Αρχική Δικαιοσυνη Η Ελλάδα στις (ολυμπιακές,ερωτικές,οικονομικές,πολιτικές, δημοτικές,δικαστικές,πύρινες κ.α.)φλόγες!Και ύστερα θα έρθουν (και )οι …κουκούλες!!!

Η Ελλάδα στις (ολυμπιακές,ερωτικές,οικονομικές,πολιτικές, δημοτικές,δικαστικές,πύρινες κ.α.)φλόγες!Και ύστερα θα έρθουν (και )οι …κουκούλες!!!

79

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

 

Δημοσιεύουμε συχνά-πυκνά αυτή τη φωτογραφία γιατί θεωρούμε ότι αποτυπώνει με τη μεγαλύτερη ακρίβεια τα χαρακτηριστικά της χώρας…συγνώμη,μπανανίας μας.

Ενας δημοσιογράφος που μιλούσε συχνά-πυκνά (και απο το ΜΕΓΚΑ το κανάλι…)για τον “Καρατζαφύρερ και τα πουλέν” του και με το συγκρότημά του (ΔΟΛ)πληροφορούσαν τους Ελληνες ότι αυτός ο Καρατζαφύρερ και τα πουλέν του ήταν ένα ακροδεξιό μόρφωμα.Και άρα και όλοι όσοι εμφανίζονταν στο κανάλι του Καρατζαφέρη ήταν το ίδιο,διότι ιδιαίτερα οι δημοσιογράφοι έπρεπε να επιλέγουν αυστηρά που θα εμφανιστούν.

Πέρασαν τα χρόνια και ήρθε πρώτα η λίστα Λαγκάρντ,ύστερα ο εκβιασμός των πλουτισάντων πολιτικών,επιχειρηματιών και τραγκοδημοσιογράφων με τις λίστες αυτές και ύστερα το μνημόνιο και η ληστεία των πολιτών μέσω των συστημικών κρατικών- στην ουσία-τραπεζών,μία απο τις οποίες είναι και η Εθνική.

Ο Α. Σαμαράς για να κρατηθεί πήρε στην κυβερνητική Νέα Δημοκρατία όλα τα πουλέν του Καρατζαφύρερ,στην τηλεόραση του οποίου εμείς συχνά-πυκνά εμφανιζόμαστε τότε και μιλούσαμε για τους κλέφτες των κομμάτων εξουσίας και την ακρίβεια με την οποία τους στηλίτευαν και προκηρύξεις της…17 Νοέμβρη!

Το βασικό πουλέν εικονίζεται στη φωτογραφία με το βασικό πουλέν του Λαμπρακισμού-Ψυχαρισμού,του “θεσμού”που διακρίθηκε στις βίλες και στο Μέγαρο Μουσικής με λεφτά απο τον “Ελεύθερο Τύπο”,τον οποίο εμείς κάναμε με κέρδη δισεκατομμυρίων και όχι κρατικοδίαιτο,όπως π.χ. η “ΑΥΓΗ”.

Αυτή είναι η χώρα μας στα…δύσκολα.

Δεν έχουν πρόβλημα να κοτερίζονται εκεί που έφτυναν και τα μπάνια στο βόθρο της Μυκόνου(με η χωρίς πετσέτα) τα θεωρούσαν και τα θεωρούν κοινωνικά παράσημα.

Των μνημονίων προηγήθηκαν τραγωδίες.

Το 2007 κάηκαν περιοχές που τώρα φιλοξενούν …ΑΠΕ.Δηλαδή τις μονάδες πλουτισμού μέσα στα δάση ή πρώην δάση κλπ.Μεγάλη ώθηση στις επενδύσεις των ΑΠΕ έδωσε μια απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας με εισηγήτρια (σε τμήμα και…ολομέλεια!!!)την σημερινή πρόεδρο της Δημοκρατίας Σακελλαροπουλου.

Κάηκαν όμως και άνθρωποι το 2007 στην τραγωδία της Πελοποννήσου και στη συνέχεια της άφρονης πολιτικής των αγωγών,την οποία ήταν “καμάρι”της γερμανικής “σχολής”της ελληνικής πολιτικής σκηνής.Της ίδιας σχολής που ανατινάχθηκε εν ψυχρώ από Αμερικανικά σχέδια στη βαλτική…

Τότε η τενίστρια Αγγελική Κανελλοπούλου στρατεύθηκε με τη Νέα Δημοκρατία του Κώστα Καραμανλή ΚΑΙ ΩΣ ΥΠΟΨΉΦΙΑ στην Αθήνα της Ντόρας ,το 2009,μας δήλωνε ότι πρέπει να ψηφιστεί η Νέα Δημοκρατία του Κώστα Καραμανλή για να μην έχουμε άλλες τραγωδίες και για να μπει τάξη στη χώρα με αποζημιώσεις στους πυρόπληκτους,βοήθεια στα θύματα κλπ.

Ο διάδοχος του Καραμανλή (Γ.Παπανδρέου)έχασε τις δίκες για τον εκβιασμό του με τη λίστα Λαγκάρντ και τη μαμά του στον κύριο λογαριασμό.

Σχετική με αυτούς τους λογαριασμούς δίκη γίνεται τώρα και ακούγονται φοβερά πράγματα στο Εφετείο Αθηνών.Σε πλήρη σιωπή και όποιος τολμήσει και γράψει θα…”πατήσει μαύρο χιόνι” για “προσωπικά δεδομένα”,μια ελληνική “πατέντα”για γύψο και σιωπή και στις δημόσιες δίκες.

H Kυβέρνηση δεν επιθυμεί φως στη δίκη γιατί εκεί ακούγονται και φοβερά πράγματα για τον πρώτο λογαριασμό του μισού δις ευρώ και βάλε και τίθενται θέματα έρευνας αν και ποιά ποσά ξεπλένονται,σε ποιούς ανήκουν κλπ

Ικανοποιείται προφανώς που ο κόσμος ασχολέιται με τον…Ρέμο(δεν τον έχουμε ακούσει ποτέ,αλλά τον παρουσιάζουν ως σουπερ τραγουδιστή) και τα γραφόμενα για ΑΠΕ και μαύρο χρήμα.

Η αντιπολίτευση τι κάνει;

Αυτοί οι σούπερ πατριώτες της Δεξιάς ή ακροδεξιάς δεν βρίσκουν το δρόμο για τα δικαστήρια και την εκδίκαση των μεγάλων σκανδάλων;

Οι σουπερ προοδευτικοί της Αριστεράς;

Ενα Κόμμα της Δεξιάς ή της Αριστεράς γιατί δεν παρατηρεί τη δίκη αυτή στη σκιά της λίστας με τα δισεκατομμύρια μαύρου χρήματος,τα οποία κάνουν το βόθρο της Μυκόνου να μοιάζει …πταισματοδικείο;

Ενα Κόμμα της Δεξιάς η της Αριστεράς γιατί δεν βρέθηκε να ρωτήσει πως…ξύπνησε το Ελεγκτικό Συνέδριο και παρενέβη στο σκάνδαλο των Τεμπών μετά τα φοβερά κατηγορητήρια και ενώ κοιμόταν επι χρόνια για να δώσει προσχήματα να αμυνθούν οι κατηγορούμενοι απο την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία;

Είναι τα κόμματα που πήραν μερικές εκαντοδάες χιλιάδες ψήφους στα 10,4 εκατομμύρια και προφανώς ούτε την εμπιστοσύνη έχουν,ούτε θέλουν να την αποκτήσουν με απλό εναδιαφέρον για τα εγκλήματα σε βάρος του κοινωνικού συνόλου…

Και κυβερνά το Κόμμα που πήρε 1,2 εκατομμύρια στα 10.4 εκατομμύρια!!!

Αλλαξε ο Κώστας Καραμανλής και οι περί τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατηγορούν ανοιχτά τον καραμανλικό πυρήνα ότι στήριξε δια του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο τον ΣΥΡΙΖΑ,νεώ αυτοί δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους για τον ΣΥΡΙΖΑ που έκαψε και 104 άτομα στο Μάτι…

Τον Νοέμβριο του 2022 το αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος εκδίδει έγγραφο με το οποίο καθοδηγεί το νομικό συμβούλιο του Κράτους να παραστεί στη δίκη των υπευθύνων για τους θανάτους και να βεβαιώσει ότι το Κράτος(επι ΣΥΡΙΖΑ) έιχε σχέδια και τα πάντα σωστά και το 95%της ευθύνης για τους θανάτους το έχουν τα ίδια τα(και ανήλικα…)θύματα!

Πολύ βολικό για τους κατηγορουμένους επι ΣΥΡΙΖΑ..

Πολύ βολική και η καθυστερημένη για χρόνια απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τους κατηγορουμένους των Τεμπών επι Νέας Δημοκρατίας…

Πολύ …προοδευτική και η προεδρίνα της Δημοκρατίας ποτ διάλεξε ο Κυριάκος.Και επιτυχημένη.Αγόρασε σπιταρώνα από τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ,η οποία επενδύει στις ΑΠΕ δισεκατομμύρια.

Η Αγγελική Κανελλοπουλου που ήταν υποψήφια και βεβαίωνε ότι η Νέα Δημοκρατία του Κώστα Καραμανλή θα διορθώσει τα πάντα στους πυρόπληκτους με πρόληψη και προστασία είναι κάπου αμίλητη για τα επισυμβάντα…

Ούτε καν πρόσεξε ότι μια αγωγή ζητάει αποζημίωση για τους θανάτους στο Μάτι 250 χιλιάρικα για κάθε ζωή…

Αν ήταν προβοκατατόρικη τι θα ζητούσε;Να πληρώσουν τα θύματα που ευθύνονται(κατά τη Νέα Δημοκρατία) κατά 95%;

Τι θα έπρεπε να ζητήσει;

Ενα δικαστήριο στις ΗΠΑ δίκασε αγωγή ενός πολίτη κατά της εταιρείας αυτοκινήτων ΒΜW.Ο πολίτης ζητούσε τρία εκατομμύρια γιατί η πόρτα έκλεισε και του έκοψε τον αντίχειρα.

Το δικαστήριο(και ένορκοι σε αυτό!..) αποφάνθηκε πως από τη μία οι πόρτες της BMW δεν έχουν ελάττωμα, από την άλλες αυτές είναι υπεύθυνες για το κομμένο δάχτυλο.Και του έβγαλε αποζημίωση 1,9 εκατομμύρια δολλάρια!.Ο δικος μας(πρώην δικαστής παρακαλώ…)εκλιπαρεί αποζημίωση 250 χιλιάδων για μια χαμένη ζωή στις φωτιές τις οποίες κανένα κόμμα δεν αντιμετώπισε,παρά τις υποσχέσεις της κ.Κανελλοπουλου,της τενίστριας που εντάχθηκε στον Καραμανλή.

Η κ.Κανελλοπουλου απέκτησε και κόρη από το γάμο της με τον κ.Σάκαρη.Τη Μαρία.

Ολως συμπτωματικώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης μας λέει πόσο του αρέσει το τένις και πηγαίνει και παίζει και ως πρωθυπουργός.

Ολως τυχαίως στις περασμένες χριστουγενιάτικες ευχές επέλεξε τελική φωτογραφηση μόνο με το γυιό απένατι στα “καλαντα”ώστε να καταλάβουμε όλοι ότι είναι ο “διάδοχος Κώστας Μητσοτάκης”.

Ολως τυχαίως ο διάδοχος συνήψε δεσμό με την τενίστρια Μαρία Σάκαρη.Την κόρη της Αγγελικής.

Ολως τυχαίως πριν λίγες ημέρες η συστημική Εθνική μας Τράπεζα ανακοίνωσε ότι στέκεται ως χορηγός δίπλα σε επτά αθλητές και ο ένας είναι ο μίλτος Τεντόγλου παγκόσμιος πρωτ-αθλητής του προπονητή Πομάσκυ…

Μας πληροφόρησε σχετικά επίσημα ως εξής η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ η οποία λειτουργεί με τα λεφτά των φορολογουμένων:

“Μαρία Σάκκαρη
Η Μαρία είναι κορυφαία τενίστρια της χώρας μας τα τελευταία χρόνια, ίσως η σπουδαιότερη όλων των εποχών. Ανήκει στην οικογένεια της Εθνικής Τράπεζας από το 2016 και έκτοτε υποστηρίζουμε με μεγάλη περηφάνεια όλα τα βήματα, από τα πρώτα έως τα πιο πρόσφατα, μιας τόσο επιτυχημένης πορείας. Γεννημένη το 1995, έχει καταφέρει εντυπωσιακές διακρίσεις για την Ελλάδα στο άθλημα του τένις ενώ τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σταθερά στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης (WTA), με κορυφαία της στιγμή μέχρι τώρα την ανέλιξή της στο νούμερο 3.
Πάντα πιστή στα ραντεβού της με τις μεγάλες διοργανώσεις, κυνηγά το όνειρο της κατάκτησης ενός Grand Slam που θα την καθιερώσει στις παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος διαχρονικά. Με τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες  στο Παρίσι, η Μαρία θα διεκδικήσει μία ακόμα σημαντική διάκριση στην αθλητική της πορεία. Στην Εθνική Τράπεζα στηρίζουμε  την πορεία της Μαρίας από το 2016.”

Οπως βλέπετε τη Μαρία Σάκαρη τη στηρίζει η Τράπεζα και απο τα δύσκολα χρόνια,το 2016,με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.Την κόρη της Αγγελικής.Της υποψήφιας της Νέας Δημοκρατίας.Τότε δεν είχε δεσμό ακόμα με το γυιό του Κυριάκου.

Σύμφωνα με το βιογραφικό του Κυριάκου Μητσοτάκη ο ίδιος πριν μπει στην πολιτική  εργαζόταν και σε κάποια στιγμή “μετακινήθηκε στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας. Διατέλεσε για τρία χρόνια Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Επιχειρηματικών Συμμετοχών….”κλπ κλπ

Ολως τυχαίως κάποιος πρότεινε τη Μαρία Σάκαρη την ώρα που βρίσκεται σε επίσημο δεσμό με τον πρωθυπουργικό γυιό και διάδοχο να είναι σημαιοφόρος και στην επερχόμενη Ολυμπιάδα δίπλα στον Αντετοκούνμπο!!!

Οι καλοί και οι καλές οικογένειες δεν χάνονται,όποιο Κόμμα και αν κυβερνά.

Που θα βρεθούν τα λεφτά,αφού δεν υπάρχουν;

Μια απο τις πηγές την αποκαλύπτει ο Γιώργος Κύρτσος πολιτικός που πέρασε από όλα τα Κόμματα και δεν …χάθηκε.Ηταν και ευρωβουλευτής.Απο αυτούς που όπως “μαρτύρησε” ο κύπριος Φειδίας βγάζουν μόνοι και με το γραφείο τους περί τα 60 χιλιάρικα το μήνα.Οσα ένας απο τους υπαλλήλους του Δημοσίου ή του Δήμου ή των ιδιωτών βγάζει σε …πέντε χρόνια!!!

Εμ…Πως να μην έμπαιναν στη συμμορία που εκβίαζε και λήστευε καταστηματάρχες μέσω του Δήμου Αθηναίων και στελέχη όλων των κομμάτων και του Νίκου Ανδρουλάκη ιδιαιτέρως;

Πως θα ζούσαν με τόσο λίγα χρήματα τα στηρίγματα του ευρωβουλευτή Νίκου Ανδρουλάκη;

Ενας απο αυτούς που πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη μας έγραφε ότι επιστρατεύθηκε απο τον Νίκο Ανδρουλάκη για να συνεισφέρει στο πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ και στον συνδικαλιστικό χώρο και είναι τεράστι τιμή που του έκανε ο Νίκος.

Οοοχι!.Δεν γράφουμε ονόματα.Γιατί θα βρούμε το μπελά μας όταν …αθωωθούν όλοι.Αυτό θα γίνει όταν ξεχαστεί η υπόθεση και έχει τελειώσει και η ανάδειξη αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ ,όπου υποψήφιος θα είναι και ο Δήμαρχος Αθηναίων κ.Δούκας.

Ρωτήστε κύριε Δούκα και εσείς οι άλλοι τι τράβηξε και τραβάει με διακομματικά βασανιστήρια η συνδικαλίστρια κ.Σταυρούλα Αγγελίδου του Ερυθρού Σταυρού.Δικαιωμένη σε όλα!Και ξανά στον…σταυρό γιατί μιλάει,γράφει και καταγγέλλει το διακομματικό φαγοπότι από κρατικά και δημοτικά ταμεία.

Αυτά γεμίζουν απο νόμιμες ληστείες.

Μία απο τις ληστείες αφορά τη ληστεία μέσω της ΔΕΗ,ηλεκτρικού.

Καταγγέλλει ο Κύρτσος τα εξής:

«Μέσες τιμές χονδρικής αγοράς ρεύματος, ευρώ/μεγαβατώρα(11/7/24)
Ισπανία 85,53 ευρώ
Πορτογαλία 85,79 ευρώ
Ελλάδα 184,79 ευρώ!
Η διαφορά μεταφράζεται σε δισεκ ευρώ τους καλοκαιρινούς μήνες με μεγάλη ενεργειακή κατανάλωση.
Χαρούμενοι ολιγάρχες, «ανώνυμα»funds
και.. παραγωγοί πολιτικού χρήματος.»

Αυτή είναι μια απο τις ληστείες στην καθ ημάς μπανανία…Και έπεται συνέχεια…

Υ.Γ. Μέσα σε όλα αυτά ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ είπε μεταξύ άλλων ότι έχει πρόβλημα με την κριτική.

Εμείς το βρίσκουμε φυσιολογικό.Κανένα πλουσιόπαιδο δεν αποτελεί εξαίρεση.Γιατί αισθάνεται άβολα;

Ο Προκόπης Παυλόπουλος του Α’ Γυμνασίου Καλαμάτας που μένει σε πολυκατοικία από το 1960 αν και έγινε καθηγητής στο Πανεπιστήμιο,Ακαδημαϊκός,Πρόεδρος κλπ δεν είχε κανένα πρόβλημα με τις αθλιότητες που του καταλόγισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ιδού μια απόδειξη: