Αρχική Αθλητικα Ένώ έρχονται ισόβια για το φόνο στη Νέα Φιλαδέλφεια ένας κροάτης έσωσε...

Ένώ έρχονται ισόβια για το φόνο στη Νέα Φιλαδέλφεια ένας κροάτης έσωσε την ΑΕΚ !..-Διώχνουν τον καραγκιόζη που κάθεται στον πάγκο της Μάντσεστερ!

390

Ο πρώην παίκτης της Δυναμό Ζάγκρεμπ και μέλος της περίφημης εθνικής Κροατίας ο Ντομαγκόϊ Βίντα έδωσε στις καθυστερήσεις των…καθυστερήσεων την πρόκριση της ΑΕΚ επί της πρώην ομάδας του.

Μιας ΑΕΚ η οποία διαφημισε την λατινοαποικία της σαν παικταράδες απο άλλο πλανήτη και (εξαιρουμένου του Ισπανού παικταρά Αραούχο )με απόδοση για τα μπάζα θα την είχαν στείλει στον αποκλεισμό καθώς ως το 92 έχαναν στο δήπεσό τους με 2-0…

Ο Αραούχο έβαλε το 2-1 στις καθυστερήσεις 92 και στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων έκανε ένα πολύ δύσκολο κοντρόλ και πήρε την ταυτότητα του αντιπάλου του.Εκείνος έκανε πέναλτυ με το χέρι,ο διαιτητής για τα μπάζα δεν πήρε μυρωδιά,αλλά το “μηχάνημα” τον επανέφερε.Ο πολυδιαφημισμένος Γκαρσία ανέλαβε την εκτέλεση ο τερματοφύλακας (πέρασε και απο την Ελλάδα απέκρουσε,αλλά ο Βίντα ακολούθησε τη φάση και με κεφαλιά εδωσε την πρόκριση στην ΑΕΚ με τελικό 2-2.

Τη Δευτέρα έρχεται στην Αθήνα ο πρωθυπουργός της Κροατίας για να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των ερευνών και τις ενέργειες της ελληνικής Δικαιοσύνης καθώς τα γνωστά παραμύθια περί της δήθεν ανεξάρτητης ελληνικής Δικαιοσύνης δεν περνούν στην Ευρώπη.

Το ταξίδι γινεται γιατί ο κίνδυνος ισοβίων για αρκετούς είναι προ των πυλών.Ιδιαίτερα για εκείνον τον οπαδό του Παναθηναϊκού, ο οποίος φαίνεται να είναι ο καθοδηγητής των κροατών χούλιγκανς.

Με δεδομένα τα ισόβια που έπεσαν σε πολλούς για την δολοφονία του Αλκη Καμπανού για τον φυσικό αυτουργό και όσους κριθούν ηθικοί αυτουργοί τα ισόβια φαίνονται προ των πυλών και στον θάνατο του Μιχάλη Κατσουρή,του οποίου οι γονείς τιμήθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια προ και μετά τον αγώνα με τη Δυναμό.

Πάντως η Αστυνομία ανέλαβε ήδη δράση και κάνουν το γύρο οι φωτογραφίες με την Αστυνομία να ελέγχει σωματικά οπαδούς κατά την είσοδο.

ΑΓΓΛΙΑ

Ο  Ελληνοαυστραλός Αγγελος Ποστέκογλου πέρασε από την Ελλάδα ως προπονητής,αλλά κρίθηκε ακατάλληλος.

Μετά τη φημισμένη Σέλτικ ανέλαβε φέτος την Τότενναμ και πούλησε τον Χάρι Κέϊν στη Μπάγερν για να κάνει καλύτερη την Τόττεναμ.

Μετά το 2-2 εκτός με την Μπρέντφορντ υποδέχθηκε την (μία είναι…)Μάντσεστερ,η οποία στον πάγκο της έχει τον καλό για κάτω ράφια,αλλά καραγκιοζέ προπονητικά για τα πάνω Ολλανδό Χάγκ.

Ο Ποστέκογλου τον στέλνει στην έξοδο,αφού με χαρακτηριστική ευκολία τον νίκησε 2-0…