Αρχική Αθλητικα Η ντροπή της “ελληνικής”σουπερ λιγκ,η ξεφτίλα της Μάντσεστερ σούπερ ντέρμπι στην Ευρώπη.

Η ντροπή της “ελληνικής”σουπερ λιγκ,η ξεφτίλα της Μάντσεστερ σούπερ ντέρμπι στην Ευρώπη.

743

“Ελληνική σουπερ λιγκ ” σου λέει…Την Κυριακή έπαιζαν όλοι οι μεγάλοι καθώς πια ο ΠΑΟ μεγάλος είναι στο…παρελθόν και τώρα είναι σε επίπεδα παίζει δεν παίζει στα πλεϊ άουτ.Στα  4 ματς μπήκαν 13 γκολ.Από αυτά μόνο δύο μπήκε απο ελληνικά πόδια.Οσα(παρά ένα…) και στο πρωτάθλημα της…Σκωτίας!Το ένα έβαλε ο Βέργος μειώνοντας σε 5-1 στην Θεσσαλονίκη από τον “Αρη” των 15 ξένων παικτών στο γήπεδο…

N;anai 

Νάναι καλά το παλληκάρι της φωτογραφίας…

Το άλλο ο Μασούρας στο 2-1 του Ολυμπιακού επι του ΠΑΟΚ.Στους 22 οι 4 ήταν Ελληνες στο “ελληνικό”ντέρμπι και οι άδειες κερκίδες το έκαναν ενδιαφέρον μόνο για φανατικούς και για στοιχηματζήδες…

Τόσοι ήταν και στο Βόλο στο 1-3 της ΑΕΚ επί της τοπικής ομάδας

Οι δυο ξένες στρατιές στο “Καραϊσκάκης” ήταν σχεδόν ισάξιες και στην κρίση του διαιτητή ήταν αν θα έδινε πέναλτυ σε βάρος του Ολυμπιακού σε ακούσιο χέρι ενός ξένου του στην περιοχή.

Στο ΟΦΗ-Λαμία 0-0 μπήκαν στο γήπεδο 9 Ελληνες στους 22,οι πέντε του ΟΦΗ και ήταν ένα παιχνίδι με σαφώς μεγαλύτερο ενδιαφέρον από όλα τα υπόλοιπα για τους Ελληνες φιλάθλους.

Ολα τα “λεφτά” ήταν στην Ευρώπη,αν και μειωμένα σαφώς.Ηταν μια ημέρα που είχε-κατά σύμπτωση τα κλασσικά ντέρμπι σε Αγγλία,Ιταλία,Ισπανία,Γαλλία.

Η τραγωδία της γηπεδούχου ήταν στο “θέατρο των δακρύων”,όπως αποκάλεσαν το άλλοτε “θέατρο των ονείρων” της Μάντσεστερ Γιουνάίτεντ.Οι Αμερικανοί “κονομιτζήδες” που αγόρασαν την ιστορική ομάδα συμπεριφέρονται τηρουμένων των αναλογιών όπως ο Αλαφούζος στον ΠΑΟ απο πλευράς προπονητή και αστεριών παγκόσμιου βεληνεκούς.

Η ομάδα που αγόρασαν είναι πρώτη στα πρωταθλήματα Αγγλίας με 20 και η πιο εμποριή στον κόσμο.Την κατάντησαν ήδη σαν τα άγνωστα,αγνώριστα μούτρα τους.Παλεύει όλα τα χρόνια μεταξύ 8ης και 4ης θέσης,Πήραν το παλιό αστέρι της Σόλσκιερ.Την συμμάζεψε,αλλά όχι για πρωτάθλημα και αν το πάρει φέτος η Λίβερπουλ θα την πιάσει στην πρώτη θέση.

Πάντως την Κυριακή την ξεφτίλισε ρίχνοντάς της μια 5άρα μέσα στο γήπεδό της με χατ τρικ του Σαλάχ, ο οποίος έγινε ο Αφρικανός με ατα περισσότερα γκολ στην Πρέμιερ.Εφτασε τα 107 έναντι 104 του Ντρογκμπά.Ολοι συζητούν την απομάκρυνση του Σόλσκιερ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο που έβαλε γκολ και ακυρώθηκε γιατί ο …ώμος του εξείχε στο μηχάνημα(!)προσπαθεί να πάει τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Οι καρμίρηδες Αμερικάνοι είναι αμφίβολο αν θα πληρώσουν…Το ημίχρονο είχε τελειώσει 4-0 ο Πογκμπά έκανε μορφασμούς στον πάγκο,τον έβαλε στο β ημίχρονο.Το σκορ έγινε αμέσως 5-0 και ο Πογκμπά με δολοφονικό τάκλιν αποβλήθηκε στο 60.Τότε ο Κλοπ έδωσε εντολή στους παίκτες να κάνουν …πασούλες στο κέντρο και να μην βάλουν άλλο γκολ!!!

Στην Αγγλία ο Ρανιέρι που έκανε τη Λέστερ πρωταθλήτρια ανέλαβε την παραπαίουσα Γουότφορντ που έφαγε 5άρα το περασμένο Σαββατοκλυριακο απο την Τσέλσι,Πήγε στην φιλόδοξη Εβερτον και την τσάκισε με 5-2!!!

Στα αξιοσημείωτα και η τεσσάρα (0-4)που έφαγε στο γήπεδό της η Νότιγχαμ του Μαρινάκη απο τη Φούλαμ και η 7άρα που έφαγε η Νόριτς του Γιαννούλη(ο Τζιόλης ήταν στον πάγκο) από την Τσέλσι.

Στη Βαρκελώνη η υπερχρεωμένη Μπάρτσα που προσπαθεί να συμμαζέψει τα οικονομικά έχασε αξιοπρεπώς απο τη Ρεάλ με 2-1 αφού μείωσε στις καθυστερήσεις.

Στην Ιταλία η Ιντερ του Ιτζάγκι (αποβλήθηκε στο τέλος του μάτς κέρδιζε  στο ημίχρονο 1-0 τη Γιούβε με γκολ του Τζέκο ,αλλά ισοφαρίστηκε στο τέλος απο τον Ντιμπάλα και στην Γαλλία το ντέρμπι στη Μασσαλία τελείωσε  0-0,ενώ η Παρί έπαιξε με όλα τα αστέρια στην επίθεση,δηλαδή Εμπαμπέ,Νεϊμάρ,Μέσσι και Ντι Μαρία.