Αρχική Αθλητικα Ισοπεδωτικός Θρύλος,Κυπελλούχος ΑΕΚ,διπρόσωπος ΠΑΟ

Ισοπεδωτικός Θρύλος,Κυπελλούχος ΑΕΚ,διπρόσωπος ΠΑΟ

295

O Oλυμπιακός έδειξε ότι δίκαια θεωρείται το φαβορί για να προσθέσει τέταρτο αστέρι ευρωλίγκας στη φανέλλα του και να υπολείπεται μόνο δυο του Παναθηναϊκού.

Κέρδισε(ισοπέδωσε με 102-74 λίαν επιεικώς…) την Μπάγερν και βρίσκεται στην πρώτη θέση της Ευρωλίγκα.Το πλεονέκτημα έδρας δεν το χάνει και εκτός της Ρεάλ σε καλή ημέρα και ίσως και της Φενέρ του Ιτούδη δύσκολα θα βρεθεί ομάδα να τον κερδίσει πριν τον τελικό της Ευρωλίγκα.

Αντίθετα ο ΠΑΟ δείχνει σε κάθε ματς το εσωτερικό πρόβλημα που έχει.

Στο τελευταίο ματς της εβδομάδας στο πρώτο ημίχρονο φαινόταν μια ομάδα συνοικίας απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα του Νεμάνια Νέντοβιτς και έχανε 42-29 λίαν επιεικώς…

Στο β ημίχρονο τρίβαμε τα μάτια μας…Ιδιοι παίκτες,άλλη ομάδα.Ισοπέδωσε τον Αστέρα και τον κέρδισε με 75-66.Αυτό δείχνει ότι το πρόβλημα δεν είναι οι παίκτες τόσο πολύ,όσο η …παιδική χαρά στα αποδυτήρια,η οποία ανάγκασε τον Χρήστο Σερέλη να αφήσει εκτός αποστολής τον “πολύ”Μπέϊκον,ο οποίος είναι εδώ και καιρό σκιά του εαυτού του.

Ηταν η πρώτη νίκη του Σερέλη στην ευρωλίγκα και η ευκαιρία του να δείξει αν η ελληνική σχολή βγάλει έναν ακόμα προπονητή(Ιτούδης,Μπαρτζώκας,Σφαιρόπουλος)για την ελιτ της Ευρώπης.

Εχει δρόμο ακόμα πολύ ανηφορικό…

Αντίθετα καλός προπονητής βόλλεϊ ήρθε στην Ελλάδα όχι από τις γνωστές δυνάμεις της Ευρώπης και του κοσμου,αλλά απο την… Τουρκία!

Ο Γιουνούς Οτσάλ καθοδήγησε την ΑΕΚ τόσο καλά ώστε στον τελικό του κυπέλλου γυναικών Ελλάδας κέρδισε στην Αρτα το φαβορί,τον περσινό κυπελλούχο ΠΑΟ με 3-1 σετ.