Αρχική Αθλητικα Το καημένο το ελληνικό ποδόσφαιρο…Τι έχει το έρμο και ψοφάει; Αποτελέσματα.

Το καημένο το ελληνικό ποδόσφαιρο…Τι έχει το έρμο και ψοφάει; Αποτελέσματα.

395

 

 

Ο Παναθηναϊκός έκανε ρεκόρ ιστορίας του με το 5-1 στο Βόλο  με 10 συνεχείς νίκες στην αρχή του πρωταθλήματος.Το προηγούμενο ρεκόρ με 9 στα 9 είχε γίνει το 1994-95 όταν πήρε το ντάμπλ.

Τότε οι Ελληνικές ομάδες μετρούσαν στην Ευρώπη πολύ και δεν ήταν έκπληξη ότι ο ΠΑΟ είχε φτάσει και τότε στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σήμερα η Ελλάδα υποχώρησε,λέει, στις πίσω θέσεις και δεν θα έχει ομάδες στα νοκ άουτ παιχνίδια και επίσης στην ευρώπη θα παίζουν με τους ερασιτέχνες νωρίς το καλοκαίρι.Τι έχει το έρμο ελληνικό ποδόσφαιρο και ψοφάει;

Στον ΠΑΟ του 1994-95 έπαιζαν 3-4 ξένοι απο το πάνω ράφι με πρώτο τον Βαζέχα.

Στον ΠΑΟ του ρεκόρ στο Βόλο έπαιζαν έντεκα ξένοι (φωτογραφία πάνω με φανέλλες και για τους απόντες τραυματίες  που είναι κι αυτοί ξένοι) από τα κάτω ράφια με μόνη εξαίρεση τον βραζιλιάνο Μπερνάρ.Στα μεσαία ράφια,άντε να είναι και οι Βέρμπιτς-Μάγκνουσον θεωρητικά.Οι υπόλοιποι απλά δεν έβρισκαν ομάδα στην Ευρώπη που να έδινε ένα στοιχειώδες ποσό και ήρθαν στον ΠΑΟ για να παίξουν και να φανούν.

Θα πάρουν πρωτάθλημα χειμώνα,όπως πάνε και ίσως και της χρονιάς.

Αντίπαλός τους κυρίως η ΑΕΚ που νίκησε 2-0 τον ΠΑΟΚ με το νέο σουπερ γήπεδο και ο Ολυμπιακός που θα ανέβει φυσικά και νίκησε τη Λαμία με το ίδιο σκορ σήμερα

Και να κονταροχτυπηθούν στο τέλος το έρμο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θα ανέβει.Στις ενδεκάδες των ελληνικών ομάδων παίζουν από 8-10 ξένοι μέση και κάτω ράφια και στην Ευρώπη μπορούν να ανταπεξέλθουν μόνο αν βρεθεί ένας σουπερ ποροπονητής και τους κουμαντάρει.Οπως οι πρώην του Ολυμπιακού,ο λουτσέσκου,ο Γιοβάνοβιτς.Να πάνε ως κάπου,αλλά όχι να διακριθούν πολύ…Και φυσικά δεν έχουν και κανένα ενδιαφέρον για το που θα βρεθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο,όπως και οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ που κουμανατάρουν δι αντιπροσώπων τις ομάδες.

Μένουν οι Έλληνες του εξωτερικού για να καλύτερη εθνική ομάδα.

Ο Παυλίδης επανήλθε στην Αλκμααρ μετά τον τραυματισμό και τη βοήθησε να νικήσει αν και έβγαλε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής.Είναι 3η στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Στο εξωτερικό η Ρεάλ έφερε ισοπαλία στο γήπεδό της με την Τζιρόνα…Η Μπάρτσα που νίκησε την Βααλένθια με γκολ του Λεβαντόφσκι την έφτασε στο -1.

Ο Κριστιάνο μετά τα γαλλικά παίζει ολόκληρο παιχνίδι στη Μάντσεστερ ,η οποία χωρίς προπονητική δύναμη νίκησε πολύ-πολύ δύσκολα και με θρίλερ στο τέλος  μόλις 1-0 την Γουέστ Χάμ και αν κερδίσει το παιχνίδι λιγότερο που έχει θα ανέβει στην 3η θέση.

Εκτός της Αρσεναλ και η Νιούκαστλ πάει καλά ,η Σιτυ σταθερή 2 βαθμούς πίσω απο την Αρσεναλ,η οποία έβαλε 5 γκολ στη Νότιγχαμ του Μαρινάκη.Περιέργως παραπαίει η Λίβερπουλ του Τσιμίκα,ο οποίος είδε απο τον πάγκο την νέα ήττα σοκ στην έδρα της από τη Λίντς με 2-1