Αρχική Αθλητικα Ο Φορτούνης τιμώρησε τον…Ολυμπιακό,η ΘΥΡΑ 13 τιμωρεί και διώχνει τον Αλαφούζο,φοβερές ήττες...

Ο Φορτούνης τιμώρησε τον…Ολυμπιακό,η ΘΥΡΑ 13 τιμωρεί και διώχνει τον Αλαφούζο,φοβερές ήττες σε ευρωπαϊκά ματς.

1050

 

Η κακοήθεια κάποια στιγμή πληρώνεται με κάποιο μυστήριο τρόπο…

Ο Ολυμπιακός έχει στις τάξεις του το καλύτερfortouniwο μακράν αυτή τη στιγμή 10άρι του πρωταθλήματος.Τον Κώστα Φορτούνη.Ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι οι εμβιλάδες,οι μπουρμάδες και οι χουρμάδες που φέρνει με διθυράμβους που δεν έχουν γραφεί για τον Ρονάλντο.

Τον έβαλε για τον εξευτελίσει στο 77 και στο επόμενο λεπτό με ένα σλάλομ που μόνο ο Φορτούνης κάνει έδωσε έτοιμο γκολ στον μόνο του με τον τερματοφύλακα σε δυσμενή θέση Μασούρα στο Ηράκλειο.

Ο Φορτούνης έχει μεγάλο ποδοσφαιρικό ταλέντο,αλλά και ποδοσφαιρικό εγωϊσμό και μάλιστα άργησε να τον δείξει και να απαιτήσει,όπως πριν 5 χρόνια ο Σλούκας: είτε χτίζετε γύρω μου,είτε φεύγω.

Αυτό κάνει τώρα,πήγαν να τον εξυτελίσουν και τους τιμώρησε.

Το ίδιο πάει να κάνει στον ΠΑΟ ο Ιωάννης Αλαφούζος τώρα  στον Μακέντα και στον Χατζηγιοβάνη προφανώς γιατί δεν του έφεραν(φεύγοντας) λεφτά που περίμενε το καλοκαίρι.

Τον παίζουν με τρόπο απαξίωσης ,το κατάλαβε τους πέτξαε χθες στα μούτρα ,όσα μπουκάλια βρήκε στο διάβα του,όταν τον έκαναν και πάλι αλλαγή σε μια θλιβερή ενδεκάδα με βέλεθ,πέρεθ,μέρεθ και τον …ποταμό πιέδρα με τις κλαμμένες όχθες του Κοέλιο.

Ο Ολυμπιακός (με 1-2 Ελληνες στη σύνθεση…)νίκησε στον ΟΦΗ 2-0 χάρη στον Φορτούνη και με ένα γκολ του Χασάν με το γνωστό τρόπο.Ψηλός παίρνει θέση,η μπάλλα στο κεφάλι και μέσα.

Τα ίδια ισχύουν πάνω κάτω και για τον ΠΑΟΚ.Μην σας ξεγελάει το γεγονός ότι νίκησε 3-1 στον Απόλλωνα.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία τον είχε ισοφαρίσει,τον εκλεισε και πίεζε ,αλλά ήρθε ένα ανόητο πέναλτυ στο 77 και ένα άλλο τυχαίο πέναλτυ(που δεν ηταν πέναλτυ σε καμία περίπτωση…) στις καθυστερήσεις των…καθυστερήσεων και έγινε το 3-1,ώστε ο ΠΑΟΚ επι των ημερών του Πάμπλο να έχει 10 γκολ σε τρείς αγώνες!

Το παρήγορο είναι ότι ο Πάμπλο Γκαρσία που είχε τις Ακαδημίες προσπαθεί να είναι λογικός και να βρεί Ελληνες για να παίζουν ανάμεσα σε διάφορους μουργκ,φουργκ,πουργκ που δεν έχουν τίποτα παραπάνω από τον Μιχαηλίδη,τον Λυρατζη ,τον Λημνιό,τον Πέλκα.Η  σε κάθε περίπτωση φέρνουν κάποια αποτελέσματα χωρίς μεγάλη ουσία και δεν έχει λόγο κανείς να βλέπει μια “ελληνική” ομάδα με έναν -δυο Ελληνες στη σύνθεση και να μην βλέπει τη Νάπολι η κάποια απο τις πολλές ξένες που έχουν επίσης έναν Ελληνα στη σύνθεση.

Η ΘΥΡΑ 13 έβγαλε μια ανακοίνωση ,η οποία αναμένεται να αποτελέσει θρυαλίδα εξελίξεων στον θλιβερό ΠΑΟ του θλιβερού Αλαφούζου.

Αφού τονίζει ότι αναγνωρίζουν ως άνδρες(…) τα λάθη στηριξης στον Αλαφούζο του ζητούν να παραδώσει την ομάδα απαλλαγμένη απο τα (δήθεν)χρέη της και μεταξύ άλλων τονίζουν:

“…ΛΟΙΠΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΘΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ.

Η κατάσταση δεν πάει άλλο και το βαρέλι δεν έχει πάτο γι’αυτό δεν μας ενδιαφέρει αν έχεις βλέψεις για το γήπεδο, δεν μας ενδιαφέρει αν έχεις κάποια σχέδια για προσωπικό σου συμφέρον, δεν μας ενδιαφέρει άμα τα βρήκες με την κυβέρνηση ή με τον χοντρό, δεν μας ενδιαφέρει τίποτα που έχει σχέση με το σκάρτο πρόσωπο σου. Απαιτούμε την ΑΜΕΣΗ φυγή σού από την προεδρία, παραδίδοντας τις μετοχές στον ερασιτέχνη χωρίς χρέη και ΤΕΛΟΣ. Ειδάλλως θα μας βρισκεις πάντα μπροστά σου μέχρι να φύγεις..

Υ.Γ. Αρδάκια είστε τα γλιτσερά πλοκάμια αυτού του υποχθόνιου χταποδιού που λέγεται ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ.
Υ.Γ 2 Ατύχημα ήσουν εσύ πριν 63 χρόνια.

ΑΘΗΝΑ ΘΥΡΑ 13
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΘΥΡΑ 13
ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΘΥΡΑ 13
ΠΑΤΗΣΙΑ ΘΥΡΑ 13
WEST BLOCK ΘΥΡΑ 13
ΘΥΡΑ 13 ΕΠΑΡΧΙΑΣ
ΘΥΡΑ 13 ΚΥΠΡΟΥ
ΘΥΡΑ 13 ΕΥΡΩΠΗΣ»

Στα μεγάλα ματς της Ευρώπης  είχαμε φοβερές ήττες μεγάλων.Η Ρεάλ συνετρίβη  4-1με …τρία πέναλτυ στη Βαλένθια!Η Αρσεναλ που νίκησε την περασμένη εβδομάδα την Γιουνάϊτεντ εκτός,στην έδρα της συνετρίβη από την Αστον Βίλα με 3-0!!! Η Βίλα αν νικήσει στο ματς λιγότερο που έχει θα βρεθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας!

Η Μίλαν έχανε μέχτι τις καθυστερήσεις στην έδρα της απο την Ελλάς Βερόνα ,έχασε πέναλτυ ο Ιμπραήμοβιτς και δεν ισοφάρισε,αλλά ο ίδιος στις καθυστερήσεις με φοβερή επιμονή ισοφάρισε σε 2-2.

Η Σίτυ και η Λιβερπουλ έφεραν 1-1, ο Μανωλάς βασικός στη νίκη της Νάπολι εκτός με την Μπολονια που την έφερε στην 3η θέση της βαθμολογίας και όταν βγήκε ο σκόρερ Ρονάλντο η Γιουβέντους έμοιαζε με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να αμαυνθεί ,ενώ είναι φανερό ότι το γκολ θα το φάει…Ισοφαρίστηκε ακριβώς στο τέλος απο τη Λάτσιο και εδειξε νερόβραστη ομάδα,όπως και η Μπάρτσα χωρίς Μέσι.

Στην Αγγλία η Λέστερ νίκησε 1-0 την Γούλβς με πέναλτυ του Βάρντι και είναι πρώτη στη βαθμολογία μετά 8 αγώνες.

Ματσάρα και στη Γερμανία όπου η Λεβερκούζεν βρέθηκε δυο φορές αρχικά πίσω στο σκορ και στο τέλος νίκησε 4-3 την Γκλάντμπαχ!

Υ.Γ Εχουμε ξεκαθαρίσει ότι τιμούμε στο έπακρο ως πρόσωπο κάθε παίλκτη ανεξαρτήτως της εθνικότητάς του,αλλά ασκούμε μόνιμα και έντονα κριτική στις ομάδες που επιλέγουν να διατηρούν τα αρχικά τους ονόματα που προσδιορίζουν την ιστορία τους και παίζουν με ξένους και μάλιστα χωρίς να είναι καλύτεροι,παρά ελάχιστοι απο αυτούς,απο τους Ελληνες