Αρχική Αθλητικα Η Ευρωλίγκα φέτος δεν είναι για φανατικούς και…καρδιακούς οπαδούς!

Η Ευρωλίγκα φέτος δεν είναι για φανατικούς και…καρδιακούς οπαδούς!

87

Η Ευρωλίγκα φέτος είναι η πιο αμφίρροπη στην (μικρή) ιστορία της.Ολες οι ομάδες δείχνουν ικανές να προωθηθούν στην δεκάδα με προοπτικές πρόκρισης και αν εξαιρέσει κανείς τις Λυόν-Βιλλερμπάν και Αλμπα Βερολίνου όλες δείχνουν ικανές και για το φάϊναλ 4 και γιατί όχι για την “κούπα”.

Ολες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν σε οποιαδήποτε έδρα και να χάσουν απο οποιαδήποτε ομάδα στην έδρα τους.

Η Εφές είχε φέτος την εικόνα μιας ομάδας που θα αποτύχει απο χέρι και δεν είναι ικανή ούτε για την δεκάδα μετά την αποχώρηση του Αταμάν για τον ΠΑΟ.

Απο χθες όλη η φιλομπασκετική Ευρώπη την βλέπει αλλιώς καθώς σε ένα “ταγκό”με την Βασίλισσα Ρεάλ πρόσφερε ένα ρεκόρ που δύσκολ,πολύ δύσκολα θα καταρριφθεί.Οδήγησε το παιχνίδι στην έδρα της πολύ ισχυρής και φέτος Ρεάλ οχι σε μία ή δυο,αλλά σε 4 παρατάσεις και το ολοκλήρωσαν και οι δυο με ρεκόρ πόντων/Ηταν 130-126 υπέρ της Ρεάλ τελικά και αφού η Εφές έχασε στις προηγούμενες παρατάσεις μοναδικές ευκαιρίες να το κερδίσει!

Ο Ερυθρός αστέρας που έδειχνε αδύναμος στο ξεκίνημα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στον πάγκο και φωνές….Ολυμπιακός-Ολυμπιακός από ορισμένους φιλάθλους του συνέτριψε έυκολα την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς,χωρίς να απειληθεί καθόλου στη διάρκεια του αγώνα!Η Παρτίζαν πέρυσι αποκλείστηκε μάλλον εξωαγωνιστικά στη σειρά με τη Ρεάλ η οποία πήρε την ευρωλίγκα με τον γνωστό τρόπο.

Στα δικά μας ο Ολυμπιακός μπορούσε να χάσει εύκολα και απο τη Μονακό στο ΣΕΦ με βάση την ως τώρα πορεία του.Και όμως την έπνιξε και καθήλωσε τον Τζέϊμς στους 10 πόντους κερδίζοντας τον αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός με βάση την εύκολη ανατροπή των 17 πόντων που του έκανε η Μπασκόνια φαινόταν εύκολη λεία για την Βαλένθια,αφού έπαιξε χωρίς τον Σλούκα και με δεδομένο ότι στην Ισπανία μόνο χάνει…Ηταν και η δήλωση Γιαννακόπουλου για τη Μαφία του…Μποντιρόγκα που διαδέχθηκε τη Μαφία του Μπερτομέου στην Ευρωλίγκα και το σκηνικό της ήττας στημένο

Κι όμως ενώ ήταν πίσω στο σκορ στην τέταρτη περίοδο και με 7-9 πόντους νίκησε με 82-81.

Είναι ένα από τα πολλά μάτς θρίλερ της φετινής ευρωλίγκας που κρινεται στο καλάθι και την τελευταία στγμή.

Προφανές ότι τα μάτς αυτά δεν είναι για φανατικούς που έχουν και καρδιακά θέματα…