό αυτοματισμό (αυτισμό…)να κυκλοφορεί η μπάλλα ανούσια στο κέντρο.

Στο β ημίχρονο έκανε το ίδιο,αλλά φαίνονταν οι παίκτες του να έχουν αράξει στο καφενείο…Σώματα όρθια και προς τα πίσω στις πάσες και το πόδι να σηκώνεται σαν να χορεύουν… καραγκούνα λεγεωνάριοι που δεν την έχουν ακούσει καν.

Απο το …διάστημα φαινόταν ότι η Ρεν θα φύγει σε έναν αιφνιδιασμό αφού θα καταλάβαινε ότι και τρεις μέρες να έπαιζαν ο ΠΑΟ δεν θα άλλαζε τον …καραγκούνικο ρυθμό.

Εφυγαν έβαλαν το δεύτερο γκολ και στο τέλος ο γερο-Μάτιτς στα 35 του κέρδισε πέναλτυ απο έναν εκτός τόπου και χρόνου Ολλανδό του ΠΑΟ.

Η ΑΕΚ ηταν κάτι παρόμοιο στη Νέα Φιλαδέλφεια,αλλά έπαιζε με σαφώς πιο καλή ομάδα.Η Μαρσέϊγ είναι στο πάω ράφι και δεν είναι Ρεν.Ούτε η Γουέστ Χάμ είναι Αρσεναλ και Ρεάλ,ομάδες που Ολυμπιακός και ΑΕΚ με Έλληνες παίκτες στην πλειοψηφία κέρδιζαν.

Η πραγματικότητα πάντως είναι ότι και η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός προσπάθησαν περισσότερο κυνηγούσαν τις φάσεις και δεν ήταν αυτό το “αυτιστικό” ποδόσφαιρο του ΠΑΟ στο β ημίχρονο.Η ΑΕΚ έχασε 2-0 με δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις και αφού είχε ευκαιρίες να ισοφαρίσει .

Ο Ολυπιακός στεκόταν καλά στο Λονδίνο και απέναντι στην Γουέστ Χάμ του Μαυροπανου σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.Δεν ήταν ομως ο παλιός Ολυμπιακός και έχασε 1-0.

Ο ΠΑΟΚ επίσης δεν ήταν ο …γνωστός των 11 αήττητων διεθνών αγώνων και είναι ευχαριστημένος αφού προκρίνεται σίγουρα και δεν έχασε απο την Αμπερντήν στην Τούμπα.Τελικό 2-2- με εναλλαγές στο σκορ.

Ολυμπιακός,ΑΕΚ και ΠΑΟ δεν έχουν εξασφαλίσει πρόκριση. Η αναφορά μας σε “καφενεία σχετίζεται με τις παλιότερες εμφανίσεις των τριών ομάδων του πάλαι ποτέ ΠΟΚ που κέρδιζαν οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη.