Αρχική Αθλητικα Θέαμα σε μεγάλα ντέρμπι έξω,θλιβερές εικόνες στη Λαμία…Με 5 Ελληνες ο ΠΑΟ!!!

Θέαμα σε μεγάλα ντέρμπι έξω,θλιβερές εικόνες στη Λαμία…Με 5 Ελληνες ο ΠΑΟ!!!

450

Οι φίλαθλοι σε όλο τον κόσμο λόγω της τεχνολογίας έχουν τρόπο να αφήνουν πίσω τους…τη Λαμία κια διάφορα αθλητικά ανθρωπάκια σαν κι αυτά που μαγείρεψαν αυτό το θέαμα στη Λαμία.

Οι φίλαθλοι και στην Ελλάδα απόλαυσαν το ισπανικό ντέρμπι με τη νίκη της Ρεάλ επί της Μπάρτσα στη Μαδρίτη με γκολ του καλύτερου παίκτη της χρονιάς Μπενζεμά,του Βαλβέρδε και του Ροντρίγκο.

Στην Αγγλία η Λίβερπουλ νίκησε την …ανίκητη ομάδα του Γκουαρντιόλα με 1-0 με γκολ του Σαλάχ.Στο σουπερ ματς έπιαξε και ο Τσιμίκας ως αλλαγή στο 90,αλλά πρόλαβε και έπαιξε ένα γεμάτο 10λεπτο λόγω καθυστερήσεων.

Τόσα λεπτά ήταν και η καθυστερήσεις στη Λαμία,όπου ο ΠΑΟ πέτυχε(2-0) την 8η νίκη του σε ισάριθμα ματς και κάποιες σούπες χάλασαν,τόσο ώστε να χρειαστεί να επιστρατευτούν…φωτιές στη Λαμία.Δυο παίκτες του ΠΑΟ μεταφέρθηκαν στο …νοσοκομείο απο περιποιήσεις των αντιπάλων με…κλωτσιές στο κεφάλι.Αλλοι δυο γλίτωσαν με ελαφρύτερα τραύματα και ένας επίσης της Λαμίας βγήκε σε σύγκρουση κεφάλι με κεφάλι.

Ολα έγιναν για να εκτελεστεί κάποια απο τις συνηθισμένες αποστολές στην Ελλάδα,όπου το ποδσόφαιρο παίζεται σε ΠΟΛΙΤΙΚΑ γραφεία και όχι στα γήπεδα,χωρίς κατ ανάγκην να είναι αμέτοχοι και των ομάδων που είναι θύματα κατα περίπτωση.

Ο ΠΑΟ είχε έναν Έλληνα στη σύνθεση,η Λαμία 3-4…

Αντίθετα οι μισοί ήταν Ελληνες στο ματς Γιάννενα-ΟΦΗ 2-2.

Ελάχιστοι(2) Έλληνες στην ΑΕΚ και στο μάτς ΑΕΚ-Ατρόμητος 1-0 με γκολ-πέναλτυ στις καθυστερήσεις,με τον Ατρόμητο να χρησιμοποιεί 4 Ελληνες,όσους και ο Πανιατωλικός στο 0-0 με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο Βόλος νίκησε 2-1 τον Λεβαδειακό με ανατροπή.

Η Αρσεναλ προπορεύεται στην Αγγλία αφού νίκησε στο Λίντς 1-0 επειδή η Λίντς που είχε συντριπτική υπεροχή στο  ματς έχασε πέναλτυ στο 76.

Η Αλκμααρ του Χατζηδιάκου έπεσε απο την κορυφή του Ολλανδικού πρωταθλήματος αφού έχασε στο γήπεδό της από την Φεγενορντ με 3-1 και ανέβηκε ο Αγιαξ που συνέτριψε 7-1 την Εξέλσιορ.

Ο Μπακασέτας έσωε μια ασίστ στο 2-2 που πήρε η ομάδα του στην Πόλη απο την Μπεσίκτας.

Η ουνιόν Βερολίνου κέρδισε τη Ντόρτμουντ με 2-0 και παραμένει πρώτη με δεύτερη η Μπάγερν ,η οποία διέλυσε με 5-0 τη φράϊμπουργκ.Η Νάπολι κέρδισε την Μπολόνια 3-2 και παραμένει πρώτη ενώ ίντερ και Γιουβε που κέρδισαν βρίσκονται στην 8η θέση.Ο Κυριακόπουλος έβαλε γκολ στην Αταλάντα,αλλα εκείνη κέρδισε με 2-1 και παραμένει 2η με τρίτη τη Μίλαν που κέρδισε με το ίδιο σκορ.

ΜΠΑΣΚΕΤ-Eλληνικο πρωτάθλημα

Ο Παναθηναϊκός σοβαρεύτηκε στο ματς με το Λαύριο στο β ημίχρονο και νίκησε με 93-71,αλλά το σημαντικότερο είναι ότι στα 3 τελευταία λεπτά έπαιξε συνεχώς με πέντε Ελληνες τους αδελφούς Καλαϊτζάκη ,τον Ματσούκα(πρώτος σκόρερ του αγώνα)τον Χουγκάζ και τον 17χρονο Σαμοντούροφ!!!

Ο Ολυμπιακός παραμένει η πιο σοβαρή ελληνική ομάδα,εντός-εκτός και νίκησε το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη με 101-79,ενώ ο ΠΑΟΚ διέλυσε τον Άρη με 22 πόντους διαφορά.Με απίθανο καλάθι πίσω απο το κέντρο τιμώρησε η Καρδίτσα τον Κολοσσό που έχασε επίτηδες βολή για να μην προλάβει στον ελάχιστο χρόνο που απέμεινε να περάσει η Καρδίτσα το κέντρο.Δεν το πέρασε ,το έβαλε και κέρδισε με 59-57!!!Η ΑΕΚ κέρδισε τον Απόλλωνα Πάτρας με 83-65