Αρχική Αθλητικα Η βασίλισσα παγίδεψε τον βασιλιά και τον έβαλε στο…καλάθι!

Η βασίλισσα παγίδεψε τον βασιλιά και τον έβαλε στο…καλάθι!

304

Είχαμε γράψει ότι ο Κέβιν Πάντερ της Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έκανε κακό με τα νεύρα του στην ομάδα του και ίσως κακό ολέθριο,δηλαδή αποκλεισμό.

Οταν τον χτύπησε ύπουλα(και υπολογισμένα λένε ορισμένοι αναφερόμενοι στην εμπειρία του Γιούλ)ο αντίπαλός του το αποτέλεσμα είχε κριθεί υπέρ της Παρτίζαν,η οποία έκανε το απίστευτο 2-0 στη Μαδρίτη.

Αποβλήθηκε ο ίδιος και ο καλύτερος αμυντικός της Ευρωλίγκα ο Λεσόρτ απο την Παρτίζαν και οι Μπέκ και Γιαμπουσέλε της Ρεάλ.

Το κακό για την Παρτίζαν ήταν τεράστιο και αμυντικά και επιθετικά.

Φάνηκε στο Βελιγράδι στο τρίτο ματς,το οποίο η Ρεάλ κέρδισε πολύ δύσκολα με 82-80 και δεν θα κέρδιζε σε καμία περίπτωση με τους δυο αυτούς παίκτες στο παρκε.

Το ματς κρίθηκε στο τελευταίο 4λεπτο όταν η Παρτίζαν που ξεκίνησε φουριόζα (32-19 στην α περίοδο…)δεν είχε κανέναν να βάλει καλάθι δύσκολο.

Με ένα υπό πίεση τρίποντο του Γκος έκανε το 80-77 και στη χαμένη επίθεση ο Χεζόνια πήρε φάουλ και έκανε το 82-77.Με δύσκολο τρίποντο η Παρτίζαν έκανε το 82-80 και έμεναν 3,5 δευτερόλεπτα με τη μπάλλα στη Ρεάλ στην περιοχή της Παρτίζαν.Το έκανε το λάθος,πήρε τη μπάλλα η Παρτίζαν έβαλε καλάθι,αλλά εκτός χρόνου…

Ο Ομπράντοβιτς φεύγοντας προσπάθησε να τονώσει παίκτες και φιλάθλους κάοντας νόημα ότι “υπάρχει και ρεβάνς την Πέμπτη…

Το πλεονέκτημα έδρας το ξαναπήρε η Μονακό του Μάϊκλς Τζέίμς με καθαρή νίκη επί της Μακάμπι στο τελ Αβίβ.Κ΄ρδισε πιο εύκολα από όσο δείχνει το 83-78 καθώς είχε τον έλεγχο του αγώνα σχεδόν σε όλη τη διάρκειά του εκτός της τρίτης περιόδου