Αρχική Ελλαδα Η Εσθήρ Κοέν ,τα απάνθρωπα κολαστήρια και σύγχρονοι υποκριτές και Φαρισαίοι ...

Η Εσθήρ Κοέν ,τα απάνθρωπα κολαστήρια και σύγχρονοι υποκριτές και Φαρισαίοι στα Κοινοβούλια!..

1204

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

“Με το θάνατό μας ο κόσμος πρέπει να μάθει ότι ο άνθρωπος δεν πρέπει να είναι απάνθρωπος”.

Με αυτά τα λόγια η Γιαννιώτισα Εσθηρ Κοέν είχε απευθυνθεί το 2014 στον τότε πρόεδρο της Γερμανίας Γκάουκ,ο οποίος την συνάντησε και μέσα απο αυτή τη συνάντηση ζήτησε συγνώμη για τις χιτλερικές θηριωδίες.

Η Ελλάδα τις πλήρωσε πανάκριβα και σε έμψυχο “υλικό” αφού έχασαν τη ζωή τους και στα στρατόπεδα συγκέντρωσης πολλοί Ελληνες και κυρίως η πλειιψηφία όλων όσων είχαν εβραϊκό θρήσκευμα.

Από την οικογένεια της Εσθήρ εκείνη μονο επέζησε  και δολοφονήθηκαν στα στρατόπεδα οι γονείς της και τα 5 αδέλφια της.Από τους Γιαννιώτες με εβραϊκό θρήσκευμα μεταφέρθηκαν στα κολαστήρια στις 25 Μαρτίου(…)1944 πάνω απο 185ο και επέστρεψαν λίγες δεκάδες.

Χαρακτηριστική είναι η αφήγηση:

“Πήγα στο σπίτι μου και χτύπησα την πόρτα.Βγήκε κάποιος και μου είπε τι θέλω.Του είπα ότι αυτό είναι το σπίτι μου.Μου απάντησε :Εξαφανίσου για να μην σε θάψω εγώ ,αφού δεν σε έθαψαν εκεί που πήγες”!

Τέτοιοι πλιατσικολόγοι και μαυραγορίτες της Κατοχής στη συνέχεια έγιναν “αφεντικά” στη χώρα και πολλοί απο αυτούς χρηματοδότες των ναζιστικών μορφωμάτων που ξεφύτρωσαν και υπάρχουν ακόμα στην Ελλάδα και ας υπέφερε τόσο απο τις ναζιστικές θηριωδίες…

Αρκετοί απο τους ψηφοφόρους τους δεν είναι τόσο αθώοι στο παρελθόν όσο δηλώνουν…

Παρένθεση 1:Στα απάνθρωπα χνάρια των χιτλερικών κινείται εμφανώς ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Όρμπαν και το Κόμμα του,στο οποίο ανήκει ο ευρωβουλευτής που είναι παντρεμένος με την κυρία που όρισε ο Ορμπαν ανώτατη δικαστίνα στην Ουγγαρία.Ο ευρωβουλευτής (φωτογραφία πανω)που δήλωνε “πατριώτης,οικογενειάρχης με ήθος και πιστός Χριστιανός” είναι αυτός που πήδηξε απο υδροροή για να μην τον πιάσει η βελγική αστυνομία σε όργιο σεξ με ναρκωτικά που βρέθηκαν στην τσάντα του στις Βρυξέλλες.Τον έπιασαν τελικά και έγινε μέγα θέμα διεθνώς…Κλείνει η παρένθεση και πολύ κράτησε για ένα απάνθρωπο ανθρωπάριο της ακροδεξιάς κυβέρνησης της Ουγγαρίας.

Παρένθεση 2: Πατριώτης με ήθος δηλώνει και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου ,βασικό στέλεχος του Αλαφούζου και σήμερα βουλευτής του Κυριάκου Μητσοτάκη.Σε ζωντανή εκπομπή είπε σε συνομιλητή του να πάρει τα χαρτιά που αποδεικνύουν παράλληλο σύστημα εγγραφής κρουσμάτων κορονοϊού από…ιδιωτική εταιρεία(!!!) και “να τα βάλει εκεί που ξέρει”!

Και ακόμα δεν έχει διαγραφεί από τη Νέα Δημοκρατία,η οποία κατά τα λοιπά είναι Κόμμα με αρχές και αξίες και γιαυτό άλλος βουλευτής της από την ίδια αλαφούζεια πηγη(Μπογδάνος) προκάλεσε ΕΔΕ εναντίον στρατιωτικού διότι στα σοσιαλ μιντια εκφράστηκε απρεπώς και υβριστικώς για τον Μπογδάνο,τον Χαρδαλιά και τα…ΜΑΤ!!!

Η σχολή αυτή είναι που ήθελε με πρόταση Μπάμπη Παπαδημητρίου να βρεθεί μια φόρμουλα για συγκυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με την “καλή εκδοχή της Χρυσής Αυγής”.

Δηλαδή αν δήλωναν οι χρυσαυγίτες  όπως αυτός που ο ευρωβουλευτής του Όρμπαν ότι είναι “πιστοί πατριώτες,οικογενειάρχες,χριστιανοί” και μάλιστα στην οικογένεια έχουν και δικαστές όλα καλά…

Στο ελληνικό κοινοβούλιο υπάρχουν σήμερα αρκετοί που προσκυνούν υποκριτικά αι φαρισαϊακά τα μνημεία του Ολοκαυτώματος και πριν μερικά χρόνια οι ίδιοι προωθούσαν τις ναζιστικές-χιτλερικές “ιδέες”…Ουαί!..

Μακριά απο τα βλέμματα αυτός ο Ουγγρος ακροδεξιός βουλευτής με την σύζυγο ανώτατη δικαστίνα μπορούσε να κάνει τα ακριβως αντίθετα από αυτά που δήλωνε ως πιστεύω…

Αυτά ακριβώς έκαναν και στην προσωπική τους ζωή ο Χίτλερ και διάφορα ανθρωποειδή που είχε στον πυρήνα της εξουσίας τους.

Για αυτά τα ανθρωποειδή ομιλεί η Εσθηρ Κοέν στο βίντεο που ακολουθεί και το δημοσιεύουμε και εμείς για να θυμηθούμε ότι δεν είναι μακριά όλα αυτά: