Αρχική Διεθνη ΣΟΣ!Επίθεση τζιχαντιστών με νεκρούς στο κέντρο της Βιέννης-Απόρρητο σήμα της Ιντεπόλ για...

ΣΟΣ!Επίθεση τζιχαντιστών με νεκρούς στο κέντρο της Βιέννης-Απόρρητο σήμα της Ιντεπόλ για συναγερμό και στην Ελλάδα!Βίντεο

1267

 

Η Αυστρία δοκιμάζει και δοκιμάζεται από την πιο οργανωμένη και αιματηρή επίθεση στην εποχή της Ερντογανικής επίθεσης κατά της Ευρώπης.

Στο κέντρο της Βιέννης τρομοκράτες εξαπέλυσαν το βράδυ της Δευτέρας οργανωμένη και μαζική επίθεση και καταγράφονται σε βίντεο απο κάμερες ασφαλείας να εκτελούν εν ψυχρώ (φωτογραφια κατω)και με χαριστική βολή μάλιστα έναν ψηλό νεαρό αυστριακό, ο οποίος βρέθηκε εγκλωβισμένος σε πεζόδρομο τον οποίο είχαν καταλάβει οι τρομοκράτες.

Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες ακόμα για το αν η επίθεση έγινε με στόχο συναγωγή η απλώς έγινε κοντά στην συναγωγή.Σύγχυση υπάρχει και για τον αριθμό των τρομοκρατών που φόρεσαν άσπρες στολές με βαρύ οπλισμό ,ως να αποτελούσαν συγκεκριμένη πολεμική αποστολή.Η Αστυνομία της Βιέννης ζήτησε απο τον κόσμο να μείνει στα σπίτια του,καθώς η επίθεση θυμίζει την οργάνωση στο Μπατακλάν ,στο Παρίσι.

Προφανώς δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Αυστρία πρωταγωνιστεί στην ευρωπαϊκή αντίδραση απέναντι στις προσπάθειες του Ερντογάν να γεμίσει με λαθρομενάστες την Ευρώπη και είναι η πρώτη χώρα που έστειλε και εμψυχο δυναμικό,αλλά και μηχανήματα στα ελληνοτουρκικά σύνορα και μετέχουν στη δύναμη αποτροπής της εισβολής που είχε προετοιμάσει ο Ερντογάν με τις υπηρεσίες του.

Επίσης στην Αυστρία ακολουθείται η πιο σκληρή γραμμή και έχουν γίνει και μαζικές συλλήψεις και μαζικές απελάσεις ακραίων στοιχείων που “σιτίζονται” σε καλυμένα με θρησκευτικό μανδύα ορμητήρια τρομοκρατών που κινούνται απο μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας και άλλων χωρών.

Η επίθεση γίνεται λιγο πριν ανοίξουν οι κάλπες της Τρίτης για τις εκλογές στις ΗΠΑ και προφανώς και αυτό δεν είναι τυχαίο.

Μέχρι αργά οι αυστριακές αρχές επιβεβαίωναν την επίθεση,την ύπαρξη νεκρών μεταξύ πολιτών και τρομοκρατών,αλλά τελικό απολογισμό δεν πρόκειται να κάνουν σύντομα ,αφού στο κέντρο της πόλης γίνονταν κυριολεκτικά μάχες κλεφτοπολέμου μεταξύ τρομοκρατών και αστυνομίας με παράπλέυρες απώλειες άτυχους πολίτες.

Οι πληροφορίες σήμερα το πρωί κάνουν λόγο για τέσσερις(4)επιβεβαιωμένους νεκρούς(3 πολίτες,ένας τζιχαντιστής) και περίπου 10 τραυματίες,εκ των οποίων 6-7 σε σοβαρή έως κρίσιμη κατάσταση. νεκρούς. Με το φως της ημέρας θα γίνει καταμέτρηση δραστών και απωλειών εκ νέου ,ενώ παράλλληλα ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας,ώστε οι ειδικές δυνάμεις να ξεκαθαρίσουν τον αριθμό των δραστών και πόσοι και ποιοί διαφεύγουν.

Ο Καγκελάριος Κούρτς μίλησε για στρατό σε στρατηγικά σημεία της Αυστρίας απο σήμερα και σε αόριστη διάρκεια ,άρχισαν έλεγχοι στα σύνορα με την Τσεχία,από την οποία εισήλθε τουλάχιστον ένας εκ των δραστών και οι ηγέτες της Ευρώπης κάνουν δηλώσεις αποδοκιμασίας και αποφασιστικής δράσης εναντίον της τρομοκρατίας.

Συμφωνα με πληροφορίες η Ιντερπόλ με άκρως απόρρητα σήματά της ενημέρωσε τις ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων και την Ελλάδα για λήψη έκτακτων μέτρων ασφαλείας απέναντι σε επικείμενες τρομοκρατικές επιθέσεις σε σταθμούς τρένων,πλατείες με πεζόδρομους,εμπορικά κέντρα με μαζική παρουσία κόσμου,πλατείες με εκκλησίες ή μουσεία.

Οι πιο πολλές ευρωπαϊκές χώρες μεταξύ αυτών και η Ελλάδα εδώ και 10 ημέρες,από την έκδοση των απόρρητων αυτών σημάτων έχουν αυξημένα μέτρα πρόληψης με αστυνομικούς με πολιτικά,έκτακτες κάμερες παρακολούθησης και φυσικά με παρακολούθηση επικοινωνιών.