Αρχική Αθλητικα Κακό μπάσκετ απο τους αιώνιους -αποχαιρέτησε νωρις την Ευρώπη το ελληνικό ποδόσφαιρο

Κακό μπάσκετ απο τους αιώνιους -αποχαιρέτησε νωρις την Ευρώπη το ελληνικό ποδόσφαιρο

376

Ο Ολυμπιακός είχε μαθηματικές ελπίδες μέχι τις καθυστερήσεις απέναντι στη γερμανική Φράϊμπουργκ γιατί ο Πασχαλάκης ήταν τρομερός και δεν δέχθηκε γκολ παρά στο 93.Με αυτό ισοφαρίστηκε το γκολ του Ελ Αραμπί και ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε ως τελευταία ελληνική ομάδα την Ευρώπη.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κέρδισε τη “μάχη” με τον προπονητή της Γιουναϊτεντ.Επανήλθε στη βασική ενδεκάδα και έβαλε το 3ο γκολ της Μάντσεστερ επί της Σέριφ.Γκολ έβαλε και ο Μπακασέτας στο Βελιγράδι επι του Αστέρα,αλλά μετά απο αυτό η ομάδα του Τραμζονσπορ δέχθηκε και 2ο γκολ και “παίζει” στην κόψη την τρίτη θέση.

Στο μπάσκετ δεν χρειάζονται πολλά.Ο Ολυμπιακός ήταν απο κακός,έως κάκιστος στο ΣΕΦ και ηττήθηκε πιο εύκολα από όσο ο ΠΑΟ πριν μια εβδομάδα από την ομάδα του Τζέϊμς,την Μονακό. Σκορ 81-76

Ο ΠΑΟ ήταν χειρότερος  από κάθε άλλον …ΠΑΟ στο Τελ Αβιβ και ηττήθηκε πολύ εύκολα από την Μακάμπι με σωρεία λαθών και άστοχων βολών.Σκορ 85-74.

Εντυπωσιακή η νέα ήττα της Ρεάλ στο γήπεδό της από την Μπολόνια με 95-92,ενώ νίκησε η Παρτίζαν του Ομπράντοβιτς τη Ζάλγκιρις.

Τρομερός και πάλι ο Γιάννης νίκησε μόνος του και τους μπρούκλιν Νετς με 43 πόντους και 14 ριμπάουντ!Στα τρία πρώτα ματς ο Γιάννης έχει συνολικά 108 πόντους!!!