Αρχική Αθλητικα Ελληνική επιτυχία με 4 στις 5 ομάδες στην ευρωπαϊκή πρόκριση!Ξανά έξω ο...

Ελληνική επιτυχία με 4 στις 5 ομάδες στην ευρωπαϊκή πρόκριση!Ξανά έξω ο Τσιτσιπάς…

381

Ο Ολυμπιακός σοβαρεύεται και στην σύνθεσή του έπαιξε με 4-5 Ελληνες κόντρα στην βελγική Γκένκ.

Δεν είχε βοήθεια από τους ξένους(όλοι κάτω ράφι είναι…)και αν ο Αλεξανδρόπουλος,τον οποίο πούλησε ως…άχρηστο ο Παναθηναϊκός γιατι έπιασε ,λέει,κορόϊδο τους πορτογάλους της Σπόρτιγκ…) δεν έδειχνε ότι είναι σοβαρή κλάση παίκτη θα είχε πρόβλημα.

Βέβαια τα πράγματα είχαν γίνει ευκολότερα αφού αποβλήθηκε παίκτης των Βέλγων.

Πάντως ο Αλεξανδρόπουλος στις καθυστερήσεις με προσωπικλή ενέργεια έκλεψε τη μπάλλα και εκτέλεσε εκτός περιοχής τους βέλγους κάνοντας το 1-1 και δίνοντα ςπρόκριση.

Κακός ήταν και ο ΠΑΟΚ και ένας από τους ελάχιστους Ελληνες που παίζουν ο νεαρός Κωνσταντέλιας τον έβγαλε από τη δύσκολη θέση κερδίζοντας πέναλτυ με το οποίο άνοιξε το σκορ.Στο τέλος ο ΠΑΟΚ έβαλε άλλα δυο γκολ,καθώς οι κροάτες της Χάϊντουκ βγήκαν μπροστά και άφησαν χώρους.

Με 10 έμεινε και ο Άρης σην παράταση και αποκλείστηκε στα πέναλτυ.Αυτή τη φορά έβαλε 2 Έλληνες στην ενδεκάδα απέναντι στη Δυναμό Κιέβου σε παιχνίδι που έγινε στο Βουκουρέστι.

Με την αναμενόμενη πρόκριση της ΑΕΚ επί της Δυναμό Ζάγκρεμπ το Σάββατο 4 στις 5 ελληνικές ομάδες προκρίνονται και είναι σημαντικοί οι βαθμοί ,ώστε να έχουμε περισσότερες ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ.

Ξανά στο…ασανσέρ ο Στέφανος Τσιτσιπάς.Μετά απο καλό παιχνίδι απέναντι στον Σέλτον και νίκη πήρε το…ασανσέρ για …κάτω.Αποκλείστηκε εύκολα με 2-0 απο τον Χουργκάζ και αφήνει το Σινσινάτι με μόλις μία νίκη.

Πάντως έχασαν και σχεδόν όλοι των πρώτων θέσεων του πίνακα,κάτι που δείχνει ότι μίκρυναν οι αποστάσεις για όλους και ο Τσιτσιπάς δεν θα χάσει τη θέση του στην κορυφαία 5άδα,στην οποία παραμένει καιρό,κάτι μοναδικό στην ελληνική ιστορία.