Αρχική Ελλαδα Καυτά ερωτήματα σε Έλληνες πολιτικούς, Δικαστές και Δημοσιογράφους για ΝΟΒΑΡΤΙΣ-Βαξεβάνη,Βγενόπουλο-Θάνου,ΔΕΗ-αμοιβές.

Καυτά ερωτήματα σε Έλληνες πολιτικούς, Δικαστές και Δημοσιογράφους για ΝΟΒΑΡΤΙΣ-Βαξεβάνη,Βγενόπουλο-Θάνου,ΔΕΗ-αμοιβές.

980

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Χθες εκδικάστηκε η αγωγή της πρώτης γυναίκας Πρωθυπουργού της Ελλάδας και πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου και των δικαστών κατα μιας εφημερίδας και μιας δημοσιογράφου τόσο διακεκριμένης ώστε να συντονίζει παρουσιάσεις βιβλίων σε πάνελ με Βενιζελους και καλεσμένους παριστάμενους Σαμαράδες,δηλαδή κορυφαίους της πολιτικής.

Η εφημερίδα έγραψε ότι κατέχει ντοκουμέντο -κασέτες από τις οποίες προκύπτει ότι  η κ.Θάνου και μερικοί ακόμα εκβίαζαν τον Βγενόπουλο,τότε δεινώς κατηγορούμενο για το οικείο τεράστιο σκάνδαλο με το οποίο κατέστρεψε και την κυπριακή οικονομία.

Το ντοκουμέντο απομαγνητοφωνημένο παρουσιάστηκε στο δικαστήριο και η υποτιθέμενη καταγγέλλουσα σε 27 σημεία των κασετών είναι κατηγορηματική ότι η κ.Θάνου ούτε εκίασε,ούτε εκβιάζει,ούτε χρηματίστηκε,ούτε χρηματίζεται.Το θέμα είχε κλείσει με τις ίδιες κασέτες,που τότε ήταν άφαντες τον Σεπτέμβρη του 2016 όταν ο δικηγόρος του Βγενόπουλου(και της Μαρέβας Μητσοτάκη και άλλων) Μιχάλης Δημητρακόπουλος κατέθεσε σε δίκη τη θέση του βγενόπουλου ,η οποία ήταν ότι η κ.Θάνου και ο Βγενόπουλος ήταν θύματα μιας απατεώνισσας που προσπάθησε να αποσπάσει υλικά ανταλλάγματα απο τον βγενόπουλο δήθεν για την Θάνου,η οποία με την στάση της δεν είχε βοηθήσει ούτε πριν,ούτε μετά στο ελάχιστο την πλευρά Βγενόπουλου.

Ο Βγενόπουλος πέθανε δυο μήνες μετά και ΜΙΑ)1)ημέρα πριν παρουσιαστεί για απολογία που πιθανόν θα οδηγούσε σε προφυλάκισή του.

Η θέση αυτή Βγενόπουλου μόνο με διαθήκη του θα μπορούσε να αλλάξει και όχι με οποιαδήποτε “διορθωτική” δήλωση οιουδήποτε εκ των συγγενών ή τότε συνεργατών του ερήμην Βγενόπουλου.Ιδιαίτερα με “διορθωτική” δήλωση του Μιχάλη Δημητρακόπουλου συνηγόρου (και)της Μαρέβας ,η οποία  βρίσκεται στο στόχαστρο κριτικής και αποκαλύψεων από τον Κώστα Βαξεβάνη.

Ο καθηγητής Αλιβιζάτος που κατέθεσε απο την πλευρά της εφημερίδας αρνήθηκε να λάβει θέση στην ουσία του ντοκουμέντο.Στο ότι δηλαδή το ντοκουμέντο έχει μεν συνομιλίες,αλλά από τις συνομιλίες προκύπτει το αντίθετο από εκβίαση και χρηματισμό.Κατέθεσε μόνο για το αυτονόητο.Δηλαδή το δικαίωμα ελέυθερης πληροφόρησης,κάτι εντελώς διαφορετικό από το δικαίωμα…ελέυθερης συκοφαντίας.

Η υπόθεση έχει μεγάλη σημασία, γιατί συνδέεται και με την ανελέητη καταδίωξη του Κώστα Βαξεβάνη από τον Βγενόπουλο και το σύστημα πολιτικών που τον στήριζαν σε εκείνη την καταδίωξη.Ο Βαξεβάνης δικαιώθηκε τότε.Είχε μάλιστα επισημάνει την παρουσία κάποιων δικαστικών στις υποθέσεις αυτές και είχε αναφερθεί στους χειρισμούς κρίσιμων θεμάτων από αυτους τους δικαστικούς.

Τα καυτά ερωτήματα προς τους Δικαστές μας:

1)Τυχαία ήταν αυτή η παρουσία;

2)Εχει συνέχεια επι των ημερών μας αυτή η αλυσσίδα;

Τα θέτουμε τα ερωτήματα ως παθόντες από τέτοιες μη τυχαίες παρουσίες στο παρελθόν.

Επίσης διότι έχουμε παράλληλες εξελίξεις στα θέματα των νοικοκυραίων που θα πάνε “μέχρι τέλους τους συκοφάντες-συμμορίτες”.

Στενός συνεργάτης της κυβέρνησης των νοικοκυραίων ήταν ο καθηγητής Νίκος Μανιαδάκης,ο οποίος ήταν μεταξύ  των μαρτύρων υπό προστασία στο σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ στην  Ελλάδα.

Προυπόθεση για να είναι κανείς μάρτυρας υπό προστασία στην Ελλάδα είναι να μην είναι σε ίδιο καθεστώς σε άλλη χώρα και μάλιστα με αμοιβή.Επίσης να έχει σοβαρές πληροφορίες.

Ο Μανιαδάκης ήταν συνεργάτης υπουργών στο χώρο της Υγειας στην Ελλάδα.

Οι Ελληνες πολιτικοί μας είπαν ότι είναι παραμύθια τα περί σοβαρών υπο προστασία μαρτύρων για το σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ στις ΗΠΑ και άλλα ηχηρά παρόμοια θέλοντας να αποδομήσουν την σύνδεση του σκανδάλου ΝΟΒΑΡΤΙΣ στις ΗΠΑ με αυτό στην Ελλάδα.

Ο Βαξεβάνης κατέθεσε στην ανακρίτρια του Αρείου Πάγου Αλεβιζοπούλου ότι πληροφοριδιότης του ήταν ο Μανιαδάκης και μπορεί να το αποδείξει με ντοκουμέντα ηχητικά.

Ο Μανιαδάκης κλήθηκε να καταθέσει χθες στην ανακρίτρια και σχεδόν… λιποθυμήσαμε με όσα προέκυψαν.

Ο Μανιαδάκης ομολόγησε χθες στην ανακρίτρια ότι είχε καταθέσει για το σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ στις ΗΠΑ.Τουλάχιστον μία φορά στις ΗΠΑ και μια φορά στη…Βιέννη.Θυμάστε τη Βιέννη και την προσπάθεια της εισαγγελέως Τουλουπάκη να μαζέψει στοιχεία;

Η ομολογία Μανιαδάκη προκύπτει από την επίσημη κατάθεσή του στην ανακρίτρια και …σχεδόν λιποθυμήσαμε καθώς προκύπτουν καυτά ερωτήματα:

1)Πράγματι κατέθεσε στο αμερικάνικο FBI ο Μανιαδάκης για το σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ;

2)Πράγματι είναι ο ίδιος Μανιαδάκης συνεργάτης του Αδωνη και συνομιλητής του Στουρνάρα;

3)Πράγματι είναι ο ίδιος Μανιαδάκης μάρτυρας υπο προστασία στην Ελλάδα;

4)Πράγματι είναι ο ίδιος Μανιαδάκης που μιλούσε με τον Κώστα Βαξεβάνη και του έδινε πληροφορίες που έχει σε ηχητικά ντοκουμέντα;

5)Αν είναι ο ίδιος Μανιαδάκης είπε στις ελληνικές αρχές όταν τον έθεσαν στο καθεστώς μάρτυρα υπό προστασία ότι είχε καταθέσει στο αμερικάνικο φοβερό και τρομερό FBI ως μάρτυρας υπό προστασία;

6)Αν είναι ο ίδιος Μανιαδάκης νόμιμα τέθηκε σε καθεστώς υπό προστασία στην Ελλάδα κύριοι πολιτικοί και κύριοι δικαστές;

7)Αν όλα αυτά συνέβησαν είναι φυσιολογικά η βόμβες κύριοι διευθυντές μεγάλων μέσων Ενημέρωσης;

8)Αν είναι φυσιολογικά η βόμβες θα τα δημοσιοποιήσετε ανάλογα ή θα τα αποκρύψετε για να μένει η εικόνα ότι δεν υπάρχει τίποτα σοβαρό στο σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ και προσπάθησαν να στήσουν κάτι σοβαρό κάτι “συμμορίτες”;

Αναφερόμαστε και στους διευθυντές των μεγάλων ΜΜΕ γιατί παρατηρούμε τη στάση τους στην ληστρική επίθεση της ΔΕΗ στα νοικοκυριά.Ούτε λεξούλα για τις θηριώδεις αμοιβές του επικεφαλής της ΔΕΗ Στάση,ο οποίος κατά τον Αδωνη θυσιάστηκε και ήρθε στην Ελλάδα μόνο με 360 χιλιάδες ευρώ το χρόνο συν αμοιβές εκατομμυρίων(μαζίμε άλλους) απο μετοχές της ΔΕΗ.

Είναι τα ίδια ΜΜΕ που μας λένε το κράτος δεν έχει λεφτά και θέλει νοικοκύρεμα.

Είναι τα ίδια που μας έλεγαν ότι νοικοκυρεύεται απο ανθρώπους επιτυχημένους στις ιδιωτικές τους επιχειρήσεις,όπως π.χ. ο Μπουτάρης,δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Ανοίγουμε την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 23/4/22 και διαβάζουμε πως το Δημόσιο κάνει συμφωνίες να εξυγιάνει “εξόδοις μας” την επιχείρηση Μπουτάρης με τις θηριώδεις οφειλές εκατομμυρίων…

Εκείνες οι δημοσιογραφάρες που έκαναν δημόσιες βόλτες με τον επιτυχημένο επιχειρηματία Μπουτάρη που έχτιζε και σε νησάκι της Χαλκιδικής και τον κακολογούσαν γιαυτό από ζήλεια γιατί είναι επιτυχημένος που βρίσκονται τώρα και τι κατάπιαν;