Αρχική Ελλαδα Μην πιστεύετε Fake News του Σόρος!Παράδεισος η Ελλάδα για δημοσιογράφους,παραδεισένιος γείτονας ο...

Μην πιστεύετε Fake News του Σόρος!Παράδεισος η Ελλάδα για δημοσιογράφους,παραδεισένιος γείτονας ο Ερντογάν.Είμαστε ευτυχείς(και)γιατί έχουμε προεδρίνα με τέσσερα(4)δαχτυλίδια !

1179

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Τα μάθατε τα νέα;

Η έκθεση των δημοσιογράφων χωρίς σύνορα είναι μια αναξιόπιστη έκθεση που την κινεί ο Σόρος και τα παρακλάδια του και μεταξύ άλλων έχουν βάλει στόχο την Ελλάδα και την κατηγορούν για “δηθεν ανελευθερία του Τύπου…”

Γράφει σχετικά ηλικιωμένος αρκετά δημοσιογράφος του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ:

“Οι «Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα», μια ΜΚΟ με έδρα στο Παρίσι που χρηματοδοτείται από ξένες τράπεζες και τον Σόρος, ιδρύθηκε από φιλο-Τραμπικό δημοσιογράφο ο οποίος υποστηρίχθηκε από τη Μαρίν Λεπέν, έκριναν ότι ο ελληνικός Τύπος είναι σε χειρότερη κατάσταση απ’ ό,τι στο Μπουρούντι και λίγο καλύτερη απ’ ό,τι στη Ζάμπια – Μια οργάνωση όμως με σπόνσορες που της θέτουν σύνορα δεν είναι η καλύτερη για να κρίνει την αξιοπιστία του παγκόσμιου Τύπου…”

Και προσθέτει επίσης:

“…Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Φαντάζει σκληρό, αλλά είναι απολύτως πραγματικό. Το εύρος της επιρροής και η λειτουργία των ΜΜΕ ως πυλώνα της δημοκρατίας και δικλίδας δημοκρατικού ελέγχου αμφισβητούνται. Δικαίως. Σε αρκετές χώρες του πλανήτη εμφανίζεται πλημμυρίδα παραπλανητικών ή ψευδών ειδήσεων. Διακινείται κατασκευασμένο και κατευθυνόμενο ενημερωτικό υλικό με σκοπό την παραπληροφόρηση, την εντυπωσιθηρία ή τη μονομερή εξυπηρέτηση πολιτικών, οικονομικών, εμπορικών συμφερόντων. Αρκετές από αυτές τις διάσπαρτες χώρες-μαύρες τρύπες διαφθοράς στον παγκόσμιο χάρτη έχουν βίαιο παρελθόν, αλλά και βάναυσο παρόν.

Με συνεχείς απειλές, αυθαίρετες διώξεις, φυλακίσεις και επιλεκτικές δολοφονίες από συμμορίες παρακρατικών και μαφίες του οργανωμένου εγκλήματος κατά αξιόπιστων δημοσιογράφων στοχεύουν στην εξόντωση της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας και των αδέσμευτων, συνεπών επαγγελματιών της. Εκείνων των ευσυνείδητων καθημερινών ηρώων της ενημέρωσης που επιμένουν να λειτουργούν με αξιοπρέπεια στις ζοφερές συνθήκες φίμωσης του Τύπου, κρατικής καταστολής, καταχρηστικών και δρακόντειων νόμων που απαγορεύουν τον πλουραλισμό και τον σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα…”

Ο ίδιος δημοσιογράφος που καταγγέλει τον άτιμο τον Σόρος στην κηδεία του ενταφιασθέντος στον μακρινό λακωνικό Γερολιμένα Θέμου Αναστασιάδη είπε για τον Θέμο δίνοντας το “μέτρο” του αγωνιστή δημοσιογράφου-επιχειρηματία στη χώρα της ελευθερίας του Τύπου,την Ελλάδα:

“…Δούλεψες πεισματικά, δραστήρια, σκληρά, κατέγραψες επιτυχίες κι επιτεύγματα με πάθος, εντιμότητα, δυναμισμό και αυταπάρνηση.
Έζησες ευτυχισμένα, έχοντας κοντά σου μια υπέροχη και αφοσιωμένη σύζυγο, συμπαραστάτη στο πλευρό σου, συντιμονιέρισα στη ρότα σου που σε τίμησε και σε αγάπησε όσο κανείς, μέχρι τέλους…

…Κι ακόμα περισσότερο, στάθηκες λεβέντικα και με αξιοπρέπεια σε αυτό το κόσμο.
Με πηγαία και ακατανίκητη αισιοδοξία στο δημόσιο χώρο.
Με ψυχραιμία και μαχητικότητα σε μπουρίνια και μπουνάτσες.
Με μεγαλείο ψυχής και περίσσευμα θάρρους,απέναντι σε συσκοτίσεις, ύβρεις και αγελαίες συκοφαντίες.
Πρωτοστάτησες με γραφή ανεξίτηλη και βγήκες παλικαρίσια κόντρα στη κακοβουλία τα κυνηγητά και τα παραφυλάγματα ασπόνδυλων δειλών.
Πολέμησες με την ευθύβολη πένα σου απειλές, εκβιασμούς και κακεντρέχειες από μικρόψυχα ανθρωπάκια.
Γιατί ήσουν παραδειγματικά δημοκράτης.
Ποτέ λιποτάκτης από τις αρχές σου και ποτέ φυγόμαχος από τις αξίες σου.
Πάντα πνευματώδης και εμπνευσμένος.
Σταθερά ανήσυχος και ερευνητικός.
Διαρκώς πολιτικά εύψυχος και κοινωνικά ευαίσθητος.
Μονίμως αλληλέγγυος και σπλαχνικός…”

Ξύνουμε λίγο το κεφάλι μας:

Τα έκαναν αυτά όλα στο Θέμο Αναστασιάδη;Εδώ ή στην Ελβετία;

Για εδώ δεν φαίνεται πιθανό,αφού κατα τα γραφόμενά του στην Ελλάδα η δημοσιογραφία ασκείται ανεμπόδιστα και καλύτερα από τη…Μπουργκίνα Φάσο και οι καταδίκες της Ελλάδας στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι fake.

Δεν είναι όποιος δημοσιογράφος αυτός που τα γράφει.Μέχρι και με τον Γιώργο Παπαχρήστο έχει συνεργαστεί στενά,άρα ξέρει από πρώτο χέρι τα πάντα.Και ξέρει ότι η Ελλάδα είναι παράδεισος.

Προφανώς παραδεισένια ζούμε και με τους γείτονές μας και ιδίως με την Τουρκία του Ερντογάν.Αυτού του Ερντογάν ,τον οποίο οι Αμερικανοί και με νέες δηλώσεις του προέδρου Μπάϊντεν διέπαρξε γενοκτονίες που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και “συμπεριφέρεται επιθετικά και μη φιλικά σε συμμάχους στο ΝΑΤΟ,όπως η Ελλάδα” κλπ κλπ

Πως ξέρουμε ότι ζούμε στον παράδεισο με τον Ερντογάν;

Μα διότι η πρόεδρος της Δημοκρατία μας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου πήγε στα Δωδεκάνησα και μίλησε μόνο για τους βιολογικούς καθαρισμούς και για την πράσινη ενέργεια.

Ούτε λέξη για την Τουρκία και για προκλήσεις στο Αιγαίο,από αυτές που μεταδίδει κάθε μέρα σχεδόν και η κρατική τηλεόραση.

Συμπέρασμα;

Αλλαξαν όλα αυτά που έλεγαν οι αρχοντές μας ως τώρα.

Π.χ. Στις 9 Μαρτίου 2017 ο τότε πρόεδρος της Δημοκρατίας καθηγητής Προκόπης Παυλόπουλος απο τα Δωδεκάνησα όπου είχε πάει είχε  κάνει δηλώσεις και ξεσήκωσε τον Ερντογάν.Αντιγράφουμε απο το ΠΟΝΤΙΚΙ:

“ΠΟΝΤΙΚΙ

17/3/201

“Ηχηρό μήνυμα προς την Τουρκία αναφορικά με την κυριαρχία στα νησιά του Αιγαίου απέστειλε πρόσφατα από τη Ρόδο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.
«Στην περιοχή των Δωδεκανήσων δεν είναι νοητές, από πλευράς διεθνούς δικαίου, “γκρίζες ζώνες” αναφορικά με την έκταση και το περιεχόμενο της ελληνικής και ευρωπαϊκής κυριαρχίας στην ως άνω περιοχή» δήλωσε ο Προκόπης Παυλόπουλος και υπερασπίστηκε με έμφαση το αυτονόητο δικαίωμα της Ελλάδας να θωρακίζει αμυντικά εναντίον κάθε απειλής και με όλα τα διαθέσιμα μέσα και τα Δωδεκάνησα…”
Τι άλλαξε με την Αικατερίνη,η οποία συνοδευόταν για την καλύτερη απόδοση και από τον σύντροφό της κ.Παύλο;
Ο κ.Παύλος είναι στα αριστερά της στη φωτογραφία.
Προφανές είναι τι άλλαξε κατά την δική μας ερμηνεία.Ο Ερντογάν η κάποιος δικός του θα της τηλεφώνησε και θα της είπε ότι είναι Fake τα διαδιδόμενα απο Αμερικανούς ,τον Νίκο Δένδια και την κρατική μας τηλεόραση σήμερα.Και προφανώς και απο τον Προκόπη Παυλόπουλο.
Ετσι αρκέστηκε να προβάλει στις φωτογραφίες τα …τέσσερα πραγματικά και όχι fake δαχτυλίδια της και …όλα καλά με την Τουρκία…
Το μπέρδεμα είναι τώρα στις αυξήσεις στο ρεύμα.
Η Κυβέρνηση λέει ότι όλα αυτά οφείλονται στον πόλεμο και στην ευρώπη.
Η ΡΑΕ λέει στο πόρισμα ότι οφείλονται στην κερδοσκοπία των εταιρειών.
Μεταξύ άλλων:

Το πόρισμα της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας που προσδιορίζει τα αποτελέσματα των εταιρειών κατά τη διάρκεια της ενεργειακής κρίσης για την περίοδο Οκτωβρίου 2021 με Μάρτιο 2022, παραδόθηκε στην κυβέρνηση. Σύμφωνα με πηγές της αγοράς τα δεδομένα έχουν ως εξής:

– Η κερδοφορία την καθετοποιημένων προμηθευτών (είναι η ΔΕΗ και οι ιδιώτες που δραστηριοποιούνται τόσο στην παραγωγή όσο και στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας) από τη συμμετοχή τους στη χονδρική αγορά ήταν αυξημένη κατά την περίοδο της ενεργειακής κρίσης κατά 927 εκατ. ευρώ.

– Από τα 927 εκατ. ευρώ αφαιρείται το κόστος των εκπτώσεων που χορήγησε η ΔΕΗ στους πελάτες της στο 8μηνο από τον Αύγουστο του 2021 έως το Μάρτιο του 2022 που είναι 336 εκατ.

– Ερώτημα που δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη, αποτελεί το αν από τα 600 εκατ. ευρώ που απομένουν, θα αφαιρεθούν και οι “έμμεσες” όπως χαρακτηρίζονται εκπτώσεις που αντανακλούν το κόστος των σταθερών τιμολογίων που παρέχουν προμηθευτές -κυρίως η ΔΕΗ- βάσει συμβολαίων που υπεγράφησαν προ κρίσης….”

Προφανώς fake είναι κι αυτά.Και ίσως αποδειχθεί ότι έβαλε το χεράκι του και ο Σόρος,πιθανόν δε και ο Ρότσιλντ…

YΓ.Η δημοσιογραφία στην Ελλάδα παραμένει σταθερά ελέυθερη.Οπως το …1921 όταν η καθημερινη έγραφε στις 15 Γενάρη στην πρώτη σελίδα ένα ρεπορτάζ “υμνο”στη γυναίκα.εγραφε το εξής:

“Εις το Πταισματοδικείον προχθές εδικάζετο και ανεβλήθη περίεργος αισθηματική υπόθεσις.Εις κάποιο χωριό,κάποιος ηγάπησε κάποιαν ,και η κάποια αυτή ,όπως επι το πολυ οι θυγατέρες της Εύας συνελήφθη συνομιλούσα εις την βρυσιν με άλλον,αποτέλεσμα ο πρώτος επέπεσε με την χατζάραν εναντίν της ωραίας του και της έκοψε την μύτην.Η μύρη συνεληφθείσα υπό του σταθμάρχου της χωροφυλακής,εστάη εδώ ως πειστήριον και η δίκη ανεβλήθη διότι η ατυχής φιλάρεσκος ηρνείτο να παρουσιασθή ηκρωτηρισμένη προς του δικαστηρίου”

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Διευθυντής Γεώργιος Βλάχος…

Και άπιστη και φιλάρεσκος…Αυτή είναι η σωστή δημοσιογραφία.μέρα της γυναίκας που ήταν προχθές.Δεν φτάσαμε τυχαία στον ολυμπο της δημοσιογραφίας και της πολιτικής…