Αρχική Ελλαδα Απίστευτο! Λαθρεμπόριο(;) εμβολίων σε επώνυμους και ισχυρούς στην Ελλάδα!!!

Απίστευτο! Λαθρεμπόριο(;) εμβολίων σε επώνυμους και ισχυρούς στην Ελλάδα!!!

2966

 

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Απίστευτο αλλά – κατα πληροφορίες που απο τη φύση τους δεν είναι δυνατόν να επιβεβαιωθούν επίσημα και ενόρκως- είναι ,κατά την εκτίμησή μας, πέρα για πέρα αληθινό  στην μπανανία μας!..

Τα εμβόλια για τον κοροναϊό έγιναν ήδη αντικείμενο αισχρής,παράνομης,ανήθικης συναλλαγής και ήδη έχουν εμβολιαστεί εκτός κάθε σειράς,αλλά και εκτός κάθε επίσημης καταγραφής επώνυμοι,ισχυροί παράγοντες του τόπου που έχουν “μέσον”.

Το κόλπο απλό για αδίστακτους:

Κάθε μπουκαλάκι εμβολίου έχει δυνατότητα,συμφωνα με την ελληνική “πατέντα” να δώσει 5-7 δόσεις εμβολίου για ισάριθμα άτομα.

Οι μιλημένοι που έχουν μπάρμπα στην ιατρική και κυβερνητική κορώνη καταγράφουν 5 εμβολιασμούς και δηλώνουν ότι το περιεχόμενο εξαντλήθηκε.Μένουν άλλες δυο δόσεις όμως.Το μπουκαλάκι δεν πάει στα σκουπίδια,αλλά εμβολιάζονται (εκτός κάθε σειράς και καταγραφής;) άλλα δυο  άτομα.

Με τη μέθοδο αυτή και με συμμετοχή γιατρών σε καίριες θέσεις έχουν ήδη εμβολιαστεί -σύμφωνα με πληροφορίες μας-μεγαλοεπιχειρηματίες,μεγαλοδημοσιογράφοι και φυσικά συγγενείς και φίλοι πολιτικών που είναι στα μέσα και στα έξω.

Το θέμα του εμβολιασμού φαινόταν απο την αρχή να έχει τροπή και οσμή σκανδάλου καθώς η κυβερνητική εκπρόσωπος Α.Πελώνη (αναγκάστηκε απο το θόρυβο και)δήλωσε,μετά την αποκάλυψη εμβολιασμών κυβερνητικών παραγόντων που ανήκουν σε αθλητικές ομάδες και όχι ομάδες υψηλού κινδύνου, ότι είχε δοθεί οδηγία να εμβολιαστεί για λόγους συμβολικούς ΜΟΝΟ  η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία.Δηλαδή πρόεδρος Δημοκρατίας και αρχηγοί Κομμάτων,ώστε να βεβαιωθεί η κοινή γνώμη για την σύμφωνη γνώμη όλων στον εμβολιασμό.

Αίφνης ο υπουργός που ασχολείται με τα επικοινωνιακά Σκέρτσος δήλωνε δημόσια ότι εμβολιάστηκε και ο ίδιος στα πλαίσια σχετικής απόφασης της κυβέρνησης για εμβολιασμό όλης της κυβέρνησης ,αφού είναι στην πρώτη γραμμή.

Δεν έγινε(απο μας τουλάχιστον) αντιληπτό αν εννοεί απόφαση που έχει ληφθεί με πανηγυρικό και τυπικό χαρακτήρα,δηλαδή έχει καταγραφεί σε πρακτικά ή εννοεί απόφαση “στο μιλητό”.

Γιαυτό έχει αξία(αυτό είπαμε και στην πρωϊνή σημερινή εκπομπή του Κώστα Ουίλς στο ράδιο ΑΡΤ 90,6) να αναζητήσουν οι αρμόδιοι δικαστικοί τυχόν γραπτή σε πρακτικά κυβερνητική απόφαση, γιατί θα έχει αξία η διατύπωσή της, καθότι ο κ.Σκέρτσος μίλησε για πρώτη γραμμή στην οποία είναι η κυβέρνηση.

Προφανώς ο Υπουργός αυτός εννοεί ότι μόνο η ελληνική κυβέρνηση είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης και οι υπόλοιπες κυβερνήσεις παίζουν… πασιέντζες σε κάποιες πίσω γραμμές και ένεκα τούτου η κ.Μέρκελ δήλωσε ότι θα εμβολιαστεί όταν έρθει η σειρά της…

Είναι δυνατόν βέβαια να εννοεί τις σημαντικές κυβερνήσεις και σε αυτές να κατατάσσει την ελληνική,ενώ η γερμανική προφανώς είναι ασήμαντη κυβέρνηση,ασήμαντης μικρής χώρας.

Η Ελλάδα πήρε αισχρά μικρό αριθμό εμβολίων αν και στις καίριες θέσεις των τριών φαρμακευτικών κολοσσών είναι Ελληνες,δηλαδή Μπουρλάς(Φάϊζερ),Παγκαλος(ΑΣΤΡΑ ΖΕΝΕΚΑ)και Σεϊκέλις(ΝΟΒΑΡΤΙΣ),ενώ το Ισραήλ έχει ήδη εμβολιάσει περίπου 2 εκατομ κατοίκων του και μάλιστα με σειρά και τάξη ,ανάλογα με τους κινδύνους και όχι ανάλογα με το μέσον που έχει κανείς για να κάνει στη συνέχεια “περατζάδες” .

Είναι αληθές ότι ,σύμφωνα με τα στοιχεία ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων έχουν πεθάνει από κοροναϊό 600 δημοσιογράφοι και ότι δίδεται προτεραιότητα σε εμβολιασμούς δημοσιογράφων που τρέχουν στο πεζοδρόμιο και σε νοσοκομεία να καλύψουν ρεπορτάζ κοροναϊού.

Το ερώτημα που απευθύνουμε είναι: εχει ληφθεί μέριμνα εμβολιασμού δημοσιογράφων αυτής της κατηγορίας στην Ελλάδα;

Από την δική μας έρευνα,ακούσαμε ηχηρά ονόματα ως εμβολιασθέντα με τον τρόπο αυτό,αλλά καθώς δεν είναι δυνατόν να έχουμε ντοκουμέντα με νόμιμο τρόπο καλούμε την Δικαιοσύνη να ξεκινήσει μια έρευνα για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις πληροφορίες αυτές.

Με όποια αξιοπιστία θα έχει η έρευνά της βέβαια.Το σημειώνουμε καθώς πιά γίνεται φανερό ότι έχουμε Δικαιοσύνη δυο “τάξεων”.Μία για τους ισχυρούς και μία για τους υπόλοιπους.Μια Δικαιοσύνη που αποτελείται από “βλάκες” δικαστικούς λειτουργούς και μια απο “εξυπνους”.Ετσι οι βλάκες εργάζονται 3-4 χρόνια φτιάχνουν ογκώδεις δικογραφίες για επώνυμους και σε δίκες που κρατούν 4-5 χρόνια για τους ισχυρούς έξυπνοι δικαστές τους αθωώνουν.

Π.χ. ο Λαυρεντιάδης αθωώθηκε σχεδόν για βαρύτατες κατηγορίες ,τις οποίες απήγγειλε η Δικαιοσύνη μετά έρευνα πολλών ετών.Καταδικάστηκε για κάτι “ψιλά” που θα καθαρίσουν κι αυτά στο β βαθμό,εκτός και αν βρεθεί εισαγγελέας και ασκήσει έφεση…

Σε 3 ημέρες(15/1) η Ολομέλεια του Συμβουλίου Επικρατείας ξανασυνεδριάζει για να ρίξει ένα χαστούκι στους συνταξιούχους και να μην λάβουν όσα δικαιούνται(2,5 δις συνολικά) με βάση άλλη απόφαση της ίδιας Ολομέλειας του ίδιου δικαστηρίου,την απόφαση 2287-2288/2015.

Οταν το θέμα λύεται απο την Ολομέλεια δεν νοείται ξανά Ολομέλεια για το ίδιο θέμα σε κράτη που λειτουργούν με νομιμότητα και διαφάνεια.

Αυτά μας είπαν όταν ζητήσαμε να ξανακρίνει η αρμόδια Ολομέλεια το σκάνδαλο του ενταφιασμού της λίστας Λαγκάρντ και των άλλων λιστών που περιέχουν ληστές του δημοσίου χρήματος μεταξύ ολίγων νομίμων…

Εκεί όμως είναι οι ισχυροί…Εν προκειμένω είναι συνταξιούχοι της κατώτερης τάξης…

Σε αυτή τη μπανανία  πχ.είχε διαταχθεί έλεγχος σε κατασκευές ενός ζάμπλουτου πανίσχυρου εξουσιαστή της χώρας μας.

Εχουμε στα χέρια μας έγγραφο ,το οποίο λέει ότι ο αρμόδιος ελεγκτής δεν πήγε να κάνει τον έλεγχο και να (ξανα)βεβαιώσει παρανομίες ,γιατί η υπηρεσία δεν είχε διαθέσιμο αυτοκίνητο και καύσιμα για να κινηθεί!!!

Οπως το διαβάζετε…Γραμμένο σε επίσημο έγγραφο!!!

ΥΓΑλήθεια μήπως μας είπαν για δρακόντεια μέτρα φρούρησης εμβολίων γιατί είχαν υπόψη τους το λαθρεμπόριο εμβολίων για ισχυρούς και επώνυμους;

ΥΓ.Θα πει κανείς: ποια αξιοπιστία μπορεί να έχουν οι δικές μας πληροφορίες.Προφανώς το περιμένουμε.Είναι η χώρα μας στην οποία ξεδιάντροπα διάφοροι επώνυμοι αρθρογράφοι συγκρίνουν τα ανθρωπόρφα (ακροδεξιοί,ρατσιστές κλπ)που εισέβαλαν με νεκρούς στο Καπιτώλιο με τους “αγανακτισμένους”.

Στις 29 Ιουνίου 2015 ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη ,η οποία είπε σε τηλεόραση ότι εξετάζεται η δυνατότητα να εισβάλλουν στο Μαξίμου (του Τσίπρα)διαφωνούντες με την πολιτική του…

Οι αξιόπιστοι έχουν ονόματα βαριά…