Αρχική Δικαιοσυνη Η “Ηρωίνη της Αστυνομίας”,η Λαμία,τα κυκλώματα,η αρπαγή καινούργιου αυτοκινήτου φτωχής οικογένειας...

Η “Ηρωίνη της Αστυνομίας”,η Λαμία,τα κυκλώματα,η αρπαγή καινούργιου αυτοκινήτου φτωχής οικογένειας από την ΕΛ-ΑΣ και η “Γκρίκ Μάφια”…

12

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Εδω και δεκαετίες γράφουμε ότι δεν υπάρχουν ούτε παραδικαστικά,ούτε παραστυνομικά μαφιόζικα κυκλώματα,τα οποία να προβληματίζουν η να ταλανίζουν τους πολίτες.Είναι μόνο κυκλώματα με την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ πολιτικών και επωφελούμενους πολιτικούς από την ύπαρξη και τη δράση τους.

Εντιμοι συνάδελφοι δικαστών,αστυνομικών,εφοριακών,δημοσίων υπαλλήλων αμέσως αντιλαμβάνονται εάν ένας συνάδελφός τους μπαίνει σε κύκλωμα παράνομης δράσης στο χώρο τους.

Ομως η προστασία των πολιτικών αναγκάζει κάθε έντιμο,είτε να σιωπήσει,είτε να μετατεθεί.

Από τις πιο κραυγαλέες περιοχές με δράση τέτοιων παραπολιτικών κυκλωμάτων εκτός Αθηνών,Θεσσαλονίκης και των 2-3 μεγαλύτερων πόλεων είναι η Λαμία-Φθιωτιδα και η Χαλκιδική.

Η Λαμία ήρθε χθες στην επικαιρότητα όταν η Αστυνομία συνέλαβε ένα κύκλωμα εμπορίας και καλλιέργειας χασίς.Κορυφαία θέση στο κύκλωμα μας είπαν ότι έχει ένας αστυνομικός ,ο οποίος υπηρετεί σε διακεκριμένη υπηρεσία (Ο.Π.Κ.Ε.)της περιοχής.

Αυτός συντόνιζε τη δράση παρακολουθώντας κάθε αυτοκίνητο μέσω της υπηρεσίας του και έτσι παρακολουθούσε αν εμφανιστεί στην περιοχή της καλλιέργειας των χιλιάδων δενδρυλίων χασίς κάποιο αυτοκίνητο “‘υποπτο”,δηλαδή αυτοκίνητο που ήταν των μυστικών υπηρεσιών(Ασφάλεια,ΕΥΠ,Εσωτερικών υποθέσεων κλπ).

Η Αστυνομία εμφανίζεται να “επεσε” απο τα σύννεφα για την συμμετοχή του αστυνομικού και με τη σύλληψη να δίνεται η εντύπωση ότι “ενας αστυνομικός παραβάτης ήταν,τον έπιασαν και άρα όλα καλά στην περιοχή”.

Υποκρισία και Φαρισαϊσμός!

Εμείς δίνουμε ντοκουμέντα σε κάθε ενδιαφερόμενο στην πολιτική,στη Δικαιοσύνη,στη δημοσιότητα και αφορούν την περιοχή της Λαμίας,όπου το Μαξίμου έχει το πιο πιστό πολιτικό σύστημα και δεν αναφερόμαστε στον Υπουργό Σταϊκούρα.Στην περιοχή έχει και ο ΣΥΡΙΖΑ βουλευτές και δεν έχει μικρότερη ευθύνη εάν συγκαλύπτεται η δράση των κυκλωμάτων.Μάλιστα έχει την ίδια ευθύνη καθώς καταγγελίες έγιναν και επι των ημερών του για κυκλώματα ναρκωτικών με συμμετοχή αστυνομικών και οι καταγγελίες ουδέποτε απαντήθηκαν.

Ιδού τα ντοκουμέντα:

Τον Ιούνιο του 2014 αποκαλύψαμε κύκλωμα ναρκωτικών στην Λαμία με πρωτοσέλιδο με τίτλο “Η ΗΡΩΙΝΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ”στην “ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ”.Στο κύκλωμα ήταν απίστευτα οργανωμένη η συμμετοχή της Αστυνομίας και απίστευτη η ΠΟΛΙΤΙΚΗ προστασία που απολαμβάνει μέχρι σήμερα με πρωτοφανή σιωπηλή η ενεργή συγκάλυψη και απο τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ της περιοχής οποιασδήποτε απόχρωσης,είτε ακροδεξιάς,είτε Αριστεράς.Ιδού το πρωτοσέλιδο:

Τι είχε συμβεί;

Η Αστυνομία ανακοίνωσε τον Μάϊο του 2012 ότι με την συνδρομή ειδικού σκύλου που μυρίζει ναρκωτικά συνέλαβαν με μπλόκο στα διόδια της Τραγάνας έναν νεαρό.Ο σκύλος μύρισε ειδικά κρυμμένα στα τοιχώματα του πόρτ μπαγκάζ δέματα ηρωίνης.Τα έδωσαν και σε φωτογραφία.Το αυτοκίνητο ολοκαίνουργο της οικογένεις Αγγέλη.

Τα τηλέφωνά της στη διάθεση οποιουδήποτε δικαστίκού,εισαγγελέα,πολιτικού και έχουμε την άδειά της να …φωνάζουμε χρόοοονια στων κωφών την πόρτα.

Ο νεαρός στα όρια της νοητικής υστέρησης.Τον είχε παρασύρει στην Αθήνα το κύκλωμα,τους έδωσε το αυτοκίνητο για να πάει κάποιος σε συγγενή του και του το επέστρεψαν,αφού το φόρτωσαν ναρκωτικά.Εκείνος επέστρεφε αμέριμνος στη Λαμία και στα διόδια της Τραγάνας του έκαναν μπλόκο.

Γραπτώς με δελτίο Τύπου ενημέρωσαν ότι ο σκύλος μύρισε ναρκωτικά και μάλιστα τρία(3)κιλά ηρωίνη και ότι το μπλόκο στήθηκε μετά απο πληροφορίες της Αστυνομίας για διακίνηση ναρκωτικών και όχι ΤΥΧΑΙΑ.

Αρα κάποιος έδωσε πληροφορίες ,προφανώς με το αζημίωτο σε χρήμα ή σε χάρισμα ποινής…

Ποιός δεν θα πίστευε απόλυτα την ιστορία με την παρουσία σκύλου και ταξίδι στην Αθήνα;

Ο νεαρός στάλθηκε στο κάτεργο της Λάρισας παρότι φώναζε ότι δεν έχει ιδέα και είπε από την πρώτη στιγμή ότι πηγε απο τη Λαμία στην Αθήνα με φίλο και εκεί έδωσε το αυτοκίνητο στο “φίλο”για να δει συγγενή του και δεν έχει ιδέα ποιός έβαλε τα ναρκωτικά.

“Δικαιολογίες συνηθισμένες” θα σκεφτεί κανείς…

Ομως:

1)ποτέ δεν πήραν κατάθεση από το “φίλο” αυτό να πει τι συνέβη και που πήγε και ποιόν συνάντησε με το αυτοκίνητο του νεαρού.

2)ποτέ δεν πήραν κατάθεση αυτού που συνάντησε ο “φίλος”…

3)ποτέ δεν ερεύνησαν μέσω των καμερών που και πως κινήθηκε το αυτοκίνητο,ώστε να πιάσουν κι άλλα μέλη του κυκλώματος.Οπως μας λένε ότι έκαναν τώρα με τα χιλιάδες δενδρύλλια χασίς

Γιατί δεν τα έκαναν αυτά τα στοιχειώδη;

Μα διότι ήξεραν απο την αρχή ότι η ηρωίνη που βρήκαν σε ειδική κρύπτη με ειδική συσκευασία και την έδωσαν στη δημοσιότητα με δελτίο τύπου ήταν μια τεράστια ΣΚΕΥΩΡΊΑ και δεν ήταν ήταν ΗΡΩΙΝΗ!!!

Ηταν σκέτη σκόνη καφέ και παρακεταμόλης αξίας καμιά 50αριά ευρώ!!!

Πως προέκυψε αυτό;

Μετά τον εγκλεισμό του νεαρού με την οριακή νοητική υστέρηση στο κάτεργο της Λάρισας υποχρεωτικά ένα δείγμα των ναρκωτικών πηγαίνει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για να συνταχθεί έκθεση που θα είναι το κύριο και μοναδικό αποδεικτικό ύπαρξης ναρκωτικού μέσο στο δικαστήριο.

Αυτή η διαδικασία κρατάει τουλάχιστον δυο μήνες.

Μέσα σε αυτούς τους δυο μήνες η Ανώτατη Διοίκηση της Αστυνομίας Φθιώτιδας φρόντισε και έδωσε γραπτώς και βραβεία και προαγωγές στους αστυνομικούς που “εξάρθρωσαν το κύκλωμα της ηρωίνης”!!!

Αφού πήραν τις προαγωγές ο καημένος ο νεαρός βγήκε με το πόρισμα του Γενικού Χημείου του Κράτους, απο τις φυλακές δυο μήνες μετά,δηλαδή το καλοκαίρι του 2012.

Γιατί το πρωτοσέλιδο έγινε τον Ιούνιο του 2014;

Διότι τότε βρήκαμε τα ντοκουμέντα.Και μεταξύ αυτών βρήκαμε ότι ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ μετά την έκθεση του Γενικού Χημείου του Κράτους που έλεγε ότι η ηρωίνη ήταν καφές η δικογραφία για διακίνηση ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ήταν σε …εκκρεμότητα στη Δικαιοσύνη της Λαμίας για να δικαστεί ο νεαρός Αγγέλης με κατηγορία διακίνησης ηρωίνης που σημαίνει ΙΣΟΒΙΑ!

Φανταστείτε το λίγο:Απο το 2012 που βρέθηκε ότι ηταν καφές ως το 2014 που έγινε το πρωτοσέλιδό μας η δικογραφία περίμενε σειρά να δικαστεί ο νεαρός για κακούργημα που σήμαινε ισόβια!!!

Μόνο μετά το πρωτοσέλιδό μας και τις παραστάσεις στους αρμόδιους στη Λαμία και στην Αθήνα η δικογραφία τέθηκε εσπευσμένα στο αρχείο ως ΣΚΕΥΩΡΙΑ και διατάχθηκε με το δικαστικό βούλευμα να επιστραφεί το ολοκαίνουργο αυτοκίνητο στους ιδιοκτήτες -θύματα της σκευωρίας.

Πως εκτός των προαναφερομένων αποδεικνύεται ότι ήταν σκευωρία και όχι λάθος;

Μα από το γεγονός ότι γραπτώς ενημέρωσαν ότι τα ναρκωτικά τα ανακάλυψε ο ειδικός σκύλος!!!Πράγμα που ήταν αδύνατον αφού ο ειδικός σκύλος δεν μπορεί να μυρίσει τον καφέ και την παρακεταμόλη…

Αλλά η σκευωρία ολοκληρώθηκε από την έμπρακτη ΑΡΝΗΣΗ της Αστυνομίας να επιστρέψει-όπως διατάσσει το βούλευμα της Δικαιοσύνης- το ολοκαίνουργο αυτοκίνητο του νεαρού,το οποίο έφτασε στα χέρια της Ασφάλειας Λαμίας με διαδικασίες εξπρές μέσω του τοπικού γραφείου του ΟΔΔΥ Στυλίδας!!!

Ούτε αποζημίωση του έδωσαν!

Τότε απευθυνθήκαμε με αυτά τα ντοκουμέντα σε δυο αρχές:

Στον Υπουργό που είχε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου στην προστασία του Πολίτη.

Μας έγραψε και εμάς και την οικογένεια του νεαρού στα παλιά του υποδήματα.

Στη συνέχεια απευθύνθήκαμε στον υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ που ανέλαβε αμέσως την επόμενη χρονιά.

Κι αυτός έκανε ακριβώς το ίδιο!!!

Απευθυνθήκαμε στο Υπουργείο Οικονομικών που έκανε την κατάσχεση μέσω του ΟΔΔΥ.

Μας απάντησαν θρασύτατα ότι …πέρασε ο καιρός και η οικογένεια δεν δικαιούται ούτε το αυτοκίνητο,ούτε αποζημίωση!Και ας δικαιώθηκε πλήρως με απόδειξη σκευωρίας της ΕΛ-ΑΣ!

Γιατί να τα κάνουν αυτά στη Λαμία οι αστυνομικοί και να μην βρουν τον μπελά τους από τη Δικαιοσύνη;

Μια αναφορά ενός ΘΥΜΑΤΟΣ της Δικαιοσύνης Λαμίας(Γ.Μανδηλας) δίνει εξήγηση στον έχοντα ώτα…

Κάνει φοβερές καταγγελίες και αυτές σέρνονται κάπου στον Αρειο Πάγο,αφού έχουν τεράστια δυσκολία να τις θέσουν στο αρχείο διότι αποδεικνύονται με ντοκουμέντα ήχου σε δικαστήριο για τη λεηλασία της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας.

Αυτό δεν είναι του παρόντος,αλλά ερευνάται(;)από τον Άρειο Πάγο.

Σχετικότατα με τα συμβαίνοντα στην Αστυνομία και στο ρόλο πολιτικών γραφείων είναι όσα αναφέρονται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και σε απάντηση του νέου Υπουργού Ανάπτυξης (και παλαιού υπουργού Προστασίας του Πολίτη)Θεοδωρικάκου.Επίκεντρο των δυο αυτών ανακοινώσεων είναι καταγγελίες πρώην Αξιωματικού της ΕΛ-ΑΣ και δικογραφίες που βρίσκονται στη Βουλή,με αφορμή τις οποίες υπήρξε έρευνα και δημοσιεύματα της εφημερίδας DOCUMENTO.

Ιδού η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και η απάντηση του Υπουργού Θεοδωρικάκου:

H ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

«Οι αποκαλύψεις της δημοσιογραφικής έρευνας για τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη επιβεβαιώνουν ότι, ενώ περιφρονεί πλήρως τα πρόσφατα μηνύματα της κάλπης, εστιάζει προκλητικά στην επιβράβευση «προθύμων» στελεχών της, προσφέροντάς τους πολιτική κάλυψη ή/και αναβάθμιση, ακόμη κι όταν τα πεπραγμένα τους διερευνώνται από τη Δικαιοσύνη.

Τέτοιο γεγονός είναι η εκ νέου υπουργοποίηση του κ. Θεοδωρικάκου, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο έρευνας για στενές διασυνδέσεις της Greek Mafia με το στενό του περιβάλλον, όταν ο ίδιος ήταν Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, με άμεση δική του εμπλοκή.

Όπως ενόρκως κατέθεσε ο πρώην Διοικητής της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, ο ίδιος δεχόταν αθέμιτες παρεμβάσεις στην άσκηση των καθηκόντων του από στενούς συνεργάτες του τότε Υπουργού ΠροΠο, αλλά και από τον ίδιο τον κ. Θεοδωρικάκο και συγκεκριμένα ότι γινόταν αποδέκτης πιεστικών αιτημάτων για πληροφόρηση φακέλων αστυνομικών που τελούσαν υπό διερεύνηση από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, καθώς και για παράτυπες μετακινήσεις αστυνομικών, που εμπλέκονταν σε κυκλώματα εμπορίας καυσίμων, σε κρίσιμες Υπηρεσίες της Αστυνομίας.

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento βασίζονται σε στοιχεία από τη δικογραφία που βρίσκεται στη Βουλή και περιέχει ενυπόγραφες καταγγελίες και ηχογραφημένες συνομιλίες μεταξύ αξιωματικού της Αστυνομίας και του δολοφονηθέντος από την «Greek mafia» πρατηριούχου καυσίμων.

Το δημοσίευμα εμφανίζει μια αποκρουστική εικόνα με σκοτεινές διασυνδέσεις, επίορκες δεσμεύσεις και υποσχέσεις που εκ των υστέρων φαίνεται πως υλοποιήθηκαν πλήρως.

Αυτή η δυσώδης εικόνα συμπληρώνεται από τον πολιτικό κυνισμό του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος επιβεβαίωσε σήμερα, Κυριακή 16/6, αυτό που ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είπε από την πρώτη στιγμή του ανούσιου ανασχηματισμού: Ότι επιβραβεύτηκαν οι βουλευτές που πρωτοστάτησαν στην απόπειρα συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών. Κάτι σαν το «νόμιμο φακελάκι», για το οποίο εμφανίζεται υπερήφανος ο Υπουργός.

Δεν κρατιούνται πλέον ούτε τα προσχήματα από τα κυβερνητικά στελέχη. Η υπουργοποίηση της αντιπροέδρου της εξεταστικής επιτροπής κ. Παπακώστα κατά τον κ. Γεωργιάδη είναι η επιβράβευση της «δύσκολης δουλειάς» που έκανε στην Επιτροπή.

Ποια ήταν λοιπόν η «δύσκολη δουλειά»; Η πιστή τήρηση και υλοποίηση της γραμμής του Μαξίμου για συγκάλυψη και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο; Η μη κλήση μαρτύρων; Τα παιχνίδια με τις διαβιβάσεις δικογραφιών στη Βουλή; Η αποσιώπηση του μπαζώματος;

Μια δουλειά κάνει η κυβέρνηση της ΝΔ και δεν της είναι καθόλου δύσκολη: συγκαλύπτει, συναλλάσσεται και προστατεύει κέντρα που εξυπηρετούν τα ιδιοτελή συμφέροντα που υπηρετεί και δεν δίνει δεκάρα για το γεγονός πως όλα αυτά συμβαίνουν μπροστά στα μάτια της ελληνικής κοινωνίας.»

Η απάντηση-δηλωση του υπουργού Ανάπτυξης, Θεοδωρικάκου:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Κασσελάκη βρίσκεται σε τόσο μεγάλο βαθμό απόγνωσης, που για να αντιπολιτευτεί την κυβέρνηση, υιοθετεί ωμά ψέματα και πρωτοφανείς αθλιότητες, της γνωστής για τις αποστολές τις οποίες εκτελεί, εφημερίδας Documento.

Ενημερώνω τους πάντες ότι αντιμετώπισα θεσμικά αυτήν την αθλιότητα εδώ και μήνες, υποβάλλοντας μήνυση εναντίον του ψεύτη, συκοφάντη και υπηρεσιακώς αποτυχημένου πρώην αξιωματικού της ΕΛΑΣ και η υπόθεση βρίσκεται στη Δικαιοσύνη.

Είμαι απολύτως σίγουρος ότι θα λάμψει η αλήθεια.

Αν νομίζουν, τόσο τα ενεργούμενα όσο και οι ηθικοί αυτουργοί αυτής της υπόθεσης, ότι θα με αποσπάσουν από την κρίσιμη αποστολή που μου ανέθεσε ο πρωθυπουργός, αυταπατώνται.

Πάντως, ευχαριστώ και την εφημερίδα και όσους συνεργάζονται για αυτή τη συκοφαντία μαζί της, καθώς θυμίζουν σε όλους πόσο ενοχλώ τα κάθε λογής συμφέροντα».

Για το απολύτως χειροπιαστό,δηλαδή την αρπαγή του ολοκαίνουργου αυτοκινήτου της ΦΤΩΧΗΣ οικογένειας Αγγέλη στη Λαμία με την σκευωρία και την “ΗΡΩΙΝΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ” θα ασχοληθείτε κάποτε κύριοι Υπουργοί και κύριοι της Αντιπολίτευσης;Η μήπως αυτό δεν είναι σημαντικό;