Αρχική Αθλητικα Δυο ‘Ελληνες “ήρωες” στα ευρωπαικά κύπελλα!

Δυο ‘Ελληνες “ήρωες” στα ευρωπαικά κύπελλα!

816

 

 

Ανήκουμε στην συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων φιλάθλων που χαιρομαστε για τις μεγάλες επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών και παικτών στο εξωτερικό και θέλουμε όλες οι ελληνικές ομάδες να έχουν συντριπτική πλειοψηφία Ελλήνων παικτών στους αγωνιστικούς χώρους.Οπως αντίστοιχα ντόπιους και οι άλλες ομάδες των άλλων χωρών.

Είμαστε υποψιασμένοι σφόδρα για τα ξεπλύματα χρημάτων με δήθεν παικταράδες απο το εξωτερικό και επίσης με τα τρομερά εγκλήματα στα στοιχήματα,λόγος για τον οποίο εναλλάσσονται ξένοι πάικτες σε όλα τα πρωταθλήματα,ώστε να μην βρίσκει κανείς εύκολα άκρη.

Προφανώς λοιπόν και θεωρούμε περισσότερο ΠΑΟΚ την…Νόργουϊτς της Αγγλίας,αφού συνήθως ο ΠΑΟΚ πάιζει  με έναν η κανέναν Ελληνα στη σύνθεση και η Νόργουϊτς παίζει με τον Γιαννούλη και τον Τζιόλη.

Ο τελευταίος ήταν ο ήρωας της ημέρας στο ντεμπούτο του στο Λίγκ Κάπ Αγγλίας.Εβαλε το 1ο και το 5ο γκολ και έδωσε ασίστ στο 3ο και στο 6ο τηςομάδας του στην νίκη 6-0 επί της Μπόρνμουθ ,η οποία έπαιζε στην πρώτη και τώρα στη Β κατηγορία!

Τα ίδια ισχύουν και για τον ΠΑΟ όταν παίζει με έναν η κανέναν Ελληνα.Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ήταν ήρωας στην πρόκριση της Μπενφίκα στους ομίλους τους Τσάμπιονς Λίγκ σε βάρος της ισχυρής Αϊντχόβεν ,με την οποία έφερε 0-0 στην Ολλανδία και είχε κερδίσει 2-1 στη Λισσαβώνα.Η Λουντογκόρετς,το βουλγαρικό χωριό που απέκλεισε τον Ολυμπιακό αποκλείστηκε απο το Τσάμπινος Λίγκ με συνολικό σκρο 2-3 με την σουηδική Μάλμοε…