Αρχική Ελλαδα Η Ελλάδα στον πάτο της διαφθοράς,τα σκάνδαλα κουκουλώνονται,η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ παίρνει και...

Η Ελλάδα στον πάτο της διαφθοράς,τα σκάνδαλα κουκουλώνονται,η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ παίρνει και τη Λάρκο.Ο Ακης με την ήσυχη συνείδηση και οι Έλληνες δημοσιογράφοι που γύριζαν μαζί επι 40 χρόνια όοοολο τον κόσμο!

1607

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

‘Οοοοολη η Ελλάδα είναι ένα απέραντο διαφθορείο.Τουλάχιστον έτσι δείχνουν οι τεράστιες και σε όγκο και σε αριθμό δικογραφίες που είτε εκκρεμούν ακόμα στα δικαστήρια,είτε εκδικάστηκαν καταδικαστικά,είτε κουκουλώθηκαν,είτε περιμένουν και επι ….19 χρόνια να κουκουλωθούν χωρίς να έχουν δικαστεί σε πρώτο βαθμό ακόμα.

Πρώτο και …χειρότερο παράδειγμα οι δικογραφίες για τεράστια τραπεζικά σκάνδαλα μεταξύ των οποίων και ο αδιανόητος για δυτικού τύπου δημοκρατία αλληλοεκβιασμός τραπεζικώνπολιτικών,επιχειρηματιών και δημοσιογράφων με τα λεγόμενα κομματικά δάνεια.Πλήρως αποδεδειγμένα απο τις δικαστικές έρευνες εντίμων(υπάρχουν και μάλιστα πλειοψηφικά τέτοιοι δικαστές και εισαγγελείς)τυλίχθηκαν στη δικογραφία με …πλαστές (με την έννοια του στησίματος και όχι της κλασσικής πλαστογραφίας)καταθέσεις ,οι οποίες αποκαλύφθηκαν και δυσκολέυουν ακόοοομα την αρχειοθέτηση με ντροπολογίες.

Τέτοια θαλασσοδάνεια είναι η ΚΥΡΙΑ δραστηριότητα των τραπεζών στην Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια.

Αυτού τους είδους η οικονομική δραστηριότητα έχει στείλει στα τάρταρα την ελληνική οικονομία και ΣΗΜΕΡΑ ακόμα μεγάλο ΜΜΕ γράφει ότι παρά τα τόσα και τόσα μνημόνια η Ελλάδα είναι μακριά απο τις αξιολογήσεις ως τόπος άξιος για σοβαρές επενδύσεις απέξω.ΣΗΜΕΡΑ το γράφουν για τις αξιολογήσεις της Moody’s,Fitch,Standard-Poor’sδυο και τρεις βαθμιδες κάτω από την επενδυτική βαθμίδα.

Οι πλέον αρμόδιοι για να κυνηγούν αυτά τα σκάνδαλα είναι οι πολιτικοί οι οποίοι οφείλουν να διορθώνουν αυτά την πορεία.

Δεν το πράττουν λόγω διαφθοράς οι πλέον αρμοδιοι και διότι δεν έχουν την δυνατότητα οι πλέον έντιμοι εξ αυτών.

Και η χώρα πορεύεται απο τη διαφθορά στη διαφθορά και απο υπόσχεση διόρθωσης σε υπόσχεση διόρθωσης.

Η ΖΗΜΕΝΣ τα σάρωνε όλα μέχρι που ήρθε το τεράστιο σκάνδαλο για το οποίο Χριστοφοράκος και Καραβέλας καταδικάστηκαν ,αλλά αφέθηκαν ελέυθεροι στην αγκαλιά της …μαμάς Γερμανίας και μας κουνούν το δάχτυλο την ‘ωρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης πολεμάει το πελατειακό κράτος.

Η ΝΟΒΑΡΤΙΣ είναι υπό έλεγχο και κατά τους Αμερικανούς που την τιμώρησαν πήρε τη θέση της ΖΗΜΕΝΣ σε ηγετική οικονομική θέση στην Ελλάδα.

Εφυγαν από την κορυφή αυτές οι δυο εταιρείες.

Ήρθε ο Κυριάκος που κατάργησε το πελατειακό Κράτος και όλα πάνε περίφημα.

Ετσι η εταιρεία ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ κατάφερε να δείξει την αξία της.Σαρώνει τα πάντα με στιβαρή διοίκηση,στην οποία λάμπει τον τελευταίο καιρό ο πεθερός του Υπουργού Γεραπετρίτη, ο οποίος διαθέτει και κάποια εκατομμύρια να αγοράζει μετοχές της εταιρείας του και όλα καλά.

Αφού κυριαρχεί σε όλα τα μεγάλα κρατικά πρότζεκτ ΣΗΜΕΡΑ μεγάλο ΜΜΕ μας πληροφορεί ότι επιτέλους…τέλος!..Μετά πολλά χρόνια το τοπίο με την κρατική ΛΑΡΚΟ ξεκαθαρίζει και μένει μόνο ένας διεκδικητής.

.Καλά καταλάβατε.

Αναφέρει ότι μένει μόνο η κοινοπραξία που μετέχει η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ!

Αυτή η εταιρεία απο την οποία ψώνισε σπίτι(σπιταρώνα) και η σημερινή πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Οολοι οι ενδιαφερόμενοι για θέσεις και παραθέσεις και συμβούλια και διαβούλια περί την ΛΑΡΚΟ του παρελθόντος,παρόντος και μέλλοντος συμπεραίνουμε δια της λογικής μας ότι θα πρέπει να τρέξουν στον Υπουργό του μη πελατειακού Κράτους του Κυριάκου Γεραπετρίτη,συγνώμη Μητσοτάκη, να τους δώσει πληροφορίες τι θα γίνει και πως οι ενδιαφερόμενοι(αν υπάρχουν ντεεε…) να λαβουν θέσεις και αποζημιώσεις θα το πράξουν.

Ο Ακης Τσοχατζόπουλος πέθανε.Ως υπουργός τα χειρίστηκε αυτά όλα.Καταδικάστηκε για μίζες και μάλιστα με τα ρωσικά συστήματα ΤΟΡ Μ1 με τα 21 εκατομμύρια μίζες στην Ελβετία(Ντρουμιλαν)τις δολοφονίες ρώσων ερευνητών(Κλίμοβ,Σίτσκο) κλπ.

Ο Ακης Τσοχατζόπουλος έγραψε, λέει ,σε μια απο τις διαθήκες του τώρα τελευταία,λίγο πριν πεθάνει, ότι “είχε την συνείδησή του καθαρή”,ότι “εξαπατήθηκε και δεν εξαπάτησε”.Ο….Άκης!Και περνάει μια χαρά και χωρίς να σηκωθούν και οι πέτρες η διαβεβαίωση του Άκη.

Γιατί στο παρασκήνιο γίνεται αγώνας.

Οχι για να δουν ποιοί Υπουργοί και πολιτικοί της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ θα πρωτοστατήσουν στην καταγγελία του σύγχρονου χιτλερίσκου Βλαντιμίρι Πούτιν που παίρνει με φρικτό τρόπο και ζωές Ελλήνων στην Ουκρανία.

Αλλά για να μην δημοσιευθεί η …τρίτη διαθήκη του Άκη που γράφει και γιά άλλους διεφθαρμένους πολιτικούς με στοιχεία.Τώρα αυτοί φαίνονται καθαροί ντεεε…

Θα τα καταφέρουν μέσω Δικαιοσύνης…Εχουν εκεί τα “μέσα” για κουκουλώματα ακόμα και αν αφορά πλαστή απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας, για την οποία επι 18 χρόνια δεν κινήθηκε κανείς απο τους δικαστές θύματα της πλαστογραφίας.

Γιατί να κινηθούν αφού λόγω παραγραφής όλα είναι μια χαρά και η μασονία καλά κρατεί παριστάνοντας πότε τον διώκτη και πότε τον δράστη;

Τα σκάνδαλα αυτά είναι αρμοδιότητας οι οικονομικοί συντάκτες των ΜΜΕ.

Ενα μεγάλο ΜΜΕ αποχαιρετά κάποιον που ήταν στην κορυφή αυτού του ρεπορτάζ.Και γράφει πως μαζί επι 40 χρόνια γύρισαν όοοοολο τον κόσμο.Και ότι ήταν συνεπείς ρομαντικοί…Αριστεροί και εργάζονταν στα κορυφαία(μη αριστερά) ΜΜΕ όλοι όσοι ήταν τα παιδιά του.

Δεν μένουμε στο ερώτημα πως είναι τόσο περήφανοι για το χάλι του χώρου,τον οποίο υποτίθεται ότι διορθώνουν με τα καυτά τους ρεπορτάζ….

Ούτε στο ερώτημα αν έχουν κάνει καταγγελίες γιαυτά τα σκάνδαλα και αν πήγαν ποτέ κατηγορούμενοι η μάρτυρες και αν ξέθαψαν κουκουλωμένες δικογραφίες για τα τραπεζικά και πολιτικά και κομματικά σκάνδαλα…

Το ερώτημα μας είναι:

Με τίνων χρήματα γυρίσατε όοοοολο τον κόσμο επι 40 χρόνια;

Ρητορικό είναι το ερώτημα…