Αρχική Αθλητικα Η Σίτυ και η Σιόντεκ πήραν το κύπελλο,ο Αλαφούζος θα προλάβει τον...

Η Σίτυ και η Σιόντεκ πήραν το κύπελλο,ο Αλαφούζος θα προλάβει τον Βοτανικό;

388

Η (Μάντσεστερ) Σίτυ,δηλαδή ο Πέπ Γκουαρντιόλα σκέτο πήρε το πρώτο για τη Σίτυ,δεύτερο δικό του Πρωτάθλημα Ευρώπης.

Σε έναν τελικό στον οποίο δεν μπόρεσε να κυριαρχήσει είχε την τύχη με το μέρος της και μετά απο μία κόντρα η μπάλλα στρώθηκε στον Ρόντρι ,ο οποίος πλάσσαρε(68′) σε μικρό χώρο με επιτυχία.

Η Σίτυ ήταν τυχερή και στον 85”οταν η μπάλλα στην εξ επαφής κεφαλιά του Λουκάκου βρήκε πάνω στον τερματοφύλακα Εμερσον όταν εκείνος έκανε απλώς ενστικτώδη κίνηση χωρίς στόχο.

Η Σίτυ πήρε τρείς τίτλους σε μία χρονιά.Τόσους θα έπαιρνε και η ίντερ αν κέρδιζε και παρότι πολλλοί πίστευαν ότι θα “‘ετρωγε” πεντάρα εκείνη έδειξε ικανή να ισοφαρίσει και πάντως συναγωνίστηκε την Σίτυ σε όλα.

Τρείς τίτλους την ίδια χρονιά(κύπελλο,πρωτάθλημα.Τσάμπιονς Λίγκ) είχε πάρει ως τώρα μόνο η Μάντσεστερ(μία είναι η Μάντσεστερ…)με τον σερ Αλεξ.Προφανώς χωρίς τον καλύτερο προπονητή της εποχής η Σίτυ δεν θα είχε καμία τύχη,όσα λεφτά και αν ξόδευε,όπως έχει καταδειχτεί σε πλείστες περιπτώσεις ακριβών ρόστερ…

ΡΟΛΑΝ ΓΚΑΡΟΣ-ΣΙΟΝΤΕΚ

Αντίθετα φαβροί ήταν και το έδειξε η Ιγκα Σιόντεκ στο Ρολάν Γκαρός.Παρά την αξιοπρεπή εμφάνιση της τσέχας Μούχοβα(Νο 43 ως σήμερα)η Νο 1 κέρδισε με 2-1 σετ στον τελικό.Πάντως είναι το πρώτο σετ που έχασε(7-5) στο Ρολάν Γκαρός…

Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

Στο εσωτερικό ζόφος…Το “στοίχημα” που κυριαρχεί είναι αν ο Γιάννης Αλαφούζος θα είναι ακόμα πρόεδρος του Παναθηναϊκού το 2026 όταν ο Βοτανικός θα είναι έτοιμος.

Η ΘΥΡΑ 13 τον περνάει γενεές 14 για τη Μερσεντές του.Αυτή που βρέθηκε στα χέρια του δολοφονημένου ηγετικού(στοους οργανωμένους) στελέχους του Ολυμπιακού στον Κορυδαλλό.

Το στέλεχος είχε καταδικαστεί σε 12 χρόνια κάθειρξη για την δολοφονία του ηγετικού στελέχους (των οργναωμένων της εποχής 2007) του ΠανανθηναΪκού!

Κάποιος είπε ότι αν ρωτούσαν τα 8 δισεκατομμύρια κατοίκων του πλανήτη τίνος είναι το αυτοκίνητο με το οποίο είχε ασφάλεια(θωρακισμένο γαρ…)και εκινείτο ο μακαρίτης του Ολυμπιακού θα έλεγαν τα ονόματα των 8 δισεκατομμυρίων πρώτα και με τελευταία την οικογένεια του φιλάθλου του ΠΑΟ προτελευταίο θα έλεγαν τον πρόεδρο του ΠΑΟ.

Προφανές είναι ότι η υπόθεση,την οποία αποκάλυψε ο(ποιός άλλος;)Μάκης Τριανταφυαλλόπουλος και προβάλει και ο Κώστας Βαξεβάνης(επίσης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΣΠΡΕΣΣΟ) έχει ειδικο βάρος του οποίο διαπερνά την (σιωπηλή)πολιτική σκηνή,τα εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων σιωπηλά ΜΜΕ και προφανώς και εξέρχεται των συνόρων….

Αρα οι εξελίξεις θα ειναι σοβαρότατες και βραδείες…