Αρχική Αθλητικα Η ΑΕΚ πιο κοντά στον…τίτλο της πρωταθλήτριας,νίκησε τον ΠΑΟ 1-0.

Η ΑΕΚ πιο κοντά στον…τίτλο της πρωταθλήτριας,νίκησε τον ΠΑΟ 1-0.

362

 

Η ΑΕΚ κέρδισε τον Παναθηναϊκό 1-0 στο ντέρμπι της Αθήνας και αφού πλησίασε στους 4 βαθμούς απο την κορυφή δίνει δικαίωμα στην θεωρία μας(πρώτη χρονιά στην Αγιά Σοφιά πάει με τον τίτλο της πρωταθλήτριας…)να …πρπφητέψουμε απο τώρα ότι θα είναι στο τέλος του πρωταθλήματος η πρωταθλήτρια.Ο ΠΑΟ …έχει καιρό αφού τώρα είναι στο κρίσιμο ξεκίνημα το δικό του γήπεδο.

Στη θεωρία και στη φαντασία μας υπάρχει μια…σειρά.

Στην αγωνισιτκή μπήκαν 10 γκολ και τα έβαλαν όλα οι ξένοι των ομάδων. Το ντέρμπι κρίθηκε σε ένα λάθος των παικτών του ΠΑΟ που κοίταζαν σαν ερασιτέχνες την ΑΕΚ να χτυπάει γρήγορα φάουλ και η μπάλα κατέληξε στον Πινέδα που έκανε ένα σουτ χωρίς καμία…τύχη απο πολύ πλάγια.Ο Μπρινιόλι ήταν σε λάθος θέση και λάθος τοποθέτηση σώματος και έβαλε άθελά του…αυτογκόλ!’Ο Ιωαννίδης είχε δοκάρι απο πλάγια στο 84 και η ΑΕΚ στη συνέχεια της φάσης κέρδισε πέναλτυ το οποίο έπιασε ο Μπρινιόλι και “ισοφάρισε”τις ευθύνες του.

Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα στο Βόλο με 4-0,ο Αρης εύκολα τον Αστέρα με 3-0 και το ίδιο ο Ατρόμητος τον Ιωνικό που έπαιζε απο πολύ νωρίς με 10 παίκτες λόγω αποβολής και πέναλτυ στη φάση.

Στα χαρακτηριστικά της αγωνιστικής το 4-0 της Μάντσεστερ Σίτυ στην Τσέλσι για το κύπελλο και ο αποκλεισμός της ισχυρής φέτος Αστον Βίλα από την Στηβενετζ με 2-1 και με ανατροπή.Το μάτς στο 87 ήταν 1-0…

Στο ίδιο λεπτό η Μίλαν κέρδιζε τη Ρόμα με 2-0 και στο 94 που ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη το σκορ ήταν 2-2…