Αρχική Ελλαδα Η απίστευτη δίκη-ξεφώνημα του διάσημου Τζόνι Ντεπ και απίστευτο “κουκούλωμα” σε δίκες...

Η απίστευτη δίκη-ξεφώνημα του διάσημου Τζόνι Ντεπ και απίστευτο “κουκούλωμα” σε δίκες Ελλήνων υπουργών για εκατομμύρια Δημοσίων Ταμείων!Απίστευτη ΔΕΗ…

1046

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Μια διάσημη στην Ελλάδα παραπέμθηκε σε δίκη για μια κατηγορία δυσφήμησης.Μαζί της και ένας δικηγόρος μιας απο τις μεγαλύτερες Περιφέρειες της Ελλάδας. Κρατικό στέλεχος δηλαδή.

Δημοσιεύθηκαν τα ονόματα με την πληροφορία ότι παραπέμπονται σε δίκη.Ούτε περι ενοχής,ούτε τίποτα.Πως λέμε “η Δούρου παραπέμπεται σε δίκηγια αμέλεις στη Μάνδρα”;Ετσι ακριβώς.Θάνατος υπήρχε και στην περίπτωση της διάσημης.

Μια άθλια δικαστική απόφαση του οικείου με την Περιφέρεια Εφετείου μας καταδίκασε για παραβίαση προσωπικών δεδομένων του δικηγόρου.Γιατί δημοσιεύσαμε απλά την είδηση περί παραπομπής του μαζί με την διάσημη.Οι ίδιοι (πλήν ενός)δικαστές 15 ημέρες αργότερα έβγαλαν μια άλλη απόφαση για άλλον δημόσιο υπάλληλο και έγραφαν στην σωστή αυτή απόφαση ότι “οπως έκρινε και το Ευρωδικαστήριο στην υπόθεση Ντάσκας-Ρ.κατά Ελλάδας ο Τύπος έχει το ρόλο του δημόσιου ελεγκτή”κλπ κλπ και ότι “οι δημόσιοι υπάλληλοι διαχειρίζονται δημόσια εξουσία και δημόσιο χρήμα και κάμπτονται τα προσωπικά δεδομένα”.Τα εντελώς αντίθετα από την άθλια δικαστική απόφαση που προαναφέρουμε.

Τέτοιες αθλιότητες που να αφορούν και να ευνοούν ανθρώπους τοπικών και κεντρικών εξουσιών στην Ελλάδα είναι ΚΑΝΟΝΑΣ.Ευτυχώς αφορούν λίγους δικαστές και αυτό για  τους επιλέγουν και τους βάζουν σε κύκλους ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ με διάφορους τρόπους .

Οι κύκλοι παραδίδονται σαν σκυτάλη από το ένα κόμμα στο άλλο και έτσι οι άνθρωποι των εξουσιών,όποιο κόμμα και αν κυβερνά θα βρουν τον τρόπο να εκμεταλλευτούν άθλιες δικαστικές αποφάσεις.

Παράδειγμα στη φωτογραφία από το πως συζυγος υπουργού αντιμετωπίζει τον Τύπο.Ουσιαστικά αυτό που δείχνει,αυτό έγινε στην περίπτωσή της.Κι άλλο παράδειγμα:

Ο Υπουργός του “αρχιερέα Σημίτη” “Αλφα” όταν τον βρήκαμε με τη βιλάρα στη Βούλα και τον κάναμε πρωτοσέλιδο στην τότε “ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ” μας απάντησε ότι όλες οι βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες εναντίον του ήταν δικαστικά λάθη και “κρατιέται στη ζωή για να αθωωθεί από όλα και έτσι θα γίνει”.

Δεν έγινε έτσι.

Παρουσιάστηκε με κάτι άθλια κολλάρα ,δείγμα ασθένειας,στα δικαστήρια τα οποία σέρνονταν για πολλά-πολλά-πολλά-πολλά και άλλα πολλά χρόνια.

Η αρχική κάθειρξη για φυλακή του πρωτοβάθμιου έγινε φυλάκιση της πλάκας και εξαγοράσιμη στο δευτεροβάθμιο.Λίγο μεγαλύτερη από εκείνη του Υπουργού νεκροθάφτη της λίστας Λαγκάρντ Παπακωνσταντίνου.Χωρίς συνέπειες και για τους δύο.

Η εφημερίδα “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ασχολείται στο πασχαλιάτικο φύλλο της με τη ΔΕΗ.Με τον επικεφαλής του Οργανισμού που παράγει καθημερινά αθλιότητες και εγκληματικούς λογαριασμούς και επι δεκαετίες σκάνδαλα για τα οποία όλοι μα ΟΛΟΙ αθώωθηκαν από την αδέκαστη Δικαιοσύνη.Θυμάστε τους φακέλλους Παλαιοκρασσά που κουβάλησε στη Δικαιοσύνη και μιλούσε για φοβερά σκάνδαλα.Ούτε ΜΙΑ καταδίκη.Προφανώς ο Υπουργός δεν ήξερε τι του γινόταν και συκοφάντησε τη ΔΕΗ.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο σημερινός επικεφαλής της ΔΕΗ Στάσσης τα κάνει όλα νόμιμα στην περίπτωση αυτή και ας λέει το πρωτοσέλιδο ό,τι θέλει.

Γιατί είμαστε βέβαιοι;

Μα γιατί βλέπουμε με ασφάλεια στο μέλλον.Χωρίς να είμαστε προφήτες.Ο κ.Στάσσης θα δικαιωθεί αν προσφύγει στα δικαστήρια για το πρωτοσέλιδο αυτό,αν και φυσικά στο πρωτοσέλιδο(το μέσα δεν το διαβάσαμε ακόμα)δεν υπάρχει κάτι συκοφαντικό.Ισως να καταφύγει στα δικαστήρια για να πάρει απόφαση που να λέει ότι δεν είναι ο ίδιος Φαραώ,άρα δεν είναι φαραωνικό το κτίσμα του…

Στην αγαπημένη πολλών Ζουαζιλάνδη θα είχε βγει ήδη ανακοίνωση από το πρωθυπουργικό γραφείο και θα έλεγε ότι είτε όλα είναι τέλεια και ένας άριστος διοικεί τη ΔΕΗ,είτε δεν είναι όλα τέλεια.

Απίστευτη ΔΕΗ σε κάθε περίπτωση…

Αθλιες δικαστικές αποφάσεις έκριναν συνταγματικούς άθλιους νόμους περι ειδικών παραγραφών των οικονομικών εγκλημάτων πλουσίων, την ώρα που σε εφορίες εκκρεμούν απαράγραπτα πρόστιμα των εφοριών με έτος επιβολής π.χ. το….1999!!!Οπως το διαβάζετε.Τα διατηρούν άθλιοι εφοριακοί σε άθλιες εφορίες και τα προσθέτουν στα “προς είσπραξιν” του Δημοσίου,ώστε άθλιοι πολιτικοί να εμφανίζουν οικονομική ευρωστία του Κράτους.

Πήγαμε ερευνώντας μερικά τέτοια και οι άθλιοι μας έδωσαν τις εξής άθλιες απαντήσεις:

“κάθε χρόνο η εφορία στέλνει στον οφειλέτη ειδοποίηση,άρα κάθε χρόνο ανανεώνεται η προθεσμία και δεν παραγράφονται.Γιατί η Εφορία περιμένει μόλις αποκτήσει περιουσία να την πάρει”.

Στις 15 Απριλίου η υπουργάρα “Αλφα”ήταν στο εδώλιο για τέτοια πρόστιμα τεραστίων ποσών και όχι 500 ευρώ.

Στην έδρα ένας πολύ ειδικών γνώσεων εισαγγελέας και ένας ικανός πρόεδρος.Ποιός είχε φροντίσει ώστε η δίκη να γίνεται ΜΟΝΗ της και χωρίς ακροατήριο;

Περιμέναμε αθέατοι για το τι θα γίνει.Βγήκαν κάποια στιγμή και είπαν ότι παραγράφονται και τα πρόστιμα στην υπουργάρα και παραγράφονται και τα αδικήματα των ανακριβών (ψευδών)φορολογικών δηλώσεων.

Η υπουργάρα ΔΕΝ παρουσιάστηκε στο δικαστήριο γιατί αν περνούσε ,όλο και κάποιος θα τον ακολουθούσε να δει που πάει.

Στην αίθουσα ήταν μόνος ο συνήγορός του.Ολως τυχαίως ο συνήγορός του γυιός μεγαλοδικαστικού λειτουργού,προϊσταμένου στο ΙΔΙΟ δικαστήριο.Στο πρόσφατο παρελθόν ντεεε…

Ετσι ένα τεράστιο σκάνδαλο που άρχισε με τις διαγραφές απο το ΠΑΣΟΚ κάμποσων υπουργών και στελεχών λόγω του ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ τελείωσε και η Υπουργάρα μας “καθάρισε”.

Γιατί δεν γράφουμε το όνομά του;Μα για τον ίδιο λόγο που προαναφέρουμε.Φοβόμαστε-καθώς δεν ανήκουμε στην αυλή ΚΑΝΕΝΟΣ κόμματος ότι θα μας καταδικάσει για προσωπικά δεδομένα με βάση τον ΑΘΛΙΟ -όπως εφαρμόζεται σε περιπτώσεις σαν τη δική μας-νόμο περι προσωπικών δεδομένων.

Θα σκεφτεί κανείς ότι υπερβάλουμε και κάτι σοβαρότερο θα κάναμε.

Εμείς διαβεβαιώνουμε για το αντίθετο,αλλά κάντε σύγκριση με τα εξής:

Αυτές τις ημέρες γίνονται διάφορες δίκες.Δείτε πόσο ταλαιπωρούνται οι γονείς της άγρια βιασμένης και κατασφαγμένης και  καταπνιγμένης στη Ρόδο  Ελένης Τοπαλούδη.Αντί να κάνουν τη δίκη σε διπλανή πόλη απο την κατοικία τους π.χ. Κομοτηνή,Ξάνθη,Καβάλα,η αντί να τους διαθέτουν ΔΩΡΕΑΝ αεροπλάνο για την μετακίνησή τους στην Αθήνα σε κάθε στάδιο της δίκης,τους βασανίζουν και τους ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ τα λίγα οικονομικά τους τα οποία αντιμετωπίζουν με ΔΑΝΕΙΑ.Για να μετακινούνται παίρνουν ΔΑΝΕΙΑ από Τράπεζες και κανείς εκ των αθλίων αρμοδίων δεν έκανε χαρακίρι ακόμα.

Γίνονται οι δίκες του Λιγνάδη και του Φιλιππίδη.Η δημοσιότητα ελάχιστη γιατί οι απειλές του νόμου περι προσωπικών δεδομένων,όπως αυτός εφαρμόζεται στην Ελλάδα είναι υπαρκτές,

“Μόλις αθωωθώ θα τους τσακίσω όλους με αγωγές.Τότε θα έχει ξεχαστεί η υπόθεση και θα με παρακαλάνε γονατιστοί και πάλι δεν θα τους χαρίζω” έλεγε ένας λίαν επώνυμος που ήταν για τα κακουργήματα του Χρηματιστηρίου πρώτη μούρη στα εδώλια μαζί με τότε μέγα και τρανό καναλάρχη.

Δεν αθωώθηκε,αλλά μετατράπηκε η ποινή μετά 18 χρόνια σε πταισματάκι(πλημ) και παραγράφηκε.Και πλάκωσε τις αγωγές για…προσωπικά δεδομένα!!!

Στις δυτικού τύπου δημοκρατίες δεν γίνεται έτσι.

Ο πρόεδρος Κλίντον κλήθηκε σε κατάθεση δημόσια με την κάμερα πάνω του να εξηγεί τα σεξουαλικά του σε παγκόσμια θέα.Ο επικεφαλής του Χρηματιστηρίου Νέας Υόρκης Μάντοφ πέθανε στη φυλακή με κάθειρξη 165 ετών…

Ο γυιός της Βασίλισσας Ελισσάβετ αποκαθηλώθηκε δημόσια για σεξουαλική εκμετάλλευση και χωρίς καν να κατηγορηθεί επίσημα,αφού η κοπέλλα συμφώνησε σε μια τιμή αποζημίωσης.

Ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος πιάστηκε με τις ερωμένες και τη τρομερή μίζα και παρέδωσε το θρόνο μέσα στη χλεύη.

Ο Σαρκοζί,άκουγε τις κασέτες με όλο τον πλανήτη για το πως  μιλούσε με έναν ανώτατο δικαστή  και “καθάριζε”την δωροδοκία του.

Ο Πούτιν,ο Ορμπαν…ναί.

Αυτοί κάνουν δίκες ακριβώς σαν αυτές που γίνονται στην Ελλάδα.Με αυτούς έχουμε ταίρι.Όχι με τη Δύση.

Επειδή κατάλαβαν καλά,ότι η Δύση μας …κατάλαβε καλά ,τώρα με τον υπουργό Τσιάρα και διάφορους μπιστικούς στα ΜΜΕ σερβίρουν ένα παραμύθι ότι κάνουν κάθαρση στα δικαστήρια και έδιωξαν 5-7 δικαστές που δίκαζαν στην Κολοπετεινίτσα και καθυστερούσαν αποφάσεις για δίκες με τα αβγά των γειτόνων.

Είναι οι ίδιοι που θα βάλουν στις καλύτερες των θέσεων δικαστές σαν κι αυτούς που “καθάρισαν”τις υπουργάρες.Σαν κι αυτούς που δικάζουν κουμπάρους και φίλους υπουργών και επιχειρηματιών και βγάζουν μετά 15-19 χρόνια “σωστές αποφάσεις” δικαίωσης των αδίκως ταλαιπωρηθέντων αυτών υπουργών και φίλων…

Στις τόσες χιλιάδες δικαστών ο “κύκλος” είναι μικρός.Δεν είναι πάνω από 100 αυτοί που μεταφέρουν τα “γράμματα” μεταξύ της μιάς εξουσίας και της άλλης.Περίπου τόσοι δημοσιογράφοι ήταν αρκετοί για να παραχθούν συνθήματα όπως “οι δημοσιογράφοι τα παίρνουν” ή “αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι”.αφού οι δημοσιογράφοι κάθαρση δεν έκαναν και μέχρι και ο Τράγκας ήταν ο …Ρομπέν των φτωχών καλά να πάθουμε και να μην μας διαβάζουν ούτε οι …συγγενείς μας!..

Όσοι ,τέλος πάντων διαβάζετε,για να έχετε μέτρο σύγκρισης, διαβάστε πως καταγράφει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ τα …προσωπικά δεδομένα του Τζόνι Ντέπ και αν βρείτε μια παρόμοια καταγραφή για ελληνική δίκη ,Έλληνα γνωστού απλώς,πόσο μάλλον διασήμου,εμείς θα πάμε… κολυμπώντας στις ΗΠΑ.δηλαδή θα πεθάνουμε στον Ατλαντικό.

Οχι μόνο λεπτομέρειες απο διαλόγους εντός του δικαστηρίου των ΗΠΑ ,αλλά και βίντεο που τραβήχτηκε κρυφά και χωρίς την συναίνεση του ηθοποιού προβλήθηκε και στο δικαστήριο και παντού στον κόσμο.

Αφορά τον ηθοποιό Τζόνι Ντέπ διάσημο για ταινίες που βλέπουν δεκαετίες τώρα και τον θεωρούν μέσω αυτών πρότυπο σε όλο τον κόσμο.

Το βίντεο και όσα καταγράφει πραγματικά σοκάρει και θυμίζει ταινία τρόμου. Ο Ντεπ ακούγεται στο βίντεο να ουρλιάζει: «Motherf****! Motherf*****» ενώ παράλληλα ακούγονται χτυπήματα στους τοίχους.

Ιδού λοιπόν πως καταγράφει τα πάντα γιαυτό ένα μεγάλο ελληνικό ΜΜΕ,το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, και κάντε συγκρίσεις με τα προηγούμενα και τα επόμενα που θα διαβάσετε:

“Η Χερντ εμφανώς τρομοκρατημένη τον ρωτά: «Τι συνέβη;» καθώς ακούγονται ήχοι από πράγματα που σπάνε τριγύρω.

Στη συνέχεια η Χερντ λέει: «Το μόνο που έκανα ήταν να ζητήσω συγγνώμη. Σου συνέβη κάτι; Δεν νομίζω. Έπινες όλο αυτό το πρωί; Σπας τα πάντα».

Σε άλλο σημείο του βίντεο βλέπουμε τον χολιγουντιανό σταρ να παίρνει ένα μπουκάλι κρασί, να γεμίζει ένα ποτήρι και στη συνέχεια να το σπάει.

Η Χερντ ήταν έτοιμη να δακρύσει όσο παρακολουθούσε το βίντεο μέσα στο δικαστήριο της Βιρτζίνια την Πέμπτη.
Ο δικηγόρος της Χερντ, Μπεν Ρότενμπορν λέει στον Ντεπ: «Αυτό είναι στο σπίτι σου στο Δυτικό Χόλιγουντ. Αυτός είσαι εσύ στο βίντεο. Ήσουν βίαιος;».

«Προφανώς περνούσα άσχημα. Δεν ξέρω τι εξυπηρετεί όλο αυτό, το να ηχογραφηθεί παράνομα από την πελάτισσά σας. Όλα αυτά ταιριάζουν αρκετά με τις υπόλοιπες φωτογραφίες και ηχογραφήσεις. Προσπάθησε να μου το κρύψει ότι με ηχογραφεί και στο τέλος γέλασε και χαμογέλασε. Αυτό ήταν το πιο ενδιαφέρον κομμάτι».

Ο Ντεπ παραδέχτηκε πως: «Έκανα επίθεση σε μερικά ντουλάπια, αλλά δεν άγγιξα τη δεσποινίς Χερντ».

«Μπορεί να ήσουν μεθυσμένος;» ρώτησε ο Ρότενμπορν.

«Είναι μια πιθανότητα», απάντησε ο Ντεπ.

«Ήπιες μονορούφι ένα μεγάλο ποτήρι με κόκκινο κρασί;» ρώτησε ο Ρότενμπορν.

«Ήπια ένα μεγάλο ποτήρι κρασί. Το θεώρησα απαραίτητο», είπε ο Ντεπ.

Ο Ρότενμπορν είπε: «Είσαι μεγαλύτερος από την Amber, σωματικά;»

«Δεν θα το έλεγα αυτό», απάντησε ο Ντεπ.

«Τα πρότυπα του νότιου τζέντλεμαν δεν ήταν στο μυαλό σας εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή;» ρώτησε ο Ρότενμπορν.

Ο Ντεπ απάντησε: «Δεν ξέρω για κανέναν άλλον, αλλά είχα εμπειρίες όπου κάποιος ξεφεύγει από τον πλήρη έλεγχο των συναισθημάτων του κατά καιρούς».

«Δεν προσπάθησα να προσεγγίσω τη δεσποινίς. Γιατί γύριζε; Αν φοβόταν μέχρι θανάτου γιατί δεν έφυγε;», είπε ο Ντεπ.

Οι ένορκοι στη συνέχεια άκουσαν το πολύ ενοχλητικό ηχητικό υλικό από ένα περιστατικό ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι, όπου ο Ντεπ την παρακαλούσε να τον κόψει με ένα μαχαίρι.

Καθώς έπαιζε το απόσπασμα, ο Ντεπ σκούπισε το μάτι του με το χέρι του και ζήτησε να του φέρουν ένα χαρτομάντιλο. Η Χερντ από την άλλη φαινόταν έτοιμη να κλάψει και να παλεύει με τα συναισθήματά της.

Στο εν λόγω ηχογραφημένο υλικό οι δυο τους μιλούν χαμηλόφωνα.

Τζόνι Ντεπ: «Θέλεις να με κόψεις κάπου;»

Άμπερ Χερντ: «Απλά μην κόψεις το δέρμα σου, σε παρακαλώ μην το κάνεις. Γιατί να το κάνω αυτό; Σε παρακαλώ, μην κόψεις τον εαυτό σου».

Τζ. Ντ: «Δεν θέλω να κόψω το κεφάλι μου: “Σε χρειάζομαι. Κόψε με”».

Εκείνη τη στιγμή χτυπάει η πόρτα και μια οικονόμος ακούγεται να λέει: «Housekeeping» – φαίνεται ότι βρίσκονταν σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Ο Ντεπ τότε της λέει να φύγει, προσθέτοντας: «Ο Ντεπ είναι ο μόνος που μπορεί να φύγει: Όχι ευχαριστώ, υπάρχει σπέρμα στα μαξιλάρια».

Ο Ντεπ λέει στη Χερντ «κόψε με», προσθέτοντας ότι ο Έλιοτ Σπίτζερ, ο πρώην κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, θα «απαντήσει» γι’ αυτό.

Τζ. Ντ.: «Με μισείς».

Χερντ: «Άσε κάτω το μαχαίρι! Κατέβασε το μαχαίρι! Μην το κάνεις αυτό, Τζόνι».

Ο Ντεπ είπε ότι θέλει να κοιτάξει τη Χερντ και ότι ο πόνος θα «φύγει».

Χερντ: «Το μαχαίρι είναι θαμπό, θα ήταν το χειρότερο πράγμα στον κόσμο. Πολύ επώδυνο και θαμπό και βρώμικο».

Η κοκαΐνη, η μαριχουάνα και τα γέλια στο δικαστήριο
Οι αποκαλύψεις για τον ταραχώδη έγγαμο βίο του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ διαδέχονται η μία την άλλη και η δίκη, που βρίσκεται σε εξέλιξη, έχει αρχίσει να θυμίζει θρίλερ.

Μετά τα περιστατικά λεκτικής και σωματικής βίας ανάμεσά τους, τις αποκαλυπτικές καταθέσεις των μαρτύρων αλλά και το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που φτάνει στην έδρα του δικαστηρίου, έρχονται στο φως κι άλλες σκοτεινές ιστορίες από το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι.

Πιο συγκεκριμένα, οι δικηγόροι της υπόθεσης, εμβάθυναν στη σκοτεινή περίοδο των ναρκωτικών και τη σχέση που είχαν Ντεπ και Χερντ  με τον κατηγορούμενο για σεξουαλική κακοποίηση, Μέριλιν Μάνσον.Ειδικότερα, σχετικά με τον Μέριλιν Μάνσον και τις φήμες που είχαν ακουστεί για ναρκωτικά, ο Ντεπ παραδέχτηκε ότι έχουν πάρει κοκαΐνη μαζί, ενώ στην ερώτηση για το αν έχουν πάρει ποτέ χάπια, ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι έδωσε κάποτε στον Μάνσον, ένα χάπι «για να σταματήσει να μιλάει τόσο πολύ».

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο δικηγόρος της Χερντ επέμεινε σε ένα μήνυμα που είχε στείλει ο Τζόνι Ντεπ σε φιλικό του πρόσωπο, τον Οκτώβριο του 2013, στο οποίο έγραφε: «Πιστεύει ότι η περουβιανή μου περίοδος με έχει κάνει τέρας και ότι καταστρέφω τη σχέση…».

Ο δικηγόρος της Χερντ, Μπεν Ρότενμπορν, ρώτησε τον Ντεπ εάν με την «περουβιανή περίοδο» εννοεί την κοκαΐνη και εκείνος απάντησε θετικά.

Σε ένα άλλο από τον Οκτώβριο του 2014, σε έναν άγνωστο παραλήπτη, ο Ντεπ είχε γράψει: «Θα φύγω σε μια ώρα, ένα τέρας… Θα καταπιούμε ο καθένας ένα Ε… γύρω στις 20:00 και θα πάμε για δείπνο… σε ένα υπέροχο περουβιανό σημείο». Ο Ντεπ επιβεβαίωσε και πάλι την πληροφορία.

 

«Κουτί κοκαΐνης»

Ο δικηγόρος που εξέτασε τον Ντεπ, του έδειξε στη συνέχεια ένα κουτί και τον ρώτησε σχετικά με αυτό, συνδέοντάς το με τη χρήση κοκαΐνης αλλά και την περίοδο που έβγαινε τα πρώτα ραντεβού με τη Χερντ.

Η φωτογραφία δείχνει ένα γυάλινο τραπέζι που έχει ποτά πάνω γραμμές λευκής σκόνης. Όταν ο Ντεπ είπε, ότι η φωτογραφία έχει μια «ενδιαφέρουσα» σύνθεση. «Αυτό το κουτί ήταν δώρο από κάποιον και δεν θα έβαζα εκεί μέσα κοκαΐνης ,αλλά όπως το βλέπω τώρα θα μπορούσε να χωρέσει», απάντησε ο Ντεπ και όσοι  βρίσκονταν μέσα στη δικαστική αίθουσα, ξέσπασαν σε γέλια.”