Αρχική Αθλητικα Εχασε η Μαρία,γιοκ οικογενειακό μετάλιο και νέο ταξίδι στο Παρίσι για τον...

Εχασε η Μαρία,γιοκ οικογενειακό μετάλιο και νέο ταξίδι στο Παρίσι για τον Κυριάκο…

33

Η 29χρονη Μαρία Σάκκαρη ,Νο8 στην παγκόσμια κατάταξη τένις μέχρι τα μισά του παιχνιδιού της με την 22χρονη Ουκρανή Μάρτα Κόστιουκ(Νο 19 στην κατάταξη) φαινόταν ότι θα κερδίσει.

Διάφορα ελληνικά ΜΜΕ έγραφαν ήδη ότι πάει για τελικό διότι αποκλείστηκε η αμερικανίδα Κόκο Γκοφ και άρα οι άλλες είναι κατώτερες και ο δρόμος για μετάλλιο χρυσό η ασημένιο σε έναν μεγάλο τελικό,ανοιχτός.

Είδαμε και εμείς και άλλοι σε “τυχαίο”στιγμιότυπο της κρατικής τηλεόρασης τον Κυριάκο με το καπελλάκι του να μπαίνει στο γήπεδο να παρακολουθήσει τον αγώνα στον οποίο ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε με 2-1 σετ.

Δεδομένης είναι η δημόσια ανακοίνωση ότι ο πρωθυπουργικός γυιός και διάδοχος(κατά την μηνυματικού χαρακτήρα φωτογραφιση των πρόσφατων γιορτών με τα κάλαντα)είναι σε σοβαρή σχέση με την Μαρία,κόρη υποψήφιας βουλευτίνας της ΝΔ και παλαιάς πρωταθλήτριας του τένις Αγγελικής Κανελλοπούλου.

Με δεδομένη την αγάπη του Κυριάκου για το τένις(πρόσφατα το μάθαμε σε συνέντευξή του ότι παίζει κιόλας)ήταν πέρα απο βέβαιο ότι αν η Μαρία θα έφτανε στον τελικό ή ημιτελικό και πήγαινε για Ολυμπιακό μετάλλιο ο Κυριάκος θα ήταν στο Παρίσι για να δει με όλη την οικογένεια τον αγώνα.

Αν σκεφτεί κανείς ότι γενιές και γενιές διαβάζουν το μετάλλιο που κέρδισε ο βασιλικός γυιός στην Ολυμπιάδα θα ήταν μια σούπερ εξέλιξη και για την ιδιωτική και για την δημόσια εικόνα.

Η συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων ήταν μαζί της(όχι πάντως οι θεατές του αγώνα…) στον αγώνα με την Κόστιουκ,η οποία βέβαια είναι πιο σικάτη και όμορφη,αλλά για τένις μιλάμε.

Ελάχιστοι θα ήταν εναντίον της  από θυμό για την πρωθυπουργική οικογένεια καί όχι φυσικά για τη συμπαθέστατη Μαρία.Σε αυτούς τους ελάχιστους προφανώς και όλα τα θύματα(εκτός ημών…) υποκλοπών απο τις κρατικές υπηρεσίες  του Κυριακου…

Από τα μέσα του παιχνιδιού και μετά πάντως η Μαρία φάνηκε κουρασμέη και αυτό της έβγαινε και στο παιχνίδι και στα λόγια…

Εχασε μια μεγάλη ευκαιρία να πάρει την πρόκριση καθώς προηγήθηκε 1-0 και στο δεύτερο σετ προηγήθηκε με μπρέϊκ ακόμα και στα “τάϊμπρέϊκ”.

Το έχασε όμως και στο τρίτο σετ φαινόταν αποσυντονισμένη και έχασε με 6-4.

Κρίμα…Ηταν πραγματικά ευκαιρία για ένα μετάλλιο για την Ελλάδα,δεδομένου ότι ο Νο 11 στην παγκόσμια καταταξη Τσιτσιπάς(παίζει αύριο με τον επικίνδυνα καλό και Νο 18 της κατάταξης Αργεντινό Σεμπαστιάν Μπαέζ) έχει ασύγκριτα πολύ πιο δύσκολο έργο…