Αρχική Αθλητικα Εθνικάααρααα – Ελλάδα με 3άρα καλπάζει πρώτη !

Εθνικάααρααα – Ελλάδα με 3άρα καλπάζει πρώτη !

518

 

Στο κύπελλο Εθνών ευρώπης ακούγονται σε κάθε ματς οι δυο εθνικοί ύμνοι των ομάδων-εθνών που παίζουν.

Στο Βόλο ακούστηκε ο ένας,κοινός εθνικός Υμνος της Ελλάδας και της Κύπρου.

Το παιχνίδι έγινε στα ίσα,αλλά η Εθνική του ουρουγουανού προπονητή Γκουστάβο Πογέτ μοιάζει σε μαχητικότητα και αποτελεσματικότητα στον ποδοσφαιριστή Πογέτ.

Σε 3 παιχνίδια κράτησε το 0 στην άμυνα και πήρε τρεις νίκες.Πάλι ο Μπακασέτας με ίδιο τρόπο,σουτ ξαφνικό και άπιαστο από το ύψος της περιοχής άνοιξε το σκορ.

Στη συνέχεια ο ίδιος έκλεψε τη μπάλλα και με ασίστ στον Παυλίδη έγινε το 2-0.Το τρίτο γκολ με …βραζιλιάνικη ντρίπλα του Λημνιού(έχει βραζιλιάνα μάνα…) και άπιαστο σουτ.

Αν στο επόμενο ματς κερδίσουμε το Κόσσοβο στην έδρα μας η πρώτη θέση έκλεισε.Οι Κοσοβάροι νίκησαν με αγχος 3-2 την Βόρεια Ιρλανδία.

Η Σλοβενία με 10 παίκτες για πολύ διάστημα άντεξε στο σφυροκόπημα της Νορβηγίας του Χόλαντ(πήγε στη Σίτυ από τη Ντόρτμουντ) και κράτησε το 0-0 ενώ το Γιβραλτάρ πήρε στην έδρα του 1-1 από την ευρισκόμενη σε παρατεταμένη παρακμή Βουλγαρία.

Η εκπληκτική τον τελευταίο καιρό Γεωργία νίκησε 3-0 στα Σκόπια,η σερβία εκτός 1-0 τη Σουηδία και με το ίδιο σκορ η Ισπανία την Ελβετία.Στις καθυστερήσεις η Εσθονία κέρδισε 2-1 στη Μάλτα ,ενώ η Πορτογαλία με τον Κριστιάνο στο 188ο(!!!) ματς με τη φανέλλα της(117 γκολ) κέρδισε 2-0 την Τσεχία.