Αρχική Αθλητικα Η παγκοσμιοποίηση έφαγε Ολυμπιακό,Παναθηναϊκό,Αρη στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Η παγκοσμιοποίηση έφαγε Ολυμπιακό,Παναθηναϊκό,Αρη στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

492

Η παγκοσμιοποίηση στο ποδόσφαιρο και γενικά στον αθλητισμό συμφέρει τους πλούσιους,ισχυρούς και υγιείς.

Η Ελλάδα έχει πλούσιους,ισχυρούς,αλλά όχι “υγιείς” αθλητικούς παράγοντες,πολιτικούς,δημοσιογραφία και φυσικά παράγοντες.

Χώρα διεφθαρμένη και ανυπόληπτη στην κρατική της δομή,το ίδιο και στην αθλητική της και το μαρτυρούν τα άδεια γήπεδα.

Ο ΠΑΟ του Αλαφούζου θα φτιάξει,λέει,γήπεδο ,το καλύτερο.Ετσι ήταν του Ολυμπιακού,είναι της ΑΕΚ.Του Ολυμπιακού με τόση επιτυχία στα εντός και σχετική στα εκτός,το γήπεδο απόψη ήταν θλιβερά αραιοκατημένο στο παιχνίδι με την Σλόβαν.Οι λεγεωνάριοι του Ολυμπιακού πήραν τρία λεπτά πριν τη λήξη 1-1 από τη Σλόβαν.Το σχεδόν αυτογκόλ του Παπασταθόπουλου,ισοφάρισε ο Ε λ Αραμπί και ο Ολυμπιακός ήταν θλιβερός στην πρώτη του νέου προπονητή Κορμπεράν.

Προφανώς έτσι θα είναι και το γήπεδο των λεγεωναρίων της ΑΕΚ με τέτοιο ποδόσφαιρο και με συνθέσεις που δεν θυμίζουν ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Αρης πήγαινε για νίκη σύμφωνα με τον Ισπανό προπονητή του στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.ευχαριστημένος να είναι με την ήττα 2-0 και ο αποκλεισμός είναι σχεδόν βέβαιος.

Για σίγουρη πρόκριση επι της Σλάβια μιλούσαν και στον ΠΑΟ και ο Αλαφούζος βέβαιος ότι σωστά του τα λένε πήγε στην Πράγα να εισπράξει και καμία φωτογραφία από το έπος που θα έγραφε ο ΠΑΟ.

Ηταν απλά θλιβερός,όπως και Αρης και ο Ολυμπιακός.Το λάθος του γάλου διαιτητή που απέβαλε άδικα για θέατρο τον Παλάσιος,τον πιο αξιόπιστο ξένο του ΠΑΟ δεν ευθύνεται για την ήττα με 2-0.Διότι το διόρθωσε με ένα άλλο αποβάλλοντας και παίκτη της Σλάβια και ο ΠΑΟ μετά και τις δυο αποβολές έφαγε γκολ και σερνόταν συνεχώς στο γήπεδο.

Η πιο καλή του προσπάθεια ήταν του νεαρού Έλληνα Βαγιαννίδη.

Η παγκοσμιοποίηση είναι αναπόφευκτη λένε.Και μάλλον αναπόφευκτο είναι οι φίλαθλοι να προτιμούν τους καλύτερους ξένους άλλων πλούσιων και ισχυρών ομάδων ,αφού όλα τα ματς προβάλλονται απο τα συνδρομητικά κανάλια με πληρωμή.Με τα λεφτά τους αποφασίζουν μόνοι τους…

Οι ευθύνες των ηγεσιών μας φαίνονται απο το γεγονός ότι οι άλλες ξένες ισχυρές και μη ισχυρές ομάδες έχουν αξιόπιστα πρωταθλήματα και κρατικές μηχανές και τα γήπεδα είναι σχεδόν γεμάτα.

Αλλα σχόλια δεν αξίζουν.Και η άγνωστη Βαντούζ του Λιχτενστάϊν έφερε ισοπαλία με την ισχυρή στα χαρτιά τουρκική Κόνιασπορ.Παγκοσμιοποίση γαρ και η Νταντή νίκησε την Αλκμααρ των Παυλίδη και Χατζηδιάκου.