Αρχική Αθλητικα Ημέρα λύπης για τένις- Χάμω και ο Ολυμπιακός ,αλλά ελπίζει στον διάσημο…Χάμες!

Ημέρα λύπης για τένις- Χάμω και ο Ολυμπιακός ,αλλά ελπίζει στον διάσημο…Χάμες!

505

Ο Ρότζερ Φεντερερ ίσως ο κορυφαίος απο πλευράς ήθους τενίστας όλων των εποχών ανακοίνωσε ότι αποχωρεί και επίσημα στα 41 του χρόνια και ενώ ήταν ο πρώτος σε τίτλους για μεγάλο διάστημα μέχρι να τον φτάσουν και να τον ξεπεράσουν ελάχιστα οι εν ενεργεία ακόμα Ναδάλ και Τζόκοβιτς.Ο διάσημος ελβετός εξέφρασε ευχαριστίες για όσα κέρδισε απο το τένις,το οποίο ασφαλώς γίνεται φτωχότερο και η ημέρα είναι ημέρα λύπης.

Ιδια ημέρα και για τον Ολυμπιακό μετά την τριάρα στο Καραϊσκάκης από την άσημη Φράϊμπουργκ της Γερμανίας.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να βάλει ένα γκολ ,αλλά ούτε να κάνει στοιχειωδώς αξιοπρεπές παιχνίδι.

Οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να χαρούν καθώς στο γήπεδο μετά τον Μαρσέλο εμφανίστηκε και το νέο διάσημο απόκτημα ο διεθνής Κολομβιανός και αστέρας σε Ρεάλ και Μπάγερν και αλλού Χάμες Ροντρίγκες.

Τουλάχιστον στον τομέα των μεταγταφών ο Ολυμπιακός κινήθηκε στα ψηλά ράφια σε αντίθεση με ΑΕΚ και ΠΑΟ που πήραν από έναν κάπως …γνωστούλη (Μπερνάρ,Συντιμπέ),αλλά η πλειοψηφία των πιακ΄των που πήραν φέτος οι ελληνικές ομάδες έχουν ονόματα και πορείες που δεν θα συγκρατήσει κανένας Έλληνας φίλαθλος για παραπάνω από 2 λεπτά στη μνήμη του και συνεπώς παρέλκει να αναφέρουμε τα άγνωστα αυτά ονόματα.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού απόψε:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ, Βρσάλικο (71΄ Άβιλα), Μπα, Σισέ, Ρέτσος (46΄ Ρέαμπτσιουκ), Εμβιλά, Μπουχαλάκης (46΄ Κούντε), Μπόουλερ (62΄ Γκ. Ροντρίγκες), Μπιέλ, Μασούρας (62΄ Ελ Αραμπί), Ουί Τζο.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ (Κρίστιαν Στράιχ): Φλέκεν, Σίλντιγια (78΄ Κούμπλερ), Μ. Γκίντερ, Λίνχαρτ, Κρ. Γκίντερ, Εγκεστάιν, Χέφλερ, Ντόαν (69΄ Πέτερσεν), Γκρίφο (78΄ Κεϊτέλ), Γκρέγκοριτς (62΄ Σάντε), Κίερεχ (62΄ Τζεόνγκ).

Στην Τουρκία ο Μπακασέτας και ο Σιώπης οδήγησαν σε ευρωπαϊκή νίκη την τράμπζονσπορ με 2-1 και ασίστ του Μπακασέτα.

Πεντάρα έκπληξη από την δανέζικη μίντιλαντ στη Λάτσιο ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε με πέναλτυ στην εκτός έδρας ευρωπαϊκή νίκη της Γιουνάϊτεντ με 2-0.