Αρχική Αθλητικα Ενας γελοίος τύπος(Τενχα) σε μια μεγάλη (Μάντσεστερ) ομάδα…

Ενας γελοίος τύπος(Τενχα) σε μια μεγάλη (Μάντσεστερ) ομάδα…

16

 

Ο εικονιζόμενος τύπος έχει ξεπεράσει από την περσινή χρονιά κάθε όριο προπονητικής γελοιότητας στην μεγαλύτερηπαγκοσμίως ομάδα ως τώρα.Την Μάντσεστερ.Κάποιος τον προσέλαβε και από πέρυσι φαινόταν ότι ονειρεύεται μια Μάντσεστερ καλύτερη από την…Χερενφέϊν και στο δρόμο να γίνει…σαν τον Αγιαξ.

Σαν,ας πουμε,να πάρει ένα προπονητή ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟ και να ονειρεύεται να τον κάνει καλύτερο απο τις …Κουκουβάουνες στο δρόμο να γίνει σαν τον Άρη…

Πέρυσι είχαν γλέντια με την Μάντσεστερ πολλοί και ιδιαίτερα η Μπράϊτον,η οποία την κέρδιζε για πλάκα μέσα και έξω.

Το Σάββατο έπαιζε δεύτερη αγωνιστική με την Μπράϊτον εκτός.Η Μπράϊτον έχει προσλάβει έναν 30χρονο ως προπονητή σπάζοντας το ρεκόρ του νεαρότερου προπονητή στην Πρέμιερ Λίγκ.

Και το γλέντι συνεχίστηκε…Ο εικονιζόμενος γελοίος έστησε την Μάντσεστερ με την ίδια ψυχολογία που στήνεται στο Μπερναμπέου απέναντι στη Ρεάλ ο Α.Ο Κρέστενα.

Η Μπράϊτον προηγήθηκε απέναντι στο συνονθύλευμα το οποίο είχε αξιόπιστη άμυνα και τους Μέϊνου και Φερνάντεζ στα χάφ.

Με τη βοήθεια της τύχης η Μάντσεστερ ισοφάρισε στο β ημίχρονο και ο προπονητής της Μπράϊτον βλέποντας τον ψοφοδεή Α.Ο.Κρέστενα απέναντι στα τελευταία 10 λετπά έκανε όλες τις αλλαγές και σήμανε επίθεση με τρέξιμο.

Τους έβαλε μέσα στην περιοχή καθώς ο πέραν πάσης προπονητικής γελοιότητας έκανε αλλαγές στην…άμυνα και έβγαλε και τον…Φερνάντεζ μέσα σε αποδοκιμασίες.

Είχε βάλει ήδη μέσα τον μισό …Αγιαξ της εποχής του,ο οποίος απλώς έπαιρνε πρωταθλήματα Ολλανδίας και ως εκεί…

Στις καθυστερήσεις η Μπράϊτον με χαρακτηριστική άνεση έβαλε και το δεύτερο γκολ και τέλος.

Eπί σερ Άλεξ Φέργκιουσον η Μάντσεστερ είχε 11 μαραθωδρόμους και ταυτόχρονα σπρίντερ κάθε στιγμή στον αγωνιστικό χώρο και καθένας έπαιζε για τον άλλο.

Επι του γελοίου έχει 11 που παίζει καθένας για τον…ατζέντη του και ζήτημα αν εκτός των Μέϊνου-Φερνάντεζ κάνουν 4-5 χιλιόμετρα σε κάθε μάτς,όταν θα έπρεπε να κάνουν μεταξύ 12-14 χιλιομέτρων ΟΛΟΙ εκτός του τερματοφύλακα…

Βρε ουουουστ από το Μάντσεστερ!..

 

ΥΓ.Η σύγκριση της σοβαρότητας με τη γελοιότητα ήρθε λίγο αργότερα.

Η Ίπσουιτς προηγήθηκε στο 7 μέσα στην έδρα της Σίτυ.Και στο 12ο λεπτό το σκορ είχε γίνει 3-1 υπέρ της Σίτυ.

Η ομάδα του γελοίου κρατούσε στο ημίχρονο τη μπάλλα στην περιοχή της με πασούλες,ενώ έχανε για να πάει στα αποδυτήρια χάνοντας μόνο με 1-0…